Tortul miresei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Tuesday, July 18, 2006 7:15 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006

Sunt in pana de idei pentru pregatirea nuntii...

Ce forma de tort ati avut la nunta, de unde l-ati comandat?

Daca aveti si poze, ar fii nemaipomenit!

ras
AdrianaC
Scris: Tuesday, July 18, 2006 7:38 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am avut un tort cu 5 etaje, in forma patratoasa, si puse etajele diferit, adica nu cu aceeasi orientare toate patratele.

A fost un tort diplomat, cu fructe, racoritor si foaaarte bun.

Cei de la restaurantul unde am facut nunta s-au ocupat de el.

Cam asa a aratat. Din pacate poza nu e foarte buna pentru ca e scanata dupa una destul de proasta sic

AdrianaC attached the following image(s):
tortul miresei.jpg

taki
Scris: Tuesday, July 18, 2006 7:50 AM
Nivel

Ceva in genul asta as vrea, dar inca nu e decisiv...

taki attached the following image(s):
tort.jpg

AdrianaC
Scris: Tuesday, July 18, 2006 3:00 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Dragutz si interesant, dar nu prea ma prind cum e. E facut din mai multe prajiturele mici?
taki
Scris: Tuesday, July 18, 2006 3:04 PM
Nivel

AdrianaC wrote:
Dragutz si interesant, dar nu prea ma prind cum e. E facut din mai multe prajiturele mici?

Da, sunt deja proportionate ca sa nu mai se piarda timpul cu taiatul tortului...gen: un mic cadou.

Sa zicem ca daca am 50 de invitati, fac cu 55 de pahetele...

...dar inca ma mai gandesc.oare
fdianamaria
Scris: Tuesday, July 18, 2006 3:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006

asa a fost al nostru. Ni l-a facut o prietena.
Daca nunta ti-o faci in Bucuresti, sunt multe cofetarii care fac torturi cum vrei tu.
mihaela75
Scris: Tuesday, July 18, 2006 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Taki, cand te duci sa dai comanda la tort o sa-ti puna pe masa un ditamai catalogul cu torturi de n-o sa stii pe care sa-l alegihohot Eu am stat , adunate toate, vreo 3 ore sa aleg tortulplans
taki
Scris: Tuesday, July 18, 2006 3:45 PM
Nivel

Pai, vreau sa ma duc pregatita ... deja stiu, tortul il vreau din ciocolata cu gust de cappucino sau normala invelit in glazura de ciocolata alba. Iar daca ma decid la modelul postat anterior de mine, funda trebuie sa fie neaparat rosie, deci gustul va fi pe masura.
stele_pe_cer
Scris: Friday, September 1, 2006 1:36 AM
Nivel
Nivel: Senior

Tortul meusic :

stele_pe_cer attached the following image(s):
mire2.jpg

Roxanel
Scris: Friday, September 1, 2006 6:07 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
stele_pe_cer wrote:
Tortul meusic :

Mai fetelor, eu nu stiu daca voi ati gustat acest gen de glazura alba care face torturile foarte atragatoare. Este un strat gros de zahar topit scarbos rau. Ce e dedesubt nu e insiropat mai deloc deoarece siropul le-ar inmuia glazura. Eu zic sa gustati inainte sa comandati.
leut
Scris: Friday, September 1, 2006 7:48 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Roxanel wrote:

Mai fetelor, eu nu stiu daca voi ati gustat acest gen de glazura alba care face torturile foarte atragatoare. Este un strat gros de zahar topit scarbos rau. Ce e dedesubt nu e insiropat mai deloc deoarece siropul le-ar inmuia glazura. Eu zic sa gustati inainte sa comandati.

Exact la asta m-am gandit eu.
Stelute, ia asculta aici si asta nu inseamna ca trebuie sa te razgandesti in ce priveste tortul...dar ia aminte ce mi s-a intamplat (de fapt nu numai mie)...
La ziua Alexandrei am acomandat un tort invelit in martipan...arata ca torul tau, o sa pun la final si o poza. Toate bune si frumoase pana la taiere...s-a facut praf...Porcaria aia din zahar, cea care-i da "fata" tortului se numeste martipan. Vreau sa-ti spun ca tot, dat tot a ramas pe farfurie...s-a mancat numai continutul. Sa nu mai spun ca martipanul cantareste foarte mult si uite-asa 3kg au devenit aproape patru bineinteles platite.
Asa ca mai intreaba si tu...ar fi pacat sa platesti o mica"avere" si musafirii sa nu manace...ca doar e tortul tau!uff

leut attached the following image(s):
tort alex.jpg

stele_pe_cer
Scris: Friday, September 1, 2006 9:23 AM
Nivel

Roxanel wrote:

Eu la cununia civila am avut un tort asemanator (fara funda lucioasa de la baza si fara cale si cu trandafirasi) si a fost foarte gustos.Asta in conditiile in care mie nici nu imi plac dulciurilesic .

De gustat ar fi ideal sa gustam din tortul de mireasa, dar asta ar presupune sa mai comandam inca unul mai mic,nu?

Eu una merg pe increderea localului unde mi se va face tortul, ca deja am o experienta pozitiva la activ.Si totusi, cand voi merge sa stabilesc meniul la restaurant, voi intreba daca imi poate face un mini-cake asemanator (poate kiar unul in miniatura).

Acum, mai este si alta kestie: multa lume comanda tortul din martzipan, care considera ei ca este mai bun, dar de fapt si de drept fondantul ar trebui preferat ca si calitate.Eu si de data asta voi comanda tot fondant, si nu martzipan.
stele_pe_cer
Scris: Friday, September 1, 2006 9:26 AM
Nivel

leut wrote:

Exact la asta m-am gandit eu.
Stelute, ia asculta aici si asta nu inseamna ca trebuie sa te razgandesti in ce priveste tortul...dar ia aminte ce mi s-a intamplat (de fapt nu numai mie)...
La ziua Alexandrei am acomandat un tort invelit in martipan...arata ca torul tau, o sa pun la final si o poza. Toate bune si frumoase pana la taiere...s-a facut praf...Porcaria aia din zahar, cea care-i da "fata" tortului se numeste martipan. Vreau sa-ti spun ca tot, dat tot a ramas pe farfurie...s-a mancat numai continutul. Sa nu mai spun ca martipanul cantareste foarte mult si uite-asa 3kg au devenit aproape patru bineinteles platite.
Asa ca mai intreaba si tu...ar fi pacat sa platesti o mica"avere" si musafirii sa nu manace...ca doar e tortul tau!uff

Leut
, saru'mana pt.sfat!Din pacate eu deja raspunsesem in privinta martzipanulusic ....si abia apoi am citit mesajul tau.E adevarat ca martzipanul este numai si numai de decor.Dar sa stii ca ai avut un tort superb la implinirea primului anisor, kiar daca ai stransmartzipanul cu farashulfirstprize !
kry
Scris: Friday, September 1, 2006 9:30 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

eu am avut tort diplomat ornat cu frisca si trandafiri din portocale, dar imi amintesc ca am mancat anul trecut la vreo doua nunti tort cu martipan, si mi-a placut tare mult tocmai martipanul, desi e cam tare, mi s-a parut delicios.Acum nu stiu cum l-o fi taiat cei de la bucatarie, dar e treaba lor. sic Stelute, spor la treaba cu pregatirile, iti doresc sa iasa asa cum visezi.
stele_pe_cer
Scris: Friday, September 1, 2006 9:43 AM
Nivel

kry wrote:
Stelute, spor la treaba cu pregatirile, iti doresc sa iasa asa cum visezi.

Multumesc frumosdance !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.