Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| delfinasa, Miri, sousourel
Este a 3 zi cand nu vrea sa manance, am incercat sa-i dau dar refuza categoric dimineata a zis ca vrea biscuiti cu lapte, i-am facut si a luat 3 linguritze si gata, nu a mai vrut .... nu e chip sa-i dau nimic, tipa/fuge prin casa/pune mana la gura si se pune pe plans .... asa patesc si la debridat cand ii dau... cred ca, cat de curand o iau razna daca nu-i trece
Nu am mai facut deloc diaree/febra dar e maraita, o doare burtica (cred ca de la luatul medicamentelor pe stomacul gol) si e molesita rau, nici pe picioare nu sta bine, se impiedica intr-una |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Off mai Deea, hai iubita papa ca uite ce suparata e mami Noi trimitem pupici multi sa te faci bine |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| cris22tyna wrote:delfinasa, Miri, sousourel  Este a 3 zi cand nu vrea sa manance, am incercat sa-i dau dar refuza categoric  dimineata a zis ca vrea biscuiti cu lapte, i-am facut si a luat 3 linguritze si gata, nu a mai vrut .... nu e chip sa-i dau nimic, tipa/fuge prin casa/pune mana la gura si se pune pe plans .... asa patesc si la debridat cand ii dau... cred ca, cat de curand o iau razna daca nu-i trece Nu am mai facut deloc diaree/febra dar e maraita, o doare burtica (cred ca de la luatul medicamentelor pe stomacul gol) si e molesita rau, nici pe picioare nu sta bine, se impiedica intr-una
offff , deea puiutz mic papa si tu cate ceva , "te log" ...papa ce vrei tu :biscuiti , pufuleti , saratele , covrigei , daca mancarica nu "vlei"....rontaie si tu ceva puiutzule ..."ca sa nu te mai doala bultica" |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/30/2006 Mesaje: 39
| Deea multi pupicei de la Aris!!! Sa te faci bine pui scump |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Cristina, medicul ce zice?Ca nu este semn bun sa stea copilul nemancat atata timp,plus nici o medicatie nu e sanatoasa luata pe stomacul gol.Nu ati reusit sa programati echo mai repde, sa elucidati misterul?
Multa sanatate si rabdare de fier ! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Off mai Deea, ce rau imi pare. Multa sanatate si refacere grabnica iti dorim |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Pupici si de la noi si multa sanatate, Deea! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Multa sanatate Deea si multi pupici de la noi. |
|

| Multumim frumos de gandurile bune
Stele, medicii (ca a vazut 3) ce sa zica, au spus ca daca nu vrea sa pape sa nu-i dau fortzat ca (,) corpul are resurse, iar fortand-o o sa dau in cealalta extrema, va manca si va voma, caci am incercat si mai cu fortza, i-am dat cu lingurita de mancare pe la gura sa simta gustul (exact ca la copii mici) si a dat sa vomeze si m-am lasat pagubasa .... in fine acum suntem bine, cred ca am scapat
Diaree si febra nu a mai facut deloc ...
Ieri, a 3 zi fara papa, a reusit sa manance putina supa si 1/2 ciocanel de pui din supa ....
Azi, am intrebat-o ce vrea, am zis sa-i dau si ce-i place daca tot am scapat de diaree, a vrut ou fiert si chiar l-a mancat cu placere si a mai mancat si putina branzica, 3 linguritze .... e bine, zic eu
La ora 13 plecam la Bucuresti la eco, numai Domnu stie daca va sta, poate o pacaleste doctora si sta in vreun fel ... noi i-am tot explicat ca ii da cu cremitza ca sa n-o mai doara burtica, ca ne uitam la un tv, am facut si probe, dar zice ca nu vrea sa mearga, ca nu o mai doare burtica |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Criss, cum e?Cum a fost la echo? Pofta buna, Deea!O asteptam pe mami cu vesti... |
|

| Suntem bine Miri sar`na de intrebare, a reinceput sa pape, cate putin e adevarat, dar e bine suntem pe drumul cel bun.... chiar daca a slabit 700 g.
Am fost si la eco, de cand am intrat pe poarta clinicii a inceput sa tipe ca ea nu merge la spital, si chiar nu semana cu un spital Medlife-ul, nu am mai fost niciodata dar e dragut, si-a revenit cand a vazut locul de joaca din interior si a inceput iar sa tipe cand am vrut s-o dezbrac pt eco, am tinut-o eu si tati de maini si de picioare ca altfel nu a stat
A iesit f bine eco, dc a spus ca nu are absolut nimic, toate organele sunt devzoltate normal si functioneaza f bine, nu sunt malformatii ....singura explicatie care mi-a dat-o pentru durerile ei, a zis ca s-ar putea ca Deea sa speculeze, de cand a durut-o mai demult si i-am dat atentie mare, am luat-o in brate, i-am facut masaj la burtica, acum sa zica asa, fara s-o doara numai ca s-o "alintam'' ....caci nu are nimic.
Tuturor mamicilor care ne-au sustinut |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Deea ne bucuram tare mult ca te simti mai bine. Multa sanatate si multa pofta de mancare. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si noi ne bucuram tare ca Deea este bine .Multi pupici de la noi pentru o fetita frumoasa. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Deea, pupicei de la noi pentru o fetita cumintica ...sa incepi sa papi mai bine, pui, sa recuperezi |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Deea, ma bucur ca esti bine. |
|
|