Torturi - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andrushka
Scris: Sunday, March 13, 2011 9:54 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/9/2011
Mesaje: 1590
Liz wrote:
Andrushka, nu ne pui si noua reteta? angel Imi place mult decorul! love
Deea, felicitaaaari! newclap Ti-a iesit super! love pupici


Liz nu am o reteta.

Am folosit:
-2 pachete de piscoturi
-2 plicuri de Pudding Dr.Otker cu gust de capsuni
-1 plic spuma de frisca Dr.Otker
-suc de pere (pentru insiropat)
-ciocolata (pentru decor)
-1 kiwi
-1 portocala
-cateva bombonele (pentru decor)
-1,200l lapte (pentru pudding si frisca)


Se prepara puddingul si frisca dupa indicatiile de pe plic.

Dupa ce s-a racorit puddingul se adauga bucatele de portocala si kiwi si se amesteca.

Se insiropeaza piscoturile si se aseaza pe un platou,se pune un strat de pudding,un strat de piscoturi si iarasi unul de pudding.

Apoi se decoreaza cu frisca,ciocolata rasa,fructe si bombonele.

Este foarte simpla si rapid de facut.
Anelise
Scris: Sunday, March 13, 2011 9:57 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
Multumesc! pupici E intr-adevar o reteta rapida! thumright Sa vad cand o incerc si eu.
yaya
Scris: Monday, March 14, 2011 9:15 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2009
Mesaje: 718
multumesc fetelecomputerlove
am venit cu sectiunea bereeacomputerlove


yaya attached the following image(s):
img_0116.jpgimg_0113.jpg

andrushka
Scris: Monday, March 14, 2011 9:50 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/9/2011
Mesaje: 1590
Arata suuuper!!!Cred ca si gustul este pe masura!
bereea
Scris: Monday, March 14, 2011 11:31 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Arata splendid sectiuneacool
Ana
Scris: Monday, March 14, 2011 12:07 PM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mesaje: 30045
Yayalove love
yaya
Scris: Monday, March 14, 2011 1:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2009
Mesaje: 718
pupici pupici pupici
bulibuli
Scris: Monday, March 14, 2011 3:41 PM
Avatar
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Mesaje: 9649
iar ati inceput torturile?banghead
danab
Scris: Tuesday, March 15, 2011 9:07 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Mesaje: 5519
Ana, da!!!!!!! si chiar facem concurs, asa ca te asteptam si pe tine pupici
Eu incerc sa ma tin departe pana in weekend, sa nu ma manance palmele si tagaile ras vorba Lizucai: 2 kg :182:
Anelise
Scris: Saturday, March 26, 2011 9:29 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
Tortul meu diplomat cu ananas! angel Reteta am luat-o de aici. pupici ... Decorul cu topping de cioco e opera lui tati. sic

Ana
Scris: Saturday, March 26, 2011 9:37 AM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mesaje: 30045
Ce bine arata Lizlove love ,am si eu azi in plan un tortulet sa vedem de care,poate fac chiar diplomathearts hearts
miriam
Scris: Saturday, March 26, 2011 9:59 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Mesaje: 4992
Liz sa aveti pofta la tort, ca tare bine arata!!!!
newclap firstprize
Anelise
Scris: Saturday, March 26, 2011 10:33 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
Anabella, Miriam, multumesc! pupici
Anabella, asta e un diplomat cu blat. Am muncit ceva mai mult, recunosc, dar cred ca a iesit bun. angel Inca nu l-am gustat. Astept musafirii!
Maria & Mario
Scris: Saturday, March 26, 2011 10:41 AM
Avatar
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 9883
Super arata , Liz ! Garantat e si gustos !
Eu ma tot uit la retele voastre cu frisca gata facuta ..... eu aici nu am gasit decat la spray si ieri m-am chinuit o groaza sa fac frisca ..... smantana mai tare e prea grasa si se taie imediat, cea subtire e acra ...... plus ca pana o bati cu zaharul ti se taie si elanul , nu iese pufoasa etc etc ...
Poate ma lumineaza si pe mine cineva cum as putea rezolva situatia ..... Poate doar cu plicurile de smantana de la Dr Oetker de acasa closedtopic
Anelise
Scris: Saturday, March 26, 2011 11:24 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
Oana, eu la unele torturi folosesc spuma de frisca de la Dr Oetker, aia care se face cu lapte. La diplomatul de ieri am folosit aproape 1 litru de smantana (20% grasime) si am batut-o la robot. thumright La sfarsit dupa ce se topise zaharul, era intr-adevar cam moale, dar am bagat si un plic de intaritor, plus gelatina. In 20 de min deja incepea sa se intareasca. Puuuppp! computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.