Tortul miresei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Friday, September 1, 2006 10:16 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Imi place tortul simplu si frumos,nici noi nu am facut nunta si chiar ma gandesc sa facem tot la anul ,e super ca atasati si poze ca asa ne vin idei.Am sa caut si eu sa vad ce gasesc pupici
stele_pe_cer
Scris: Friday, September 1, 2006 10:26 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Cateva modele de torturi care mie mi-au placut:

stele_pe_cer attached the following image(s):
045.jpg1137581540.jpgapple_blossom.jpgcake2.jpgcontemporary_swag.jpgelegance_four.jpgfrench_drape.jpgmire1.jpgroses_lillies.jpg

stele_pe_cer
Scris: Friday, September 1, 2006 10:29 AM
Nivel

Inca cateva modele de torturi:

tort 1.jpgtort mireasa 19.jpgtort_plaja.jpgtortul.jpgwedding_cake_stand2.jpg

Vesna
Scris: Friday, September 1, 2006 10:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Mai, Stele, ce mi-ai facut cu torturile astea...Pai, eu sunt cea mai mare pofticioasa, numai cand vad pozele, imi lasa gura apa...essen

Tortul nostru a fost micut, ca nu am avut foarte multi invitati. Era diplomat si, sincer, nici nu mai stiu exact cat de bun a fost...uff
oana_nicole
Scris: Friday, September 1, 2006 10:42 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Da, arata super, Stele. Cu asa o oferta, cred ca e foarte greu sa iti pastrezi capul limpede pentru a alege ras ... Si cel asupra caruia spuneai ca te-ai hotarat tu e nemaipomenit. Intrebare, unde se fac in Bucuresti si cam cat ajunge kg? Sau tu il comanzi printr-o firma de organizare evenimente? La mine la nunta am lasat pe cei de la restaurant sa se ocupe de tort, ei de obicei lucrand cu cei de la cofetaria "Ana". Si, pentru 2004, aceea oricum mi s-a parut cea mai buna oferta de pe piata. Dupa ce am dezbatut nu stiu cat timp modelul de tort, eu nici macar nu am apucat sa gust. uff Dar am primit asigurari ca a fost foarte bun. Sa vad daca gasesc si o poza...

oana_nicole attached the following image(s):
nunta_221.jpg

stele_pe_cer
Scris: Friday, September 1, 2006 11:20 AM
Nivel

oana_nicole wrote:
Da, arata super, Stele. Cu asa o oferta, cred ca e foarte greu sa iti pastrezi capul limpede pentru a alege ras ... Si cel asupra caruia spuneai ca te-ai hotarat tu e nemaipomenit.

Multumescpupici !Eu am tot cautat mai multe modele de torturi si, cand l-am vazut pe cel cu cale rosii, am spus:"asta e!"Si am continuat sa caut alte si alte modele de torturi, dar eu simt ca "asta e"angel !Tot asa cum e si cu rokia (am tot cautat modele de rokii, ca poate mi-o iesi din cap rokia de mireasca scurta, da' de underas !)

oana_nicole wrote:
Intrebare, unde se fac in Bucuresti si cam cat ajunge kg? Sau tu il comanzi printr-o firma de organizare evenimente?

Pai, un tort costa cam de la 350.000 pana la 1 mil/kg.Acum, nu stiu cat ne va costa pe noi, caci noi nu vom aplea la firma de organizare nunti, ca nu am deplina incredere.Mie imi place sa organizez eu totul, pas cu pas, sa verific eu oamenii (dj, cameraman, foto, studio foto), nu sa ma bazez pe altii si sa ma dezamageasca.

Noi vom comanda tortul la restaurant, comanda o vom da cu 3 luni cel putin ianinte, pt.ca nu se gasesc cale rosii decat pe comanda aduse din Olanda si dureaza (nu vreau ca florile de pe tort sa fie din fondant, ci le vreau naturale, dar acum...sa vedem ce imi recomanda de la restaurant...ca stiu ca in mod normal florile ar tebui tot comestibile sa fiesic ).Pretul tortului va fi inclus in costul total al restaurantului, deci nu cred ca voi sti cat a costat numai tortul.

[/quote]

Vesna, uite o prajiturica pt.tine in fiecare zisic :

001.jpg

Vesna
Scris: Friday, September 1, 2006 11:24 AM
Nivel

Yammyyy!!!!bounce
stele_pe_cer
Scris: Friday, September 1, 2006 11:33 AM
Nivel

Vesna wrote:
Yammyyy!!!!bounce

Pofta bunasic !

pofta buna.gif

oana_nicole
Scris: Friday, September 1, 2006 1:36 PM
Nivel

Am postat la mesajul meu de mai sus si o poza cu tortul de la nunta mea. A fost imbracat in martipan alb si pe el erau trandafiri rosii. Eu una nu ma dau in vant dupa trandafiri, in plus eu am ales ca flori la nunta lalelele, dar asta era oferta celor de la Ana. Pretul pe kg parca a fost in jur de 300 mii.
Ely
Scris: Friday, September 1, 2006 3:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Yammyyyy ce de torturi sa tot alegi, multumesc Stele nu mai e nevoie sa cautsic

Oana este tare dragut tortul,dar de unde ai cumparat artificiile ca am mai vazut m-am uitat in carrefour cand am fost in Romania pentru botez,dar nu am gasit si nu am mai cautat,aici nu am cautat ca nu m-a interesat.
alinutza
Scris: Friday, September 1, 2006 3:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/4/2006
Noi am avut un tort gen diplomat cu fructe multe: cirese, visine, ananas, kiwi si nu mai stiu, si a fost ornat cu tandafiri rosii cum am avut si buchetul de mireasa. Dar tinind cont ca asta se intimpla in 2003.....vremurile se mai schimba.....Uite si poze:

alinutza attached the following image(s):
alina17-1.jpgalina21-1.jpgalina15-1.jpg

oana_nicole
Scris: Friday, September 1, 2006 4:21 PM
Nivel

Ely wrote:

Oana este tare dragut tortul,dar de unde ai cumparat artificiile ca am mai vazut m-am uitat in carrefour cand am fost in Romania pentru botez,dar nu am gasit si nu am mai cautat,aici nu am cautat ca nu m-a interesat.

Ely, artificiile le-a asigurat tot cofetaria de unde am comandat tortul. Nu mai tin minte cat au costat, dar in orice caz nu cine stie ce. Ulterior au aparut fel de fel de alte modele de artificii pentru torturi, dar nu stiu daca le gasesti in magazine precum Carrefour. Cel mai sigur cofetariile sau firmele de organizare evenimente se ocupa de ele.
Vesna
Scris: Friday, September 1, 2006 4:33 PM
Nivel

Da, Ely, si noi am avut artificii dintr-alea pe tort; tot restaurantul s-a ocupat, nu le-am cumparat separat. Noi am avut si un "vulcan", iar tortul a venit inconjurat de flacari...asa, de fason...
Kiki
Scris: Thursday, October 26, 2006 10:34 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Idei de torturi...

Miri
Scris: Thursday, October 26, 2006 11:12 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
alinutza wrote:
Noi am avut un tort gen diplomat cu fructe multe: cirese, visine, ananas, kiwi si nu mai stiu, si a fost ornat cu tandafiri rosii cum am avut si buchetul de mireasa. Dar tinind cont ca asta se intimpla in 2003.....vremurile se mai schimba.....Uite si poze:

Ali, se mai schimba vremurile, dar tortul ala l-as mai minca inca o data, oricind! A fost super gustos!dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.