Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Multe femei fumeaza, iar acest lucru nu are efecte negative numai asupra organismului, ci si asupra tenului, care imbatraneste mult mai rapid.
Mai jos aveti un tratament cosmetic natural care va incetini imbatranirea tenului si ii va da stralucire si fermitate.
O data la 2-3 saptamani este indicat sa va preparati singure urmatoarea masca:
1 lingura mare de pudra de drojdie de bere 1 lingura mare de ulei de masline 1 lingura de morcov ras foarte fin 2 linguri de smantana proaspata 2 fire de patrunjel tocat
Toate aceste ingrediente se amesteca intr-un bol, apoi se aplica pe fata spalata si uscata. Se lasa masca sa actioneze timp de 15 – 20 de minute si apoi se clateste fata cu apa rece. Apoi se poate aplica o crema hidratanta.
Si totusi cel mai bun remediu pentru ten ar fi… renuntatul la fumat! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2010 Mesaje: 28
| cel mai bun tratament pt intregul organism e renuntatul la fumat. eu fumam 2-3 pac/zi , pana intr-o zi cand nu am mai putut ma simteam atat de inacarcata si am zis gata. doctorii zic s-o iei treptat ca nu e bn dintr-o data.nu este adevarat,asa nu te lasi.tre sa zici gata si gata sa fie.acum ma simt foarte bine si am si mai multi bani in portofel.
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2010 Mesaje: 28
| si vreau sa ma bucur cat mai mult timp de minunea mea , sa fiu sanataosa pt ea . |