Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Eu n-am folosit, dar am inteles ca are aceleasi proprietati |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Vreau sa fac un tort azi,ceva cu nuci ca tot am in casa ,budinca de vanilie,aveti vreo idee fetelor?sauy chiar o prajitura???numai sa am ce trebuie in casa ca nu pot iesi cu toti 4 dupa mine.
dar sa nu fie foarte complicat ca nu prea am chhef azi. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| AlexandraL wrote:Fetelor, as avea pofta de un tort diplomat, dar nu suport gelatina din el...a folosit cineva agar-agar in loc de gelatina? alexandra, eu cand nu am gelatina in casa pun un iaurt in frisca batuta mediu si automat se intareste |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ana fa un pandispan si dupa ce-l insiropezi pui budinca ! |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Ruth wrote: alexandra, eu cand nu am gelatina in casa pun un iaurt in frisca batuta mediu si automat se intareste
Oare functioneaaza si in cazul diplomatului? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| endy wrote:Ana fa un pandispan si dupa ce-l insiropezi pui budinca !
am facut deja o bunatate de prajitura ca am si gustat din ea.
o reteta de pe internet dar am mai adaugat si eu cate ceva oricum a ieist foarte buna,o sa pun poze. |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| |
|

| AlexandraL wrote:
Oare functioneaaza si in cazul diplomatului?
Probabil ca daca pui frisca vegetala, gen hulala se intareste, dar gustul lasa de dorit, daca pui frisca proapata, ai nevoie de un pic de gelatina. |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| bereea wrote:
Probabil ca daca pui frisca vegetala, gen hulala se intareste, dar gustul lasa de dorit, daca pui frisca proapata, ai nevoie de un pic de gelatina.
Nu folosesc frisca vegetala. Voi incerca cu agar-agar si frisca obtinuta din double cream si va anunt ce iese... |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| Bereea ce fri?ca folosesti tu la torturi. Eu am folosit intotdeauna frisca hopla de la coop. Nici nu m-am gandit vreodata ca ar fi alta mai buna , sau ca asta nu ar fi destul de buna. Mi-ai dat de gandut ca ai zis de frisca vegetala hulala, si asta ce o folosesc eu cred ca e acelasi lucru. |
|

| AlexandraL wrote:
Oare functioneaaza si in cazul diplomatului?
sincer, nu am incercat |
|

| bereea wrote:
Probabil ca daca pui frisca vegetala, gen hulala se intareste, dar gustul lasa de dorit, daca pui frisca proapata, ai nevoie de un pic de gelatina.
da, la frisca gen hulala m-am referit, cu frisca proaspata nu am incercat asa ceva |
|

| sweet angel wrote:Bereea ce fri?ca folosesti tu la torturi. Eu am folosit intotdeauna frisca hopla de la coop. Nici nu m-am gandit vreodata ca ar fi alta mai buna , sau ca asta nu ar fi destul de buna. Mi-ai dat de gandut ca ai zis de frisca vegetala hulala, si asta ce o folosesc eu cred ca e acelasi lucru.
Lia, eu folosesc numai frisca proaspata , adica panna da montare de la Centrale del latte sau granarolo.Mie frisca vegetala nu-mi place, desi tine foarte bine, dar are un gust fals.Incearca cealalta si ai sa vezi diferenta. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| Cand fac urmatorul tort o sa incerc. Si in astea ce spui tu bagi ceva sa se intareasca, sau o bati doar? Cand eram in Germania era acolo o frisca care daca o bateai prea mult se taia, oare asta care spui tu e ca aia? |
|

| Daca o bati prea mult se face unt, dar se poate si branzi.In orice cazi, cand o bati sa fie rece si poti pune cateva picaturi de lamaie, dar , in general, se intareste foarte bine.Daca vrei s ao folosesti pentru a acoperi un tort poti sa-i pui intaritor de frisca. |
|
|