Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| danab wrote:Ar trebui sa facem un concurs miss tort Chiar, Dana! De ce nu am organiza, stiu eu, o data la saptamana sau 2 saptamani, concursuri cu retete? Si castigatoarea propune o reteta pe care o face cine vrea si apoi dovada! Super! ... Eu chiar am luat-o in serios!
Fetele, multumesc frumos pentru aprecieri si va pup! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Liz, sunt de acord |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Lizule Atat timp cat nu trebuie sa fie blat de bezea (tortul brandusei) ca aragazul meu nu stie sa-l faca, ma bag. Asa poate ma stimulez sa ornez si eu torturile mai frumos Si, pentru ca ne-am apucat de tortuit datorita brandusei, ar trebui sa o "insarcinam " si cu prima tema, nu-i asa? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Dana , am trimis deja pm la Adriana sa vedem ce spune si ea ca am avea nevoie de o noua sectiune la "In bucatarie" pentru a nu incurca lucrurile. Si Bereea va propune prima tema! Scuze de off-topic! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Merg sa-mi ascut cutitele sa dau mixerul la ITP si sa renovez cuptorul |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Geniale torturile voastre, fetelor. E buna si ideea cu concursul. Am o intrebare: cum reusiti voi sa nivelati atat de fin torturile? Ma uitam la tortul lui Liz cu struguri si mi-am zis ca e perfect pentru coperta unei reviste de profil. (apropo, la revista Practic ai lua bani frumosi pe el daca ai trimite poze cu reteta si produsul finit ) Eu nu am un elan atat de profund la ornat si de obicei rad ciocolata desupra sa ascund imperfectiunile. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| si mie imi surade ideea astept sa vad ce se propune !!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Monica, la toruturile cu gelatina, cand torni crema moale scuturi putin tortul sa se niveleza, lasi la rece si crema se intareste drept. Unele torturi sunt ornate cu pasta de zahar, altele cu frisca intinsa cu o paleta speciala. Daca blatul nu a crescut uniform, il tai sau intorci tortul cu fundul in sus, dar tb sa ai grija la copt, sa nu-l arzi, sa pui hartie de copt unsa cu unt sa se desprinda usor si fara sa jupeasca blatul.
ps: cred ca la concurs va trebui specificat ca nu se dau premii, ca sa nu ne trezim cu discutii dupa |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| danab wrote:ps: cred ca la concurs va trebui specificat ca nu se dau premii, ca sa nu ne trezim cu discutii dupa pai ce premiu ar fi ami bun ca un tort? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Dana, ce simpatica esti! Monica, multumesc frumos pentru aprecieri! Eu chiar sunt incepatoare. Am prins pasiunea torturilor de vreun an incoace. Miriam, poate reusim sa organizam ceva incepand cu saptamana ce urmeaza!
Continuam aici! |
|
|