|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| uite torturile mele cu fulgi:
asta cu fulgi de ciocolata e recent, mai greu a fost sa confectionez fulgii ca nu am avut gata cumparati... ala cu fulgi de porumb e mai din tinerete...
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Bulitnutza, eu cred ca nu topesti corect gelatina , de asta nu-ti iese.Mai inati pune-o in apa sa se hidrateze, apoi bag-o cateva secunde la microonde , dar nu 50 de g se apa.In momentul cand face bulbuci e gata.
buli, faine torturi |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Are dreptate brandusa, gelatina intai trebuie hidratata: pui intr-un pahar de 100 ml bilutele si torni apa (cred ca vreo 50 -70 ml) si lasi sa se inmoaie bine bilele (isi vor dubla volumul). Dupa aia le pui in lapte caldut si le topesti - eu le tin la abur, sa fiu sigura ca nu fierbe laptele sau la microunde cca 30 secunde. Sunt indicatii complete si pe plic (in reteta aia de aspic).
Ana, sunt super tortuletele, sunt curioasa ce gust avea cel cu fulgi de porumb. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Buli,super torturile tale ....poate postezi si retetele....chiar sunt curioasa cum este cel cu fulgi de porumb! |
| Ala cu fulgi de porumb.. nici nu mai tin minte, nu era un tort deosebit, era cu blat cumparat si creme tot cumparate, frisca, pur si simplu l-am ornat cu fulgi de porumb... era bun la gust, fulgii aia sunt putin sarati si crocanti..
Cel cu capsuni e tot din blat cumparat, o crema de vanilie cu fructe multe prin ea, frisca.. ornat cu fulgi de ciocolata si capsunele |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Buli, as manca tot din prima poza,si tortul si salata de boeuf |
| da... a iesit buna rau salata aia beuf.. pacat ca nu-mi da voie montignac sa mananc, ca nu ma mai opream... asa doar am gustat putin.. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| multumesc fetele. nu prea am avut rabdare sa il ornez |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Buliii, tu spui de mine! Minunatia din prima poza m-a dat gata! Si e super interesant si cel cu fulgi! ... Saru'mana pentru ideea cu foaia. Am inteles exact ce vrei sa spui si mi se pare o idee foarte buna! Incerc maine pentru ca nu am mai reusit astazi sa ma apuc de tort. Si m-am hotarat sa-l fac tot pe cel de data trecuta, dar merg pe varianta capsuni. ... Strugurii, scrie si la reteta, se dau prin zeama de lamaie si pe urma prin zahar. E simplu si de super efect! Pup cu drag! Aaaa ... si te astept! Bulinutza si eu tot gelatina asta o folosesc si asa cum spun fetele, cred ca aceeasi greseala o faceam si eu inainte, nu o lasam in apa suficient. Pupici si spor! Yaya, gustul conteaza mult! Daca a fost bun si nu ma indoiesc o clipa ca nu a fost asa, e cel mai important! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 279
| Buli , nota 10 cu felicitari , arata ...delicios de bine ! |
|
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Da intr-adevar arata delicios de bine... Eu tocmai am postat la "vreau sa slabesc" ce caut aici Ma apuc de cura dupa ziua de azi ca tocmai am terminat 3 tortulete,ma duc sa le ornez si vi le atrat si voua |
|
| Crinutza, spor si abia astept sa le admir! ... Si eu am tortuletul la rece. Abia mai spre seara cred ca o sa reusesc sa postez si o poza. ... Sa aveti spor! |
|
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| Liz ai dreptate ,a fost un deliciu musafirii au fost incantati |
|
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Si torturile mele doar 2(pentru mine unul,pentru a mea soacra unul,cel pentru mama abia maine il impodobesc)Sa nu radeti prea tare de frisca mea pleostita nu mi s-a mai intamplat si nu stiu asta ce a avut de nu s-a intarit crinutza77777 attached the following image(s):
|
|
| Crinutza, ce frumoase sunt! Cel putin poza 3 imi place la maxim cu floricelele! Si ce idee buna ai avut cu fulgii! Felicitari si sa aveti pofta! |
|
|