Toxiinfectie alimentara
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris-DL
Scris: Thursday, March 8, 2007 8:29 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
delfinasa, Miri, sousourel pupici pupici pupici

plans Este a 3 zi cand nu vrea sa manance, am incercat sa-i dau dar refuza categoric nervi dimineata a zis ca vrea biscuiti cu lapte, i-am facut si a luat 3 linguritze si gata, nu a mai vrut .... nu e chip sa-i dau nimic, tipa/fuge prin casa/pune mana la gura si se pune pe plans .... asa patesc si la debridat cand ii dau... cred ca, cat de curand o iau razna daca nu-i trece

Nu am mai facut deloc diaree/febra dar e maraita, o doare burtica (cred ca de la luatul medicamentelor pe stomacul gol) si e molesita rau, nici pe picioare nu sta bine, se impiedica intr-una plans
TatyKS
Scris: Thursday, March 8, 2007 8:37 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Off mai Deea, hai iubita papa ca uite ce suparata e mamiuff Noi trimitem pupici multi sa te faci binepupici pupici pupici pupici
georgy_adinutza
Scris: Thursday, March 8, 2007 8:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
cris22tyna wrote:
delfinasa, Miri, sousourel pupici pupici pupici

plans Este a 3 zi cand nu vrea sa manance, am incercat sa-i dau dar refuza categoric nervi dimineata a zis ca vrea biscuiti cu lapte, i-am facut si a luat 3 linguritze si gata, nu a mai vrut .... nu e chip sa-i dau nimic, tipa/fuge prin casa/pune mana la gura si se pune pe plans .... asa patesc si la debridat cand ii dau... cred ca, cat de curand o iau razna daca nu-i trece

Nu am mai facut deloc diaree/febra dar e maraita, o doare burtica (cred ca de la luatul medicamentelor pe stomacul gol) si e molesita rau, nici pe picioare nu sta bine, se impiedica intr-una plans

offff , deea puiutz mic papa si tu cate ceva , "te log" ...papa ce vrei tu :biscuiti , pufuleti , saratele , covrigei , daca mancarica nu "vlei"....rontaie si tu ceva puiutzule ..."ca sa nu te mai doala bultica"pupici pupici pupici pupici
claudel
Scris: Thursday, March 8, 2007 9:18 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/30/2006
Deea multi pupicei de la Aris!!!pupici
Sa te faci bine pui scumppupici
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 8, 2007 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Cristina, medicul ce zice?Ca nu este semn bun sa stea copilul nemancat atata timp,plus nici o medicatie nu e sanatoasa luata pe stomacul gol.Nu ati reusit sa programati echo mai repde, sa elucidati misterul?

Multa sanatate si rabdare de fierpupici !
sousourel
Scris: Thursday, March 8, 2007 9:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Off mai Deea, ce rau imi pare. Multa sanatate si refacere grabnica iti dorim pupici
Miri
Scris: Thursday, March 8, 2007 9:44 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Pupici si de la noi si multa sanatate, Deea!pupici pupici pupici
Ely
Scris: Thursday, March 8, 2007 11:04 PM
Nivel

Multa sanatate Deea si multi pupici de la noi.pupici pupici
Cris-DL
Scris: Friday, March 9, 2007 9:53 AM
Nivel

Multumim frumos de gandurile bune pupici pupici pupici

Stele, medicii (ca a vazut 3) ce sa zica, au spus ca daca nu vrea sa pape sa nu-i dau fortzat ca (,) corpul are resurse, iar fortand-o o sa dau in cealalta extrema, va manca si va voma, caci am incercat si mai cu fortza, i-am dat cu lingurita de mancare pe la gura sa simta gustul (exact ca la copii mici) si a dat sa vomeze banghead si m-am lasat pagubasa .... in fine acum suntem bine, cred ca am scapat

Diaree si febra nu a mai facut deloc ...

Ieri, a 3 zi fara papa, a reusit sa manance putina supa si 1/2 ciocanel de pui din supa ....

Azi, am intrebat-o ce vrea, am zis sa-i dau si ce-i place daca tot am scapat de diaree, a vrut ou fiert si chiar l-a mancat cu placere yes si a mai mancat si putina branzica, 3 linguritze .... e bine, zic eu

La ora 13 plecam la Bucuresti la eco, numai Domnu stie daca va sta, poate o pacaleste doctora si sta in vreun fel uff ... noi i-am tot explicat ca ii da cu cremitza ca sa n-o mai doara burtica, ca ne uitam la un tv, am facut si probe, dar zice ca nu vrea sa mearga, ca nu o mai doare burtica banghead
Miri
Scris: Saturday, March 10, 2007 11:54 AM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Criss, cum e?Cum a fost la echo?oare
Pofta buna, Deea!O asteptam pe mami cu vesti...pupici
Cris-DL
Scris: Saturday, March 10, 2007 1:50 PM
Nivel

dance Suntem bine Miri sar`na de intrebare, a reinceput sa pape, cate putin e adevarat, dar e bine yes suntem pe drumul cel bun.... chiar daca a slabit 700 g.

Am fost si la eco, de cand am intrat pe poarta clinicii a inceput sa tipe ca ea nu merge la spital, si chiar nu semana cu un spital Medlife-ul, nu am mai fost niciodata dar e dragut, si-a revenit cand a vazut locul de joaca din interior si a inceput iar sa tipe cand am vrut s-o dezbrac pt eco, am tinut-o eu si tati de maini si de picioare ca altfel nu a stat uff

A iesit f bine eco, dc a spus ca nu are absolut nimic, toate organele sunt devzoltate normal si functioneaza f bine, nu sunt malformatii yes ....singura explicatie care mi-a dat-o pentru durerile ei, a zis ca s-ar putea ca Deea sa speculeze, de cand a durut-o mai demult si i-am dat atentie mare, am luat-o in brate, i-am facut masaj la burtica, acum sa zica asa, fara s-o doara numai ca s-o "alintam'' ....caci nu are nimic.

pupici pupici Tuturor mamicilor care ne-au sustinut flowers
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, March 10, 2007 1:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Deea pupici ne bucuram tare mult ca te simti mai bine. Multa sanatate si multa pofta de mancare.dance
Ely
Scris: Saturday, March 10, 2007 3:48 PM
Nivel

Si noi ne bucuram tare ca Deea este binedance .Multi pupici de la noi pentru o fetita frumoasa.pupici pupici
delfinasa
Scris: Saturday, March 10, 2007 4:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Deea, pupicei de la noi pupici pentru o fetita cuminticasic...sa incepi sa papi mai bine, pui, sa recuperezi pupici
Alina
Scris: Saturday, March 10, 2007 4:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Deea, ma bucur ca esti bine. pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.