Tratament MYO SUN
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danielaadriana
Scris: Tuesday, March 10, 2015 11:29 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/10/2015
Salutare tuturor,
sunt noua pe site dar caut raspunsuri si voi poate ma puteit ajuta. Doctorul mi-a recomandat MYO SUN, FEMMESUN, ACID FOLIC SI OVULE GYNCOPHILIS. Eu cu sotul meu ne dorim mult un bebita dar pana acum nu am reusit :(. Am citit prospecul la fiecare mediacment in parte insa asi dori ceva pareri referitor la aceste medicamente.
Astept raspunsuri. O zi buna!!!
Danna16
Scris: Tuesday, March 17, 2015 9:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/15/2015
Buna, ?i eu fac tratament cu Myo Sun de 2 saptamâni pentru inducerea ovula?iei, dar pana acum nu s-au pozitivat testele de ovula?ie. Sper ca pe viitor sa devina pozitive pentru ca ?i noi ne dorim foarte mult un bebe. Bafta ?i doamne ajuta!!!
anemona30
Scris: Friday, March 18, 2016 3:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/15/2015
Danna16 wrote:
Buna, ?i eu fac tratament cu Myo Sun de 2 saptamâni pentru inducerea ovula?iei, dar pana acum nu s-au pozitivat testele de ovula?ie. Sper ca pe viitor sa devina pozitive pentru ca ?i noi ne dorim foarte mult un bebe. Bafta ?i doamne ajuta!!!

in loc de myo sun poti lua inofolic este acelas lucru dar mult mai ieftin 56 lei cutia vs 96 ras
il gasesti in farmaciile punkt
lara_plus
Scris: Saturday, April 23, 2016 9:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/17/2016
Si pe mine ma intereseaza subiectul acesta! Daca mai sunt personae care au luat myo-sun va rog sa scrieti experienta voastra pozitiva sau negativa..
Iuliana-Monica
Scris: Monday, May 2, 2016 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 12/16/2015
Dupa ce mi-am indepartat un polip prin chiuretaj biopsic am luat si eu myo sun 3 luni dar nu m-a ajutat cu nimic. Poatepale voi sunteti mai norocoase. Mult noroc fetelor ,va doresc sa vi se implineadca repede visul !!!majoreta
KIRI
Scris: Tuesday, September 13, 2016 11:49 AM
Nivel

Inregistrat: 9/8/2016
ma gandeam si eu la acest produs dar nu as vrea sa il iau fara recomandare...se da cu reteta? ce pret are
gia1234
Scris: Monday, December 23, 2019 12:08 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2019
Danna16 wrote:

?i eu fac cu inogest. Am fost diagnosticata cu sopc. Din câte am inteles tratamentele astea sunt apa de ploaie ?i sincer o cam iau razna. Cât ghinion sa am? Îmi este capul inundat cu fel ?i fel de gânduri... la mine testele de ovula?iei sunt pozitive dar nimic..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.