Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Nu stiu ce sa ma mai fac cu Alex. La 20-30 minute dupa ce o culc transpira f tare, de este nevoie sa o schimb. Doar in partea de sus a spatelui. Medicii ridica din umeri, unii imi spun sa las copilul in pace, altii ca o avea lipsa de calciu (fals, sta bine cu el cf rezultatelor). Sa spunem ca nu m-ar deranja f tare aceasta transpiratie, dar imi este groaza ca o sa vina vremea mai rece si voi fi nevoita sa fac nopti albe sa o schimb din ora in ora. Mai mult decat atat imi e teama sa nu-i favorizeze vreo raceala la plamani, ca doar asta ne mai lipsea. Temperatura din camera si nici bluzita de pe ea nu influenteaza in nici un fel aceasta situatie... Am epuizat toate variantele... Aveti vreo idee?
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si Dav la fel, zici ca e in permanenta iesit de la dus |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| si karina e la fel,si nu doar cand doarme,ci si ziua.eu nu mi-am facut probleme,pentru ca exact asa e si sotul si ma gandeam ca il mosteneste,si mai poate i si din cauza ca e mai grasuta(asta la karina) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Casi transpira la cap.Cand mananca sau cand plange ii apar stropi de transpiratie pe cap. Seamana cu sotul meu si cu soacra-mea, ideea e ca trebuie sa il spal zilnic . La iceput mi-era frica sa nu raceasca, dar vad ca nu are nimic. Doar n-o sa-i pun caciulita in casa. Il sterg cu prosopul si gata ! Voi ati patit asa ? |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Andra transpira la cap cand doarme mai mereu, de uda si perna sau in masina cand bate soarele, medicii au zis ca e genetic asa ca.... nu-mi fac griji, nu a racit pana acum din aceasta cauza |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Teo transpira foarte tare la cap si la spate si i-am facut un tratament recomandat de medicul homeopat cu extract din muguri de brad si o vreme a fost bine, acum vad ca i-ar cam transpira si cred ca voi merge din nou la control cu el. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Draga Monique,
Nu stiu inca de ce, dar si copilul meu, Andrei, transpira foarte mult.E adevarat ca e si foarte vioi, dar au observat si ceilalti membri ai familiei, ba chiar si educatoarele la gradi.Noi azi am iesit din spital dupa operatia de polipi, una din educatoare a zis ca poate dupa asta nu o sa mai transpire asa, iar pediatra spune ca polipii aceia nu il lasau niciodata complet neinfectat, chiar daca faceam tratamente peste tratamente la raceli, tuse, etc.Sper sa vad ceva ameliorare.Eu sunt hotarata sa dau de capatul acestui mister. Am citit toate ingrijorarile mamicilor care au operat copilul de polipi, eu am trecut prin griji de cand Andrei avea trei luni si a fost operat la o valva a inimii.Stiam de atunci ce trebuie facut, sa dau antibiotic inainte de operatie, etc, dar tot a fost o frica teribila.L-am auzit cum tipa din sala de operatie, am crezut ca ma urc pe pereti si ma durea inima.Dar a trecut acuma.Ma deranjeaza insa ca sforaie, el nu facea asta inainte, sper sa treaca in cateva zile, dupa ce trece si inflamatia.Daca nu, domnul doctor o sa mai aibe putin de furca cu noi.......... |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Draga Celia, Alexandra nu a scapat de transpiratie nici dupa operatia de polipi. Sunt insa ceva imbunatatiri de situatie in perioadele in care ii dau vitamina D3, pt fixarea calciului. Cat despre sforait, acesta ar trebui sa dispara dupa operatie. Refacere usoara si multa sanatate! Ai aici si link.ul cu topicul in care se discuta despre polipi. http://forum.7p.ro/Polipi---Ii-operam-sau-nu.aspx?g=posts&t=3028&p=6
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| dragi mamici am si eu un baietel de 7 luni caruia ii transpira piciorusele mai tot timpul,oare de ce? |
|
|