Tratamente naturiste pentru par
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Monday, February 17, 2014 8:30 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Doina G. wrote:
. Va spun ce folosesc eu:
1 galbenus de ou
1 lingura de miere de albine
2 linguri de ulei de masline (virgen extra)
Toate amestecate il intindeti pe par, puneti o punga de plastic pe cap (sau folie ) si va pune-ti un batic. Pute-ti sa o tines-ti si pana dimineata, iar dupa aceea sa va spalati de vreo doua ori cu apa mai calduta. Aceasta masca, daca parul este deteriorar foarte se poate face si de doua ori pe saptamane.

Si tot foarte recomandat este uleiul de masline simplu.Pune-ti vreo doua linguri intr-un pajar si il incalziti putin in microunde.Apoi ungeti capul si masatil cu buricele degetelor cat puteti 5, 10 , 15 min, si il tinesti cat vreti, 1 ora sau o noapte, cu cat mai mult cu atat mai bine.o zi buna.Gaby.

Foarte buna masca asta ... eu mai pun ulei de ricin si vitamina A uleioasa .pupici
Eileen
Scris: Monday, February 17, 2014 8:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Si eu subscriu la acest tratament cu ou si ulei masline , cateodata cu fiole de vit A , foooarte bun , testat multi ani . Imi propun de mult timp sa ma reapuc de el ras ras Este mai bun ca orice masca de par din comert , am testat foarte multe si ieftine si scumpe.

TatyKS
Scris: Monday, February 17, 2014 9:06 AM
Nivel

Eileen wrote:
Si eu subscriu la acest tratament cu ou si ulei masline , cateodata cu fiole de vit A , foooarte bun , testat multi ani . Imi propun de mult timp sa ma reapuc de el ras ras Este mai bun ca orice masca de par din comert , am testat foarte multe si ieftine si scumpe.

Asa e sa stii ... ce nu am luat pentru parul meu ! Astea sunt cele mai bune , imi este parul mai matasos .
Nici eu nu mi-am mai pus de 2 saptamani, rusine mie.
Cris-DL
Scris: Monday, February 17, 2014 9:41 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Inainte de marea schimbare foloseam numai seruri de dupa spalare, pentru protectie si modelare. Acum, dupa 3 decolorari parul meu e suuuuper uscat. Asa ca pun ulei de argan, stau o ora cel putin, apoi spal + seruri.

TatyKS
Scris: Monday, February 17, 2014 9:50 AM
Nivel

Cris-DL wrote:
Inainte de marea schimbare foloseam numai seruri de dupa spalare, pentru protectie si modelare. Acum, dupa 3 decolorari parul meu e suuuuper uscat. Asa ca pun ulei de argan, stau o ora cel putin, apoi spal + seruri.

Cu ulei de argan dau si eu , dar dupa ce il usuc putin , inainte sa incep opreatiunea perie .Apoi dau iar dupa ce-l coafez.Cheek Kiss + de fiecare data cand ies din casa.bounce

Ce oxidant ai acum ?
Cris-DL
Scris: Monday, February 17, 2014 10:14 AM
Nivel

TatyKS wrote:

Ce oxidant ai acum ?

Oxidant ? oare
TatyKS
Scris: Monday, February 17, 2014 12:32 PM
Nivel

Cris-DL wrote:

Oxidant ? oare

La vopsea draga mea! Eu de exemplu acum 4 ani aveam 12% , dar am schimbat cu 9%, ca era prea puternic.Cheek Kiss .
Tu ce firma de ulei de argan folosesti?
Uite ce am eu acum , nu ingrasa parul si miroase si suuper bine .

TatyKS attached the following image(s):
argan-oil.jpeg

Cris-DL
Scris: Monday, February 17, 2014 1:30 PM
Nivel

TatyKS wrote:

La vopsea draga mea! Eu de exemplu acum 4 ani aveam 12% , dar am schimbat cu 9%, ca era prea puternic.Cheek Kiss .

12% ?Big Surprise Cam prea puternic, iubita, zic eu!!
Nici cand m-au decolorat nu au folosit 12, ci 6%.
Acum nu mai decolorez deloc... imi aplica doar vopsea, in special fara amoniac, sau imi pun eu nuantator, sau vopsea spuma .

Ulei din asta:

Cris-DL attached the following image(s):
09010nat_nw.jpg

shirel
Scris: Monday, February 17, 2014 1:53 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Nu stiu dar mie uleiul asta de argan nu-mi face deloc bine la par parca mi-l usuca si mai tare ,samponul insa in schimb mi se potrivea dar acuma fiindca am intindere permanenta folosesc numai solutii speciale si fara sodium cloride (sulfati).
Cristy
Scris: Monday, February 17, 2014 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Fetelor mi-ar place si mei ceva recomandari: la radacini este gras, la varfuri parul este uscat, iar la baza capului se incalceste...
Nu mai stiu ce sa fac cu el ....
TatyKS
Scris: Monday, February 17, 2014 8:10 PM
Nivel

Cris-DL wrote:

12% ?Big Surprise Cam prea puternic, iubita, zic eu!!
Nici cand m-au decolorat nu au folosit 12, ci 6%.
Acum nu mai decolorez deloc... imi aplica doar vopsea, in special fara amoniac, sau imi pun eu nuantator, sau vopsea spuma .

Ulei din asta:

La blondul meu si nu cel taranesc sic nici nu pot altfel . Ma gandeam ca de la 6 , ai trecut la 9 si d-aia s-a uscat mai mult. Pana la urma si la negru se foloseste 6 nu?
Am vrut si eu sa-mi iau ulei din asta , tot din Anglia e . O sa-l incerc .Mersi mult.Cheek Kiss

Cristi, pune masca ce am scris-o mai sus doar pe varfuri si lungimea parului, iar la radacina foloseste ceva pentru par gras !

Uite ce am gasit eu scris de o tipa:

Masca de par pentru radacini grase si varfuri uscate

Pentru scalp:
Am amestecat trei lingurite iaurt cu o lingura argila; am adaugat si putina lamaie, puteti pune si portocala - ideea este sa fie ceva acid.
Masca am aplicat-o pe par cu ajutorul unui pieptene cu dinti rari, insistand la radacini.

Pentru varfuri:
Am pus 2 linguri ulei masline + unt de shea topit la bain marie:

Pupici.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.