
 Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Aici ai nimerit-o ...daca fac ceva dulce, se scoala noaptea, nu poate dormi cu gandul ca ceva bun sta in frigider... |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Kiki wrote:
Aici ai nimerit-o ...daca fac ceva dulce, se scoala noaptea, nu poate dormi cu gandul ca ceva bun sta in frigider...
Cred ca asta e un lucru specific lor , barbatilor ... |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| CREMA PENTRU TORT DIPLOMAT 5 oua,1/4 l lapte dulce,250 g zahar,1/2 frisca,2 pliculete gelatina gelatina se pune la inmuiat juma de h. se pun pe foc ouale,zaharul si laptele.dupa ce au fiert(se ingroasa bine) se adauga gelatina...se mai fierbe putin si se da la rece,apoi se va adauga frisca. |
|

 Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Iata si tortul meu diplomat, facut pentru David, la 6 luni:
 |
|

 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| BRAVO KIKI
|
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Kiki abia astept sa il fac maine ca sa il papam duminica sper sa imi iasa |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| Kiki wrote:Iata si tortul meu diplomat, facut pentru David, la 6 luni arata tare bine reteta? |
|

 Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| miraa wrote:arata tare bine reteta? Am postat-o deja e mai sus. |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| Kiki wrote:Am postat-o deja  e mai sus. am gasit-o |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Kiki wrote:Iata si tortul meu diplomat, facut pentru David, la 6 luni:
KIKI arata de parca ar fi intr-o cofetarie !! Felicitari !!!
|
|

 Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mercic. |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| am cumparat ieri gelatina cu gust tuti-fruti si un plic are 85g si scrie ca un plic e pt 1/2 l apa..... ce fac cat pun la tort .... |
|

 Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Laura&Alfonso wrote:am cumparat ieri gelatina cu gust tuti-fruti si un plic are 85g si scrie ca un plic e pt 1/2 l apa..... ce fac cat pun la tort .... Plicul meu de gelatina e de 10 g pt 1/2l apa...inseamna ca al nostru e mai concentrat de vreme ce se pune tot juma de l de apa...pui 2 pliculete, asa cum e reteta... fetelor, alte pareri? |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Kiki wrote: Plicul meu de gelatina e de 10 g pt 1/2l apa...inseamna ca al nostru e mai concentrat de vreme ce se pune tot juma de l de apa...pui 2 pliculete, asa cum e reteta... fetelor, alte pareri?
multumesc mult ... acuma ma apuc sa il fac... miam miam..abia astept sa il termin ca maine sa il probez
|
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Kiki cand ajunge la o temp care sa o suporte degetul trebuie sa se omogenizeze putin sau sa fie lichida??? ca la mine e lichida si nu stiu daca e bine |
|
|