Torturi - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Saturday, January 26, 2013 7:32 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22797
Eu n-am folosit, dar am inteles ca are aceleasi proprietati
Ana
Scris: Saturday, January 26, 2013 10:13 AM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mesaje: 30045
Vreau sa fac un tort azi,ceva cu nuci ca tot am in casa ,budinca de vanilie,aveti vreo idee fetelor?sauy chiar o prajitura???numai sa am ce trebuie in casa ca nu pot iesi cu toti 4 dupa mine.ras

dar sa nu fie foarte complicat ca nu prea am chhef azi.ras
Ruth
Scris: Saturday, January 26, 2013 3:42 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/4/2011
Mesaje: 1263
AlexandraL wrote:
Fetelor, as avea pofta de un tort diplomat, dar nu suport gelatina din el...a folosit cineva agar-agar in loc de gelatina?

alexandra, eu cand nu am gelatina in casa pun un iaurt in frisca batuta mediu si automat se intareste
endy
Scris: Saturday, January 26, 2013 5:32 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Mesaje: 2562
Ana fa un pandispan si dupa ce-l insiropezi pui budinca !
AlexandraL
Scris: Saturday, January 26, 2013 6:15 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Mesaje: 3818
Ruth wrote:

alexandra, eu cand nu am gelatina in casa pun un iaurt in frisca batuta mediu si automat se intareste


Oare functioneaaza si in cazul diplomatului?
Ana
Scris: Saturday, January 26, 2013 6:29 PM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mesaje: 30045
endy wrote:
Ana fa un pandispan si dupa ce-l insiropezi pui budinca !



am facut deja o bunatate de prajitura ca am si gustat din ea.

o reteta de pe internet dar am mai adaugat si eu cate ceva oricum a ieist foarte buna,o sa pun poze.
endy
Scris: Saturday, January 26, 2013 9:15 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Mesaje: 2562
pupici newclap
bereea
Scris: Saturday, January 26, 2013 9:26 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22797
AlexandraL wrote:


Oare functioneaaza si in cazul diplomatului?


Probabil ca daca pui frisca vegetala, gen hulala se intareste, dar gustul lasa de dorit, daca pui frisca proapata, ai nevoie de un pic de gelatina.
AlexandraL
Scris: Sunday, January 27, 2013 3:19 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Mesaje: 3818
bereea wrote:


Probabil ca daca pui frisca vegetala, gen hulala se intareste, dar gustul lasa de dorit, daca pui frisca proapata, ai nevoie de un pic de gelatina.


Nu folosesc frisca vegetala. Voi incerca cu agar-agar si frisca obtinuta din double cream si va anunt ce iese...
sweet angel
Scris: Sunday, January 27, 2013 5:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
Mesaje: 4463
Bereea ce fri?ca folosesti tu la torturi.
Eu am folosit intotdeauna frisca hopla de la coop. Nici nu m-am gandit vreodata ca ar fi alta mai buna , sau ca asta nu ar fi destul de buna.
Mi-ai dat de gandut ca ai zis de frisca vegetala hulala, si asta ce o folosesc eu cred ca e acelasi lucru.
Ruth
Scris: Sunday, January 27, 2013 8:03 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/4/2011
Mesaje: 1263
AlexandraL wrote:


Oare functioneaaza si in cazul diplomatului?

sincer, nu am incercat
Ruth
Scris: Sunday, January 27, 2013 8:06 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/4/2011
Mesaje: 1263
bereea wrote:


Probabil ca daca pui frisca vegetala, gen hulala se intareste, dar gustul lasa de dorit, daca pui frisca proapata, ai nevoie de un pic de gelatina.

da, la frisca gen hulala m-am referit, cu frisca proaspata nu am incercat asa ceva
bereea
Scris: Monday, January 28, 2013 8:10 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22797
sweet angel wrote:
Bereea ce fri?ca folosesti tu la torturi.
Eu am folosit intotdeauna frisca hopla de la coop. Nici nu m-am gandit vreodata ca ar fi alta mai buna , sau ca asta nu ar fi destul de buna.
Mi-ai dat de gandut ca ai zis de frisca vegetala hulala, si asta ce o folosesc eu cred ca e acelasi lucru.


Lia, eu folosesc numai frisca proaspata , adica panna da montare de la Centrale del latte sau granarolo.Mie frisca vegetala nu-mi place, desi tine foarte bine, dar are un gust fals.Incearca cealalta si ai sa vezi diferenta.
sweet angel
Scris: Monday, January 28, 2013 9:34 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
Mesaje: 4463
Cand fac urmatorul tort o sa incerc.
Si in astea ce spui tu bagi ceva sa se intareasca, sau o bati doar?
Cand eram in Germania era acolo o frisca care daca o bateai prea mult se taia, oare asta care spui tu e ca aia?
bereea
Scris: Monday, January 28, 2013 9:37 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22797
Daca o bati prea mult se face unt, dar se poate si branzi.In orice cazi, cand o bati sa fie rece si poti pune cateva picaturi de lamaie, dar , in general, se intareste foarte bine.Daca vrei s ao folosesti pentru a acoperi un tort poti sa-i pui intaritor de frisca.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.