|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| De cativa ani, mi-au aparut pe pometi in special, pete maronii . Am incercat creme de la firme diferite, preturi diferite , insa nu am reusit sa scap de ele. Vara se accentueaza si sunt destul de inestetice. Voi cum ati reusit? Ce tratamente ati folosit? |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Din ce motiv ti-au aparut acele pete? Eu stiam ca sunt de la ficat. |

| Nu pot sa iti zic cert. A coincis cu primele mele crize de fiere si cu reinceperea servicului, ce presupunea expunerea la soare cate 4-5 ore pe zi ( in unele zile chiar mai multe si nu mereu imi dadeam cu creme cu protectie ). |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Dupa nasterea baiatului, nu mai retin excat cand si nici de la ce, mi-au aparut si mie. Inca mai am cateva maronii, insa am avut si rosii combinate cu cele maronii - eram oribila. Am ajuns la dermatolog mi-a recomandat o crema preparata in farmacie (pentru cele maronii), s-o dau pana o termin, iar apoi sa ma dau cu Clairial Creme SPF50+ de la Laboratoires SVR. Si acum mai am cateva, insa evit sa ma dau perioada asta cu ea, fiindca usuca pielea si asa uscata datorita frigului.
|

| Cris-DL wrote:Dupa nasterea baiatului, nu mai retin excat cand si nici de la ce, mi-au aparut si mie. Inca mai am cateva maronii, insa am avut si rosii combinate cu cele maronii - eram oribila. Am ajuns la dermatolog mi-a recomandat o crema preparata in farmacie (pentru cele maronii), s-o dau pana o termin, iar apoi sa ma dau cu Clairial Creme SPF50+ de la Laboratoires SVR. Si acum mai am cateva, insa evit sa ma dau perioada asta cu ea, fiindca usuca pielea si asa uscata datorita frigului.
Dar ce farmacii mai prepara creme? Eu nu stiu niciuna dar ma interesez . Mi-am dat si de la firma asta, degeaba. |

| Taty, dar tu nu ai fost la dr.? Mie dr. mi-a prescris si tratamentul, tot ea mi-a recomandat si farmacia...
|

| Cris-DL wrote:Taty, dar tu nu ai fost la dr.? Mie dr. mi-a prescris si tratamentul, tot ea mi-a recomandat si farmacia...
Ba da si chiar la una "buna" ... mi-a dat cele mai scumpe creme din farmacie ... nicun rezultat. ! Nu mi-a dat nimic sa prepar. |

| TatyKS wrote:... mi-a dat cele mai scumpe creme din farmacie ... nicun rezultat.  ! Da, cunosc... d-na avea comision de la acele firme! Mergi la alta, mai putin buna. |

| Atunci am mers cu pisi, ca pentru mine nu ma agitam . Caut, gata ma pun pe treaba |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/23/2014 Mesaje: 9
| TatyKS wrote:
Dar ce farmacii mai prepara creme? Eu nu stiu niciuna dar ma interesez . Mi-am dat si de la firma asta, degeaba.
buna va zic eu ce farmacie mai prepara farmacia ardealu sau cathena
|
|

| florina bunghiu wrote:buna va zic eu ce farmacie mai prepara farmacia ardealu sau cathena
Multumesc, ma interesez |
|
|
|