Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Liz wrote:Andrushka, nu ne pui si noua reteta? Imi place mult decorul! Deea, felicitaaaari! Ti-a iesit super!
Liz nu am o reteta.
Am folosit: -2 pachete de piscoturi -2 plicuri de Pudding Dr.Otker cu gust de capsuni -1 plic spuma de frisca Dr.Otker -suc de pere (pentru insiropat) -ciocolata (pentru decor) -1 kiwi -1 portocala -cateva bombonele (pentru decor) -1,200l lapte (pentru pudding si frisca)
Se prepara puddingul si frisca dupa indicatiile de pe plic.
Dupa ce s-a racorit puddingul se adauga bucatele de portocala si kiwi si se amesteca.
Se insiropeaza piscoturile si se aseaza pe un platou,se pune un strat de pudding,un strat de piscoturi si iarasi unul de pudding.
Apoi se decoreaza cu frisca,ciocolata rasa,fructe si bombonele.
Este foarte simpla si rapid de facut.
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Multumesc! E intr-adevar o reteta rapida! Sa vad cand o incerc si eu. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| multumesc fetele am venit cu sectiunea bereea yaya attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Arata suuuper!!!Cred ca si gustul este pe masura! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Arata splendid sectiunea |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Yaya |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| iar ati inceput torturile? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Ana, da!!!!!!! si chiar facem concurs, asa ca te asteptam si pe tine Eu incerc sa ma tin departe pana in weekend, sa nu ma manance palmele si tagaile vorba Lizucai: 2 kg :182: |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Tortul meu diplomat cu ananas! Reteta am luat-o de aici. ... Decorul cu topping de cioco e opera lui tati.
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce bine arata Liz ,am si eu azi in plan un tortulet sa vedem de care,poate fac chiar diplomat |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Liz sa aveti pofta la tort, ca tare bine arata!!!! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Anabella, Miriam, multumesc! Anabella, asta e un diplomat cu blat. Am muncit ceva mai mult, recunosc, dar cred ca a iesit bun. Inca nu l-am gustat. Astept musafirii! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Super arata , Liz ! Garantat e si gustos ! Eu ma tot uit la retele voastre cu frisca gata facuta ..... eu aici nu am gasit decat la spray si ieri m-am chinuit o groaza sa fac frisca ..... smantana mai tare e prea grasa si se taie imediat, cea subtire e acra ...... plus ca pana o bati cu zaharul ti se taie si elanul , nu iese pufoasa etc etc ... Poate ma lumineaza si pe mine cineva cum as putea rezolva situatia ..... Poate doar cu plicurile de smantana de la Dr Oetker de acasa |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oana, eu la unele torturi folosesc spuma de frisca de la Dr Oetker, aia care se face cu lapte. La diplomatul de ieri am folosit aproape 1 litru de smantana (20% grasime) si am batut-o la robot. La sfarsit dupa ce se topise zaharul, era intr-adevar cam moale, dar am bagat si un plic de intaritor, plus gelatina. In 20 de min deja incepea sa se intareasca. Puuuppp! |
|
|