Trandafirii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gabyta
Scris: Friday, May 4, 2012 2:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
sunt tare suparata,,,,, zilele astea la noi a fost un timp tare nasol,ba ploaie ,ba soare,,temp nu f mari max 14-15 grade dar noaptea si 3 grade,,in fine zilele trecute intr-o zi a dat gheata de 3 ori intr-o zi ,dar rafale scurte si nu mi-a afectat florile,,ma refer la muscate,nici ghivecele cu floricele care abia au dat din pamant ,,deci flori mai delicate ma refer ,,,dar trandafiri mei sunt,, varza,, si ciudat ca nu i-a afectat la fel probabil ca uni sunt mai rezistenti ca alti....pacat ca nu am o poza de acum 6,7 zile sa fi vazut ce plini de flori erau si ce bogatie de frunze si acum cand vad ca la uni au ramas doar batele nu imi vine sa cred ,,si parca se usca vazand cu ochii ,,ce sa le fac,, au de toate ,fertilizant,ingrijiti,,,,banghead banghead cry

gabyta attached the following image(s):
dscn5944.jpgdscn5945.jpgdscn5946.jpgdscn5948.jpgdscn5949.jpgdscn5950.jpgdscn5952.jpgdscn5947.jpgdscn5951.jpgdscn5953.jpg

mikaela
Scris: Sunday, June 3, 2012 4:54 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Auzi la tine Gaby, trandafirii sunt varza hohot hohot Si-au mai revenit? Cred ca la anul vor fi frumosi iar, poate doar daca ii cureti putin acum, in rest nu vad ce s-ar putea face.

Si sa vin si eu cu trandafirasii mei, am o tufa mare alba, una mica rosie si una da acum dintr-o cioata in spatele casei, nu stiu de care sunt inca, nici nu stiu daca vor inflori anul asta, sunt mici si tot ii protejez de sotu' ca asta cand tunde iarba, tunde tot, mi-a tuns deja un bujor toanerele hohot

AdrianaC
Scris: Monday, November 4, 2013 9:32 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Fetelor, am si eu niste trandafirasi plantati... deocamdata sunt OK, dar nu stiu cum trebuie sa ii ingrijesc.

Ceva sfaturi?

Acestia sunt trandafirasii mei:

Marisa
Scris: Monday, November 4, 2013 1:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/25/2013
Nu sunt eu mare cunoscatoare, dar iti pot impartasii din "experienta" mea cu trandafirii mei din curte: sa ii tai decat primavara si nu foarte scurt (sa ramana cam la 40 - 50 cm lungime), acum poti sa le pui ingrasamant pe langa radacina si peste sa le pui un strat protector de paie sau coaja de copac (se gaseste pe la hipermarket-uri in mai multe culori la sac de 50 L si este mult mai estetic ).
AdrianaC
Scris: Thursday, May 1, 2014 4:42 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am achizitionat in martie - aprilie 2014 niste trandafirasi mici, pe care i-am pus in balcon in jardiniere.

Arata superb ! La plantare le-am pus niste pamant special de trandafiri, apoi i-am stropit cu fertilizant de trandafiri si i-am udat...

Cam asa arata trandafirasii mei:

Mai am si in curte vreo 6-7 trandafiri, plus 4 trandafiri cataratori.

Trandafirii cataratori nu i-am tuns asta iarna, iar acum arata foarte bine.

Pe ceilalti i-am tuns destul de mult in toamna, am sperat sa nu ii fi tuns prost si sa ii pierd anul asta si speranta mi s-a indeplinit. Cresc frumos deocamdata:

oanamaria
Scris: Thursday, May 1, 2014 4:59 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
O frumusete !
ingerash
Scris: Thursday, May 1, 2014 7:40 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Minunati! love Am si eu unul,de dulceata.Miroase super,e roz cu multe petale.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.