Tratamente naturiste pentru par
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxy_oxxy
Scris: Wednesday, June 3, 2009 8:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2008
ptr matreata???plans plans
ingerash
Scris: Wednesday, June 3, 2009 9:12 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Revin cu continuareadance dance dance am informatii destule si multe recomandarithumright computerlove
ingerash
Scris: Wednesday, June 3, 2009 10:03 PM
Nivel

Parul sanatos/parul normal-pentru ingrijirea lui este recomandata mentinerea unei igiene adecvate a parului.Sampoanele sa fie de uz frecvent si care actioneaza bland asupra parului.
Parul sanatos nu depinde doar de frecventa tratamentului cosmetic,ci si de starea generala de sanatate.Regim alimentar adecvat,un numar suficient de ore de somn si un mod de viata echilibrat influenteaza in mare masura aspectul parului.
Retete-pentru clatirea parului:

Coada-calului.Turnati un pahar de apa peste o mana de coada-calului,proaspata sau uscata.Fierbeti la foc mic 1/2 ora.Apoi se adauga acest"ceai"intr-un lighean cu apa calda si se clateste parul.

Planta de aloe-vera.Amestecati frunzele cu apa calda.Se filtreaza si se clateste parul{dupa ce a fost samponat si clatit cu apa calda }

ingerash
Scris: Wednesday, June 3, 2009 10:32 PM
Nivel

Matreata-o problema des intalnita.
Pityrosporum Orale{P.Orale}este un microorganism unicelular clasificat ca ciuperca,ce produce matreata.Traieste pe scalpul uman si ,in conditiile normale,este inofensiva.Acest microorganism nu se poate vedea cu ochiul liber.

Frunze de nuc sau radacina de urzica.Se pune apa la fiert{cam 3 litri} se scufunda o legatura cat cuprinzi in palma de radacini de urzica sau un pumn de frunze de nuc.Se lasa la fiert 10 minute,dupa racire se filtreaza si se adauga 1/2 pahar de otet de mere;apoi se clateste parul.Acest procedeu va da un aspect de castaniu-roscat parului si va calma mancarimile cauzate de aparitia matretii si chiar disparitia matretii...

Scoarta de mesteacan {cam 6 bucati cat palma},doua maini de cimbru de camp;se pun in apa {cam 3 litri}si se lasa pana a doua zi,apoi se fierbe 5-10 minute si se lasa la racit ,se filtreaza si se clateste parul.Preparatul poate fi folosit si la copii mici,cand au "coaja" pe scalp.

Pentru spalare se poate folosi Phytoactiv Shampoo{sampon fitoactiv},produs de L`oreal-impotriva matretii-contine,extras de ienupar,de lavanda si camfor.
teea09
Scris: Thursday, June 4, 2009 7:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
:018: Iti multumesc mult de tot Ingeras pentru informatii sunt foarte utile pupici
bereea
Scris: Thursday, June 4, 2009 7:39 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ingeras, fosrte utile informatiile de mai sus.

Eu sunt norocoasa posesoare a unui par normal, asa ca apa cu aloe vera.thumright
Eleille
Scris: Thursday, June 4, 2009 12:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/31/2009
inger7 wrote:

Matreata-o problema des intalnita.
Pityrosporum Orale{P.Orale}este un microorganism unicelular clasificat ca ciuperca,ce produce matreata.Traieste pe scalpul uman si ,in conditiile normale,este inofensiva.Acest microorganism nu se poate vedea cu ochiul liber.

Frunze de nuc sau radacina de urzica.Se pune apa la fiert{cam 3 litri} se scufunda o legatura cat cuprinzi in palma de radacini de urzica sau un pumn de frunze de nuc.Se lasa la fiert 10 minute,dupa racire se filtreaza si se adauga 1/2 pahar de otet de mere;apoi se clateste parul.Acest procedeu va da un aspect de castaniu-roscat parului si va calma mancarimile cauzate de aparitia matretii si chiar disparitia matretii...

Scoarta de mesteacan {cam 6 bucati cat palma},doua maini de cimbru de camp;se pun in apa {cam 3 litri}si se lasa pana a doua zi,apoi se fierbe 5-10 minute si se lasa la racit ,se filtreaza si se clateste parul.Preparatul poate fi folosit si la copii mici,cand au "coaja" pe scalp.

Pentru spalare se poate folosi Phytoactiv Shampoo{sampon fitoactiv},produs de L`oreal-impotriva matretii-contine,extras de ienupar,de lavanda si camfor.

majoreta cool cool cool
Stiam ca frunzele de nuc folosite asa coloreaza parul, dar nu stiam si ca ne scapa de matreata.cool

Tot pentru colorarea parului se mai pot folosi foile de ceapa ( se fierb foile de ceapa si se clateste parul cu ceaiul racit ). Asta in cazul celor care vor sa fie blonde si au deja parul ceva mai deschis la culoare.
teddyy
Scris: Sunday, August 9, 2009 2:15 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Sunt mamica pentru a doua oara- 12 saptamani, nu am avut probleme deloc cu parul in timpul primei sarcini, dar acum e cumplit, imi cade ceva de groaza, am citit undeva pe un forum cu mamici care au folosit o "lotiune regeneratoare cu petroleum , vitamina A, vitamina E si ulei de ricin" si in cateva saptamani inceta calvarul treptat, treptat... A mai incercat cineva asa ceva, am voie in timpul sarcinii sa folosesc acest produs??? pe sticla spune ca-i naturist, deci nu ar trebui sa faca rau lui bebe...cine ma ajuta????
KRYS85
Scris: Sunday, August 9, 2009 3:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Eu te ajut sigur si eu am folosit o solutie regeneratoare in timpul sarcinii de la farmec,ulei de ricin,vitamina A si petroleum,chiar este naturista si nu afecteaza bebele,si in ziua de azi o folosesc si sunt foarte multumita de ea!!!Nu ai de ce sa te ingrijorezi,succes!!!pupici pupici pupici pupici pupici
teddyy
Scris: Sunday, August 9, 2009 6:36 PM

Multumesc din suflet pentru sfat, am sa ma dau urgent ca-i jale......
ingerash
Scris: Sunday, August 9, 2009 8:17 PM
Nivel

teddyy,ar fi bine sa faci si un control la dermatologpupici Sarcina usoara!
teddyy
Scris: Sunday, August 9, 2009 10:18 PM

Multumesc, pana acum m-am descurcat foarte bine in comparatie cu sarcina 1 cand am vomat primele 4 luni, acu nu am avut nimic, doar caderea parului e prob mareeeeee..dar trecem si peste asta, trebuie...hainoroc
koko2008
Scris: Thursday, August 4, 2011 9:44 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Eu ma confrunt cu un par care se ingrasa relativ repede.Trebuie sa ma spal la 2 zile....voi incerca reteta cu coniac...30ml pe cap si restul....alcool

Ingeras...ceva sampoane?
mariana71
Scris: Friday, September 2, 2011 9:05 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
Si eu am parul gras ,daca nu ma spal la 2 zile ,e jalemaseluta .Dar problema mea cea mai mare ,e caderea parului .Ma sperii dimineata de cum gasesc perna.Nu stiu ce as putea face.Am folosit si tratament pt regenerarea parului,parea ca pe moment e bine ,dar dupa ,o luam de la capat.Cred ca o sa incerc si un remediu de asta naturist ,sa vad daca se schimba ceva.
aurishta
Scris: Friday, September 2, 2011 9:14 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Ai incercat Chel-Stop de la Hofigal?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.