Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| cris22tyna wrote: La eco, trebuie sa mergem vineri la ora 15 la Medlife, suntem programate deja .... sa mai aman ?
La ce medic mergeti?Si noi tot la Medlife am fost si am nimerit la un medic extraordinar de dragutz (si am inteles ca este si foarte bun pe interpretari echo).Ca si pret noi am platit aproape acum 2 ani 1.000.000 lei veki. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Suntem programate la dc Dragomir ..... problema mare e ca fi-mea e o zmucita, ca altfel nu pot sa-i spun.... la vaccin, la spital si cu cei de la salvare a facut un adevarat circ, a urlat intr-una de cum a dat ochii cu ei, chiar si cel de la salvare a plecat furios si a spus ca nu a mai vazut in viata lui un asemenea copil ... e deja mare si stie care e medic si care nu, are oroare de medici .... ce-om pati atunci, vom vedea, numai sa-i treaca starea asta pana vineri |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Criss , am patit-o si eu cu Adina , insa ea a facut gastroenterocolita , si tot asa voma , nu manca ....iar dr de la spital mi-a spus regim , iar fata mea nici gand ....asa ca l-am chemta pe un var care e medic si el , a venit la spital si mi-a zis " da-i fetii sa pape ce vrea ea , ce are ea pofta , numai sa manace ceva , si multe lichide , ptr ca ideea e sa nu se deshidrateze ...si apoi pune-i intr-o canutza putin pepsi amestecat cu apa si dai sa bea , nu stiu de ce , dar s-a constatat ca acest lucru face ff bine la copii , si ii pune rapid pe picioare ...." asa mi-a spus varul meu , si eu la inceput am fost cam surpinsa si nu stiam ce sa fac , insa am zis " daca el zice asa hai sa incerc " ...ca Adina era intr-o stare in care daca lua o guritza de apa , voma imediat si statea numai cu perfuzii ....si daca ma crezi , ca dupa ce a baut fata 2 gurite de pepsi + apa , a inceput sa isi revina si sa ceara mancare ...sincer nu credeam nici eu ......dar pepsi , nu cola ....
Acum nu stiu ce sa iti zic , fa-i si echo ca nu strica , iar de dureri de burtica si Adina s-a vaitat pana mai anul trecut , desi toata lumea care a consultat-o si care a vazut-o au zis ca nu are nimic .....
Deei si sa se faca bine |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Off mai Cris...sanatate multa puiutza Deea Las-o sa ceara ea papa, ca apoi sa nu vomite iar daca o fortezi....important este sa bea multe lichide, ceaiuri si apa
Sa te faci bine Deea 
Iar ecografia nu are ce sa-i faca rau, ca doar noi gravide am facut cate 3-4...astea nu radiaza ci raiografile Si eu i-am facut Karinei ecografie la sold la 4-5 luni cand era suspecta de dispalzie de sold |
|

| uite aici ceva info
http://www.sfatulmedicului.ro/articole/Gastroenterologie/Intoxicatia_alimentara_496.htm |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| georgy_adinutza wrote: ...si apoi pune-i intr-o canutza putin pepsi amestecat cu apa si dai sa bea , nu stiu de ce , dar s-a constatat ca acest lucru face ff bine la copii , si ii pune rapid pe picioare ...." asa mi-a spus varul meu , si eu la inceput am fost cam surpinsa si nu stiam ce sa fac , insa am zis " daca el zice asa hai sa incerc " ...ca Adina era intr-o stare in care daca lua o guritza de apa , voma imediat si statea numai cu perfuzii ....si daca ma crezi , ca dupa ce a baut fata 2 gurite de pepsi + apa , a inceput sa isi revina si sa ceara mancare ...sincer nu credeam nici eu ......dar pepsi , nu cola .... Mi-a zis si mie un coleg care are un baietel de 4 ani de faza cu pepsi, de fapt el a zis cola, ca ar stopa voma... dar m-am gandit ca e vreun mit urban si nu i-am dat lui Mihaita, care era si cam mic pentru cola, la 1 an si 3 luni. |
|

| Miru wrote: Mi-a zis si mie un coleg care are un baietel de 4 ani de faza cu pepsi, de fapt el a zis cola, ca ar stopa voma... dar m-am gandit ca e vreun mit urban si nu i-am dat lui Mihaita, care era si cam mic pentru cola, la un si 3 luni.
Nu as fi crezut nici eu daca nu vedeam cu ochii mei ...ptr ca era cam ora 14 atunci cand mi-a zis varul de chestia asta , Adina era la perfuzie ca un pui bleg ....iar la ora 18 imaginati-va ca sa dat si jos din pat sa se joace cu alti copii .... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| de faza cu pepsi la intoxicatie alimentara eu sriam din experienta proprie. Nu mi-am imaginat niciodata ca ar putea merge si in alte cazuri. |
|

| taty
multumesc de info, georgy
Deea de ieri nu a mai vomat, a facut decat diaree si febra ..... cu pepsi mi-e ca mai rau da in diaree, mi-e si frica
Acum doarme..... de luni seara nu a mancat decat cele 2 lingurite de branzica si f putina banana, apa plata la greu si atat .... mai am putin si plec acasa si vedem ce vom mai face, dar azi e a doua zi, cat o mai dura starea asta ? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sananatate multa Deei! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Sa te faci bine cat mai repede, puiut scump! |
|

| multumesc taky, dana
Acum suntem mai bine, nu am mai facut febra de la pranz, nu am mai avut diaree, dar nici nu am mancat mai nimic de 2 zile, decat 2 lingurite de branzica si f putina banana, apa plata si 50 ml ceai hipp suntem la faza , hai mami papa putin, hai te rog, hai ca nu mergem acolo, ca nu mergem dincolo nici nu mai stiu ce sa-i mai spun spun, i-am facut supa, i-am facut piure de morcov cu orez si pui, mere coapte, branza cu banane nici nu m-as mai agita ca are de unde slabi, dar oare nu-i fac rau debridatul, smecta si immuno baby luate pe stomacul gol ? plus ca daca face iarasi febra trebuie sa-i dau nurofen |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Off, galuska Deea, pupam doi obrajori fierbinti sa treaca mai repede ...imediat dupa ce papa cat de putin poti sa-i dai siropurile, nu cred ca i-ar face mai rau nici luate pe stomacul gol, dar in general se recomanda sa se ia cu mancare, ma rog, dupa ce mananca...convinge-o niste covrigei macar sa manance, sticksuri, paine prajita (poate vrea unsa cu ceva), morcov fiert gol si poate bea saruri de rehidratare, sunt dulci si au gust de fructe...trebuie sa-i scada si febra: fa-i o baie calda, fa-i frectii cu otet indoit cu apa (de mere eventual daca ai), pune-i sosetele inmuiate in otet cu apa sau simplu, da-i medicamentele regulat cum ti-a zis doctorul si urmareste-o c-o sa-i scada...cred ca nu trebuie scoasa nici din casa zilele astea pana nu se repune pe picioare, organismul ei e slabit si pana se recupereaza, mai bine-n casa, ferita de virusi...Multa sanatate bubulinei tale |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Deea pui, multa sanatate si sa treaca repede starea asta! Pupici de la noi pe obrajori! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Deea draga, uite si de la noi sa te faci repede bine si sa incepi sa papi cate putin...biscuiti, iaurturi de fructe...oare nu ar vrea? |
|
|