Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Foarte frumoase si precis sunt si gustoase!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Foarte frumoase torturile voastre. Si eu sunt pasionata de torturi, am si facut destul de multe torturi chiar si la comanda si incerc sa va pun si eu niste poze.
|
|
| Si alte torturi... Nu sunt o experta, dupa cum se poate vedea, torturile mele sunt departe de a fi perfecte, dar sunt facute cu pasiune si mare drag.
|
|
|
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Sant frumoase Criss, felicitari Este interesant modelul de pe margini! |
|
| Multumesc Miriam, Modelul de pe margine e unul foarte simplu de facut si arata si bine, de aceea eu il folosesc la multe torturi. E nevoie de folie aerata (cu bule) care se foloseste la impachetarea produselor fragile. Folia se taie la dimensiunea marginii tortului, se topeste ciocolata la microunde sau pe baie de aburi, fara adaus de lapte sau frisca, doar ciocolata ca atare (preferabil ciocolata neagra, ca iese mai bine cu ciocolata neagra). Ciocolata topita se intinde peste folie, folia se infasoara in jurul tortului si se pune in frigider 15-20 minute. Apoi se scoate tortul, se indeparteaza folia cu grija si ramane bordura de ciocolata. Marginile de sus si de jos se orneaza cu frisca sau crema pentru a ascunde imperfectiunile. Cand se taie tortul, e bine sa se inmoaie cutitul in apa fierbinte, pentru ca astfel bordura se taie frumos, fara sa se crape. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Foarte faine torturile! Felicitari! |
|
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...frumoase torturile Criss... ...am mai realizat doua torturi... ...unul pentru bunica Maria care a implinit o frumoasa varsta...
....si unul pentru nepotica mea Alexandra care a implinit 9 anisori...si-a dorit un tort castel...
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| bravo fetele harnice si creative! |
|
| ...un tort dragut pentru verisoara mea Silvia...
|
|
| ...dupa o mica pauza revin cu un nou tort...dedicat mamei mele care implineste 50 de ani...si care e de meseri contabila.. ...nu cred ca exista cuvinte de recunostiinta pentru tot ceea ce face pentru mine...
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| La multi ami mamei! Ce tanara mamica ai! Tortul frumos si sugestiv! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| La multi ani mamei tale!Imi place cum ai gandit totrtul! |
|
| ...va multumescfrumos... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Nu peste mult timp va fi ziua Alessandrei si as vrea sa-i fac un tort deosebit.Ce model ar merge bine pentru o domnisoara de 12 ani?As vrea sa fie o supriza pentru ea! |
|
|