Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| i-am bagat suzeta pe la 1 luna jumatate,cind plingea de colici.l-a linistit,adica isi varsa durerea pe suzeta.am continuat.am dormit toate noptile.framintind suzeta. o tinea mai putin ziua pina pe la 9 luni.pe urma asa si asa. acum nu o mai lasa nici noaptea,nici ziua,daca ar fi dupa el deloc. a personalizat-o,ii zice nana,plinge cind o iau de ne stie cartierul,altfel fiind foarte ok(cu suzi toti spun ca nu au vazut asa copil cuminte),fara ne afla cartierul.motivul fiind suzi. daca i-o iau la somn nu se mai culca -ziua cel putin adoarme de obosit fara, dar se scoala dupa 30 min,altfel doarme 2 ore,noptea nici nu indraznesc.o suge noaptea ca pe o acadea.
cum mai scap de suzi/la doctor ne-a spus sa o mai lasam,deja e boltit nu stiu ce prin gurita.
acum are 1an si 1 luna. ati avut asa incurcatura?
e cu suzi pentru ca nu mai primeste titi de muuult.
multumesc. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Iuliana,uite aici poate afli raspunsul http://forum.7p.ro/trucuri-de-uitat-suzeta.aspx?g=posts&t=239 |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ei aceeasi problema o am si eu cu Riki io fura de la Flavio,deci cand e liniste deplina in casa stiu Riki are suzeta in gura,nu stiu cum sa fac,ca nu vrea sa io iau inca la Flavio ca acuma ii cresc alte doua maselute si ii face bine suzeta ii pun gel pe ea si se linisteste. |