torturi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Thursday, November 20, 2008 11:00 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
buna fetelor...vreau si eu sa vad ce torturi mai fac mamicile de aici de aceea daca am voie vreau sa deschid acest topic si sa dam drumul la retete si fotografii cu torturi...am si eu un tortulet usor de facut si poze..
3 pachete frisca HULALA mici
1 pacchet piscotur
1 kg portocale..
si hai la treaba
intro oala umezita cu apa pe fundul ei se pune un rand de portocale felii dupa care si un rand pe peretii oalei,dupa care punem un rand de frisca(care e zbatuta)apoi piscoturile inmuiate in ce doriti.(apa cu zahar,cola,esente,cappucino,cafea ramane la alegerea voastra)apoi pune peste frisca un rand de piscoturi apoi iar un rand de fisca unk un rand de piscoturi ink unul de frisca...si il faceti de cat va incape in oala(eu pun cam 3 randuri)sa nu uitati k in acelasi timp se pune pe peretii oalei in continuarea randuri de felii de portocala...in timp ce faceti randurile..apoi finalul il aocperiti cu frisca....puneti oala intr-un lighean cu apa rece...apa sa ajunga pana la nivelul oalei unde se termina tortul lasati in jur de 45 min asa in apa rece ...si dupaia..puneti o farfurie pe oala o intoarceti batei oleacac fundul oalei....si va arat acuma in foto ce va iesit...POFTA BUNA MAMICI
dya
Scris: Thursday, November 20, 2008 11:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Rog un moderator pe aceasta sectiune sa inchida acest topic.
Mama lui rik acest subiect este deja dezbatut AICI, pe viitor te rog sa te asiguri ca nu deschizi un topic care exista deja.angel
Sper sa nu-ti fie cu suparare.pupici
Rody
Scris: Thursday, November 20, 2008 11:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Rody
Scris: Thursday, November 20, 2008 11:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Dya am scris amandoua in acelasi timphohot
Ana
Scris: Thursday, November 20, 2008 11:12 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
ma scuzati chiar nu am stiut is asa de multe...k ma pierdsorry1 sorry1 sorry1 sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry
dya
Scris: Thursday, November 20, 2008 11:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Rody wrote:
Dya am scris amandoua in acelasi timphohot

angel pupici computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.