Torturi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Wednesday, March 9, 2011 4:48 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
danab wrote:
Ar trebui sa facem un concurs miss tort ras

Chiar, Dana! cheers De ce nu am organiza, stiu eu, o data la saptamana sau 2 saptamani, concursuri cu retete? Si castigatoarea propune o reteta pe care o face cine vrea si apoi dovada! thumright Super! cool ... Eu chiar am luat-o in serios! angel

Fetele, multumesc frumos pentru aprecieri si va pup! pupici pupici pupici
bereea
Scris: Wednesday, March 9, 2011 8:05 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Liz, sunt de acordnewclap newclap
danab
Scris: Thursday, March 10, 2011 9:08 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Mesaje: 5519
Lizule pupici
Atat timp cat nu trebuie sa fie blat de bezea (tortul brandusei) ca aragazul meu nu stie sa-l faca, ma bag. ras Asa poate ma stimulez sa ornez si eu torturile mai frumos ras
Si, pentru ca ne-am apucat de tortuit datorita brandusei, ar trebui sa o "insarcinam " si cu prima tema, nu-i asa?
Anelise
Scris: Thursday, March 10, 2011 9:13 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
Dana pupici, am trimis deja pm la Adriana sa vedem ce spune si ea ca am avea nevoie de o noua sectiune la "In bucatarie" pentru a nu incurca lucrurile. angel Si Bereea va propune prima tema! thumright Scuze de off-topic!
danab
Scris: Thursday, March 10, 2011 9:33 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Mesaje: 5519
pupici Chef Merg sa-mi ascut cutitele hohot sa dau mixerul la ITP si sa renovez cuptorulras
monica irimia
Scris: Thursday, March 10, 2011 9:49 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Mesaje: 1948
Geniale torturile voastre, fetelor. newclap E buna si ideea cu concursul.
Am o intrebare: cum reusiti voi sa nivelati atat de fin torturile? Ma uitam la tortul lui Liz cu struguri si mi-am zis ca e perfect pentru coperta unei reviste de profil. (apropo, la revista Practic ai lua bani frumosi pe el daca ai trimite poze cu reteta si produsul finit thumright ) Eu nu am un elan atat de profund la ornat si de obicei rad ciocolata desupra sa ascund imperfectiunile. sic
miriam
Scris: Thursday, March 10, 2011 10:25 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Mesaje: 4992
si mie imi surade ideeapupici astept sa vad ce se propune !!!
danab
Scris: Thursday, March 10, 2011 11:00 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Mesaje: 5519
Monica, la toruturile cu gelatina, cand torni crema moale scuturi putin tortul sa se niveleza, lasi la rece si crema se intareste drept. Unele torturi sunt ornate cu pasta de zahar, altele cu frisca intinsa cu o paleta speciala.
Daca blatul nu a crescut uniform, il tai sau intorci tortul cu fundul in sus, dar tb sa ai grija la copt, sa nu-l arzi, sa pui hartie de copt unsa cu unt sa se desprinda usor si fara sa jupeasca blatul.


ps: cred ca la concurs va trebui specificat ca nu se dau premii, ca sa nu ne trezim cu discutii dupa ras
miriam
Scris: Thursday, March 10, 2011 11:05 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Mesaje: 4992
danab wrote:


ps: cred ca la concurs va trebui specificat ca nu se dau premii, ca sa nu ne trezim cu discutii dupa ras

pai ce premiu ar fi ami bun ca un tort?sic ras
Anelise
Scris: Saturday, March 12, 2011 1:35 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
danab wrote:
pupici Chef Merg sa-mi ascut cutitele hohot sa dau mixerul la ITP si sa renovez cuptorulras

Dana, ce simpatica esti! hohot
Monica, multumesc frumos pentru aprecieri! pupici Eu chiar sunt incepatoare. Am prins pasiunea torturilor de vreun an incoace.
Miriam, poate reusim sa organizam ceva incepand cu saptamana ce urmeaza! thumright

Continuam aici! pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.