Tratament bun tuse
Subiectul anterior · Subiectul urmator
clalina
Scris: Friday, November 11, 2011 11:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
Mama Sonyei a luat-o si ea si am incercat sa o tratez , i-a trecut cand am bagat-o pe antibiotic dar de vreo cateva zile iar tuseste. Tuseste foarte rar doar ca tuseste odata pe noapte si parca ar avea gatul uscat iti da impresia ca se sufoca. Nu stiu ce sa mai fac , ea merge si la cresa si acolo tot circula racelile.

Marivic am incercat cu sirop homeopat Stodal si eu si Sara, nu a dat rez, dupa eu am luat un sirop mai puternic tot degeaba, am fost la doctorita acum o luna mi-a dat niste prafuri pt aciditate l-a stomac eu nu stiu cred ca e batuta in cap. I-am explicat ca simt o zgarietura in gat si atunci incep sa tusesc dupa ma calmez cateodata tusesc doar de 2-3 ori pe zi ,am si zile cand nu tusesc , dupa ea este o tuse provocata de aciditate gastrica ..... dar eu nu cred ca are vreo legatura din moment ce eu simt ceva in gat. Pediatra Sarei la fel mi-a spus sa-i fac aerosoli, i-am facut, sa-i dau Stodal i-am dat, acum ii pun o crema balsam pe piept sa vedem daca functioneaza. Ma tem sa nu fie din cauza umiditatii , la noi in camera umiditatea este de 80% , cu dezumidificatorul abia ajunge la 50% dar dupa ce-l opresc iar creste ( nu-mi permit sa-l tin deschis non stop) sper sa reusim sa ne mutam si noi odata. uff
mirela74chris
Scris: Saturday, November 12, 2011 9:49 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
clalina wrote:
Am si eu o tuse de vreo 2 luni, am incercat cu siropuri de tuse nimic, simt ca am ceva in gat si atunci in vine sa tusesc si ma fortez pana imi dau lacrimile. Cred ca luni merg la doctor.

Clalina ai probleme cu tiroida?La tiroida simti ca ai ceva in gat si tusesti,pe langa alte simptome.Mergi la medic pentru investigatii.pupici
valeri
Scris: Tuesday, January 26, 2016 12:36 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/26/2016
2 luni e foarte mult. Este recomandat dupa 2 saptamani maxim sa consulti un medic daca nu se amelioreaza cu remediile naturale. Eu iau Prospan care ma ajuta enorm si ceaiul de ceapa. Mai folosesc si amestecul cu lapte, miere, ou
valeri
Scris: Saturday, March 5, 2016 12:01 AM
Nivel

Guest wrote:
Fetelor, ma ingrijoreaza ca de ceva vreme am inceput sa tusesc. Nu am luat nimic ca nu mi s-a parut grav, dar in ultimele zile se pare ca tusea mea s-a cam agravat. Nu ar fi o problema asa de mare- cu totii racim- doar ca am acasa un piticut de 4 anisori si 7 luni pe care chiar nu as vrea sa il imbolnavesc. Nu vreau sa iau antibiotic, oricum nu as avea nevoie ca nu am febra sau altceva, insa am nevoie de un tratament cat mai rapid pentru ca gandacelul meu sa fie expus cat mai putin. Stiti vreun leac sau vreun medicament minune?sorry1

Eu am mai scris, pe mine ma ajuta mult siropul Prospan. poti face si inhalatii cu el, cu menta si eucalipt. Mie mi-a recomandat medicul si ii sunt recunoscatoare. Mai poti incerca ceaiul de ceapa. Sanatate!
valeri
Scris: Wednesday, March 30, 2016 11:29 PM
Nivel

alexandrabogdan wrote:
tusesc si eu ca un magar, sec, de mai bine de o sapt. la inceput m-a durut gatul, l-am tratat dar tusea nu cedeaza. acum am facut ceai de ceapa cu zahar ars. sa vedem dc merge. dc nu trece si nu trece cred ca trebuie sa merg la dr

Incearca siropul de ceapa cu miere si siropul Prospan. Este un expectorant si un antitusiv de minune. Multa sanatate!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.