Tratament cu usturoi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
laura513
Scris: Tuesday, November 21, 2017 6:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
endy wrote:
Laura si ai observat pe linga stoparea caderii ca au crescut fire de puf , fire noi ?

Azi m-am tuns mai scurt si iarna asta vreau sa ,, ma tratez,,

Da, dupa ce am folosit zilnic timp de 2 saptamani am inceput sa reduc frecventa si faceam masaj cu tinctura cam o data- de 2 ori pe saptamana pentru inca 2-3 luni pana m-am plictisit si n-am mai facut. Dar am observat ca incepusem dupa o perioada sa am "antenute" pe langa parul prins in coada Lol Sa fereasca sfantul de umezeala in aer ca deja incepeau toate antenutele sa se ridice, aratam ca emoticonul asta> Crazy Clar s-a regenerat, au aparut si fire noi, dar eu folosesc si sampon solid natural, nu usuc parul decat la aer, nu m-am vopsit pana acum deloc si nu bag placa in el, cred ca toate astea impreuna ajuta mult. Nu stiu in ce relatie esti cu parul tau, dar incearca sa il tratezi cat mai natural si ai grija mare si la ce bagi in interior, ca e foarte important sa ai o alimentatie sanatoasa, proteine, vitamine, pentru un organism si implicit un par sanatos.

PS: Am uitat sa precizez ca parul nu trebuie spalat dupa ce se aplica solutia cu tinctura de ardei si apa, pentru ca nu miroase ciudat si nici nu ingrasa parul. Poate ajuta mult si aplicarea unei folii alimentare si a unei caciuli pentru a mentine caldura la nivelul scalpului, tratamentul isi face efectul mai bine. Doar mare grija ca ustura cumplit in contact cu ochii! Dupa aplicare spalati-va foarte bine pe maini! Nu recomand aplicarea solutiei cu un pulverizator pentru ca va ajunge foarte usor in ochi si in plamani si nu e deloc placut Hilar
endy
Scris: Wednesday, November 22, 2017 5:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Multumesc de sfaturi .Da cu pulverizator te sufoci.
endy
Scris: Monday, December 4, 2017 5:42 PM
Nivel

Sint produse bune cu bani multi sa le cumperi de aceia incercam sa ne tratam mai naturist!
popesc
Scris: Tuesday, January 23, 2018 2:31 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Usturoiul este una dintre cele mai bune plante pentru sanatate. Sa fii sanatos nu e deloc greu. Cineva a lasat ca, cele mai eficiente plante pentru cresterea sanatatii sa fie gratis. Si avem aici: macesele, paducelul, usturoiul, armurariul. Practic niste maracini.....

endy
Scris: Friday, January 26, 2018 4:56 PM
Nivel

Asa este !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.