Totul pentru culoarea parului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Tuesday, July 4, 2006 1:44 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Totul pentru culoarea parului

"Care este cea mai moderna culoare a sezonului si, mai ales, care este cea potrivita pentru fiecare? Avem raspunsurile pregatite la toate aceste intrebari, ba chiar si cateva sfaturi de sezon.

Nuante pentru par

Stilistii au hotarat din nou: cuvantul-cheie al acestui sezon este culoarea! Nu numai pentru ochi, buze si unghii, ci si pentru par.

In aceasta vara, culoarea parului este foarte naturala, cu accente subtile, care dau luminozitate si stralucire tenului.
Cand vine vorba de tehnicile de vopsire pentru anul 2005, expertii in vopsirea parului spun ca texturile sunt ultrafine, iar colorantii - in multiple tonuri. Cheia noului look este sa creezi o multime de suvite si bucle in tonuri diferite, dar apropiate ca nuanta.
Tehnica implica o uniformizare a culorilor, printr-un masaj, astfel incat acestea sa interfereze, creand un look natural.

BLONDA
Vopsirea in suvite naturale, care par la prima vedere decolorate de soare, arata minunat, dar nu numai pe podiumurile de prezentare. Sunt la fel de frumoase si pe plaja, si pe strada, pe toata perioada verii. Gandeste-te la un blond in tonuri de crem sau de nuanta mierii, ca in show-urile Chloe sau Matthew Wiliamson.

SATENA
Brunetele si satenele sunt avantajate de ac­cen­tele de rosu-purpuriu. To­tul este ca nuanta parului sa nu ramana per­fect uniforma, ci sa se amestece mai multe tonuri, in suvite fine, de mare efect. Seamana cu vopsirea intr-o singura culoare, dar se obtine mai multa stralucire, pro­funzime si tex­tura cu aju­torul accentelor de culoare.

ROSCATA
Chiar daca se poarta foarte mult rosu, pe ma­sur­a ce ne apropiem de sezonul estival, culorile devin din ce in ce mai calde, mai deschise. Tonurile des intalnite sunt cele de blond, dar nu platinat, ci doar un auriu discret, combinat cu aramiu, precum si nuante delicate de piersica - toate creeaza un look mai mult decat natural.

Cum sa alegi correct culoarea

Culoare de ten: deschisa, cu tenta de roz
Cauta: nuantele de blond-deschis si mediu.
Evita: tonurile de rosu, aramiu si cele calde.

Culoare de ten: ivoriu, cu tenta de roz
Cauta: nuantele de saten-mediu si inchis.
Evita: tonurile calde.

Culoare de ten: calda, in nuanta de piersica
Cauta: nuantele de saten-deschis, miere si blond-caramel.
Evita: blondul-cenusiu si negrul.

Culoare de ten: neutra, cu tenta maslinie
Cauta: nuantele de saten-inchis si castaniu.
Evita: tonurile de blond-deschis.

Culoare de ten: maslinie, in nuanta mierii
Cauta: nuantele calde, aluna si saten-ciocolatiu.
Evita: tonurile de blond-argintiu.

Culoare de ten: inchisa, in nuanta ciocolatie
Cauta: nuantele de saten-inchis, negru si burgund.
Evita: tonurile de blond si cele aramii."

Acest articol este preluat din revista Avantaje, mai multe informatii aveti aici http://www.avantaje.ro/index.php?a=1974
taki
Scris: Thursday, September 28, 2006 12:09 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Patul negru: pro si/sau contra?

Daca argumentele ca negru este sobru, dur, rece, greu de scos, nu sunt suficiente pentru tine, iti mai comunicam, cu toata obiectivitatea de care suntem capabili, inca alte cateva.

In primul rand, artistii plastici nici macar nu considera negrul ca fiind culoare; negrul este denumit de acestia non-culoare (un termen foarte dur).

In al doilea rand, parul vopsit in negru face parte, mai degraba, din apanajul persoanelor cu acces (si interes) limitat la informatie, ca sa folosim o descriere cat se poate de
diplomata.

In al treilea rand, un par vopsit cu negru nu poate fi altfel decat comun, nu iese cu nimic in evidenta, nu pune intr-o lumina favorabila figura (chiar si daca simtiti – tu si poate toti prietenii - ca ti s-ar potrivi o culoare inchisa, aceasta nu trebuie sa fie neaparat negru), iti va da intotdeauna un plus de duritate, te va situa intr-o multime, fara personalitate.

In al 4-lea rand, negrul nu poate fi condimentat cu reflexe nobile!

Sunt doar cateva lucruri ce vin imediat in minte.
bereea
Scris: Thursday, October 13, 2016 9:09 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ma bate gandul sa-mi schimb culoarea la par, sa fie cat mai aproape de naturalLol . Ce parere aveti?

bereea attached the following image(s):
fb_img_1476029440276.jpg

kali
Scris: Thursday, October 13, 2016 9:24 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Asa am vrut eu sa-l fac, insa un balayage.
De la un ciocolatiu, am ajuns prin decapare un blond-galben. Vopsea gri nu exista; doar nuantator care pleaca de pe par relativ repede.
Cu acesta din urma am ajuns cu par gri-verzui - in combinatie cu galbenul -. Nu a fost chiar urat dar clar, diferit de ceea ce mi-am dorit.
Acum sunt iar ciocolatiu inchis.
Cred ca e foarte important de la ce culoare pleci sau, cel putin, sa ai rabdare ca in timp sa ajungi la culoarea dorita. Eu nu am avut.
Cris-DL
Scris: Thursday, October 13, 2016 11:48 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:
... am ajuns cu par gri-verzui - in combinatie cu galbenul.....

