Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ....hop si eu cu tortul meu...e un pic mai vechi...de cand Sofia a implinit 6 luni...l-am facut impreuna cu o buna prietena...

....saptamana aceasta am altul in plan...unul in forma de carte dedicat Fabianei cu ocazia ultimul an de la gradinita...sa vedem ce iese... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Foarte frumos |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Brava! |
|

| ...am revenit...cu un alt tort...Fabiana face balet si maine va participa la un spectacol...fiind primul spectacol m-am gandit sa o astept acasa cu

...nu e perfect...mai trebuia lucrat la balerina si pantofi...dar zic ca e destul de bine.. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Frumos si apetisant |
|

Inregistrat: 11/10/2010 Mesaje: 449
| foarte binerata, felicitari!! |
|

| ...multumesc fetelor... |
|

| Ioana, foarte frumos si e perfect pentru ca e facut cu multa dragoste pentru copilul tau.
Pot sa-ti dau un sfat? Atunci cand pui pasta de zahar pe tort, nu te teme sa o intinzi bine sa nu faci creturi.O netezesti bine deasupra apoi netezesti marginile in jos. Daca vezi ca are tendinta sa se increteasca o tragi usor spre tine sa se intinda.Nu stiu daca m-am facut inteleasa. |
|

| ...multumesc mult Bereea...am inteles ce vrei sa spui...am sa incerc...la primul tort am intins-o asa de tare ca s-a rupt si la acesta mi-a fost frica sa insist prea mult...dar saptamana aceasta mai am un tort in plan si o sa incerc...mersi mult de sfaturi... |
|

| Cand tragi trebuie sa tragi atat spre tine, cat si in lateral, e greu de explicat.Normal ca daca tragi putin mai tare se rupe, dar, cu putina practica, vei reusi.Asteptam urmatorul tort! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| Alexandra, felicitari!! Am citit cu atentie sa-mi dau seama daca accesoriile (balerina si pantofiorul) sunt facute de tine sau sunt cumparate, atat de bine arata. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ioana, super, super arata tortuletzul pentru printesa! Wow!!! |
|

| ...revin cu un nou tort...

|
|

| Eu nu vad nimic
Si eu azi trebuie sa fac unul, adica sa-l invelesc cu pasta de zahar , ca e deja facut |
|

| ...scuzati fetelor...ieri au fost probleme cu photobucket si abia acum am reusit sa pun pozele... |
|
|