|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/4/2008 Mesaje: 113
| buna fetelor.Nu am intrat cam de mult pe forum dar as vrea un sfat de voi.spuneti-mi si care este cel mai bun tratamen de imunizare pt primavara. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| si eu vreau un astfel de tratament |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| eu cred ca intai ar trebui sa consulti un pediatru. niciodata nu am dat copilului meu nimic fara sa ii cer parerea macar, daca nu acordul. de pe forum poti,eventual, sa te inspiri, sa vezi care cum procedeaza.
si... este important si ce varsta are copilul, inainte de a spune orice. daca ne spui varsta, poate ca mamicile de aici iti vor explica cum au procedat ele la diversele etape de imunizare. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Andismom wrote:eu cred ca intai ar trebui sa consulti un pediatru. niciodata nu am dat copilului meu nimic fara sa ii cer parerea macar, daca nu acordul. de pe forum poti,eventual, sa te inspiri, sa vezi care cum procedeaza.
si... este important si ce varsta are copilul, inainte de a spune orice. daca ne spui varsta, poate ca mamicile de aici iti vor explica cum au procedat ele la diversele etape de imunizare.
Subscriu! Anumite tratamente pentru imunitate nu se fac simultan sau nu au voie sa intersecteze vaccinurile obligatorii! E importanta deci varsta copilului,evolutia starii lui de sanatate in general si sfatul medicului. |
|

Inregistrat: 5/4/2008 Mesaje: 113
| da asa este scuze chiar am uitat total sa mentionez varsta are 1 an jumate.Este adevarat ca doar medicul pediatru sau de familie poate sa spuna clar ceea ce trebuie sa ii dau dar vroiam sa stiu si din experienta voastra care vi s-a parut mai bun ca apoi eu sa vb medicului de el si sa vad daca mi-l recomanda sau nu. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/7/2010 Mesaje: 26
| Vreau sa va spun din experienta mea ca la noi a mers foarte bine uleiul de chimen numit Baraca pentru copii...a fost foarte bun si la noi a dat rezultate in special pentru caile respiratori(tusea) racind foarte des..acum e bine sa va sfatuiti cu medicul si de ai cere o parere despre acest produs.Sanatate multa va dorim. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Noi luam de luna trecuta bronhovaxom.Va ca e bine.Nu a mai racit. Noi am inceput iar acest tratament la sfatul medicului nostru fiindca Daria a racit cam des (a avut 2 raceli una dupa alta in luna feb.-martie ).I-am mai dat acest tratament timp de 3 luni asta primavara...si a fost bine si atunci .Nu a racit o perioada buna de timp.Sa vedem acum...ca de cand cu gradinita,parca i-a mai scazut imunitatea |
|

Inregistrat: 10/18/2009 Mesaje: 175
| Buna, fetelor!sa va impartasesc si eu din experienta mea, de ex. fetita cea mare, care are acum 12 ani cand era la gradinitza am incercat si eu cu bronchovaxom, nici un efect parca chiar mai rau in schimb reactiona foarte bine la produse pe baza de echinaceea.La fel si cu cea mica: dupa mai multe raceli zdravene iarna asta am reusit foarte bine cu imunogrip. se poate da dupa un anisor, intradevar nu concomitent cu imunizarile (care acum dupa noua scema de vaccinare se cam termina la un an) si nu se administreaza in bolile autoimune.Am auzit si eu de Baraka. Oricum trebuie consultat medicul |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| La noi,in continuare,cea mai buna metoda de imunizare a ramas urmatoarea combinatie: Broncho-vaxom pentru copii,2 cure pe an,primavara si toamna,10 zile/luna,3 luni consecutiv,iar in rest,in permanenta,Walmark Ursuleti cu echinaceea 1 tb/zi si vitamina C pentru copii. I-am mai dat si probiotice,intr-o forma noua,numita Tuti-Probiotice,e un produs mai nou,sunt ursuleti de ciocolata alba. |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Am inceput si noi imunizarea, pentru prima data pina acum, la recomandarea pediatrei, cu Difensil Junior de la Humana, pe baza de portocale de Sicilia, 1 fiola pe zi, 10 zile pe luna timp de 3 luni. O sa vedem cit e de eficient. A mai folosit cineva acest Difensil Junior ? |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| eu le dau piticilor multi sanos vit si isoprinissin -10 zile pe luna.sunt multumita .pana acum aveam ceva raceli pe luna sept dar acum... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| eu ii dau alexiei rybomunyl 6 luni +septilin . |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu am inceput imunizarea lui alex cu sirop natural de catina .... are un gust oribil dar citind pe net despre proprietatile acestui fruct, m-am convins sa ii dau |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu sunt o mamica care trebuie sa faca fata aceleiasi probleme, dar care a gasit o solutie. Eu ii dau Esberitox (sunt niste tablete micute si bune la gust, pe care copii le pot suge iar la bebelusi se dau dizolvate in apa) ca adjuvant atunci cand raceste si are febra sau il doare in gat pe langa clasicul Nurofen sau Calpol, sau in cura de imunizare atunci cand il pregatesc sa mearga toamna sau primavara (anotimpul racelilor) la gradi. Si nu prea mai avem probleme: daca raceste este de scurta durata si oricum acest lucru se intimpla o data sau de doua ori pe an. Si pentru ca sunt convinsa ca vreti sa stiti din ce este facut si cum se ia si ce "face" cititi va rog pe site-ul lor oficialhttp://www.esberitox.ro (e in romana, pentru ca de vreo cativa ani se vinde si in farmaciile noastre-dar este 100% din plante, medicamentul este nemtesc) ca sa nu spun eu vreo prostie sau sa se inteleaga gresit. |
|
|