Cred ca e foarte important de la ce culoare pleci ...

Asa sunt si eu acum, insa in combinatie cu negru.
Am fost toate culorile posibile ultimii 2 ani, dupa decaparea de la negru - roscat, mango, saten inchis-deschis, blond-gri... nu ma regaseam deloc in nicio nuanta si-am pus negru albastrui (cum am fost o viata) peste blond-gri si-a iesit la baza negrut, iar pe lungime suvite amestecate de albastru-verde-gri - nu se poate defini culoarea, am tot intrebat prietenii ce culoare am in cap ca tot se minunau, insa tocmai de aceea sambata o rezolv - sper!

Da, conteaza foarte mult peste ce culoare aplici vopseaua... peste blondutul meu, un blond platinat + un saten deschis + 1/4 negru albastrui = a iesit un blond-gri.
kali
Scris: Thursday, October 13, 2016 11:56 AM
Nivel

Crisule, si tu?Buddy1 Parul tot atat de lung il ai?
Eu mi-am propus sa fac experimente dupa ce m-am tuns, macar sa nu-mi para rau.
La fel, nu m-am simtit eu cu niciuna. Clar, blondul nu-i de mine si m-am convins... plus ca nu-mi place textura parului blonzit...Crazy

Acu' sunt iar ciocolatiu inchis si-s happy.
Cris-DL
Scris: Thursday, October 13, 2016 12:18 PM
Nivel

Dap, se pare ca...Buddy1 si nu ne-am vorbit!!
Iti dai seama ca la cat l-am maltratat nu mai este atat de lung, l-am tot tuns, fiindca devenise matura si da, pe blond textura era alta... incerc sa pun foto, am una si de cand eram mai blonduta Crazy si una de acum - ma duc prin vestiare sa nu ma vada lumea prin birou ca-mi trag un selfie-doua Hilar
Sper sa se vada ca e negru-verde...

Cris-DL attached the following image(s):
2016-05-21 13.54.20.jpg2016-10-13 12.22.00.jpg2016-10-13 12.09.36.jpg

bereea
Scris: Thursday, October 13, 2016 2:05 PM
Nivel

Cu alte cuvinte, sa-mi iau gandul, nu? Acum sunt castano mogano, ceva spre un roscat cuminte.
kali
Scris: Friday, October 14, 2016 9:00 AM
Nivel

Ce frumoasa esti, Cris! Iti statea bine si mai blondutza ca ai fatzuca dulce... da' in mintea mea tu esti bruneta.
Se vede verzuliul; cica se poarta dar eu nu m-am acomodat deloc! Al meu era mai deschis ( bineinteles ), cu suvite gri in functie de cum a prins...
Din fericire nu am avut surprize neplacute cand l-am inchis. Acum e uniform.

Bereea, roscatul - de orice fel, chiar si cel cuminte - iese foaaaarte greu. Daca esti dispusa sa suporti culori de compromis pana ajungi la cea dorita, go for it! ... Dar este o culoare pretentioasa care necesita intretinere intensa...
bereea
Scris: Friday, October 14, 2016 10:48 AM
Nivel

Idea era ca e o culoare foarte apropiata de culoarea mea naturala actualaLol
kali
Scris: Thursday, October 20, 2016 11:39 AM
Nivel

Daca asa e culoarea ta naturala, mi se pare superba! Problema e cum scoti vopseaua din par...
Cris-DL
Scris: Thursday, October 20, 2016 12:16 PM
Nivel

Oana, DistanceKiss iloveyou

Bereea, daca culoarea ta naturala este "roscatica" scapi mai usor de nuanta de rosu, insa daca este vopsea, idiferent de nuanta de rosu ce o ai, dureaza si deterioreaza, distruge firul de par pana ajungi la griul acela - cel mai greu scapi de rosu!!
Eu mai usor am scapat de negru - m-am decapat de 4 ori... de 3 ori sa scap de nuanta rosiatica care ma dispera la un moment dat.
marivic
Scris: Thursday, October 20, 2016 1:00 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Love CRIS ,FRUMOASAAAAAAAALove Love
bereea
Scris: Thursday, October 20, 2016 4:46 PM
Nivel

Culoarea mea naturalavnu este deloc roscata. Tocmai pentru faptul ca am incwruntit inainte de vreme si-mi este greu sa intretin culoarea, parul imi creste repede si imediat se vad radacinile, ma gandeam ca acest gri ar fi o solutie pentru mine desi ma tem sa nu ma imbatraneasca.
bereea
Scris: Wednesday, January 18, 2017 9:17 AM
Nivel

bereea wrote:
Ma bate gandul sa-mi schimb culoarea la par, sa fie cat mai aproape de naturalLol . Ce parere aveti?

Mi s-a cerut 250 de euro , fara garantia ca imi iese aceeasi culoare...offf!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.