Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| buna fetelor...vreau si eu sa vad ce torturi mai fac mamicile de aici de aceea daca am voie vreau sa deschid acest topic si sa dam drumul la retete si fotografii cu torturi...am si eu un tortulet usor de facut si poze.. 3 pachete frisca HULALA mici 1 pacchet piscotur 1 kg portocale.. si hai la treaba intro oala umezita cu apa pe fundul ei se pune un rand de portocale felii dupa care si un rand pe peretii oalei,dupa care punem un rand de frisca(care e zbatuta)apoi piscoturile inmuiate in ce doriti.(apa cu zahar,cola,esente,cappucino,cafea ramane la alegerea voastra)apoi pune peste frisca un rand de piscoturi apoi iar un rand de fisca unk un rand de piscoturi ink unul de frisca...si il faceti de cat va incape in oala(eu pun cam 3 randuri)sa nu uitati k in acelasi timp se pune pe peretii oalei in continuarea randuri de felii de portocala...in timp ce faceti randurile..apoi finalul il aocperiti cu frisca....puneti oala intr-un lighean cu apa rece...apa sa ajunga pana la nivelul oalei unde se termina tortul lasati in jur de 45 min asa in apa rece ...si dupaia..puneti o farfurie pe oala o intoarceti batei oleacac fundul oalei....si va arat acuma in foto ce va iesit...POFTA BUNA MAMICI |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Rog un moderator pe aceasta sectiune sa inchida acest topic. Mama lui rik acest subiect este deja dezbatut AICI, pe viitor te rog sa te asiguri ca nu deschizi un topic care exista deja. Sper sa nu-ti fie cu suparare. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Dya am scris amandoua in acelasi timp |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Rody wrote:Dya am scris amandoua in acelasi timp
|