Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Pt blat 6 oua 1 plic zahar vanilat 1 praf de copt 6 linguri de faina 100 g zahar
Pt crema de cicololata 500 g ce cicolata menaj 400 ml de fisca 1 lingurita de cafea Pt sirop! 2 lamai 20 grame zahar(Puteti pune si sucul de la un conpot de fructe,sa-u sucul de la o cutie de ananas si ati terminat balciul)! Mod de preparare! Se separa abusul de galbenusi.Albusurilese bat spuna,apoi se adauga faina,zaharul si galbenusurile/Se amesteca bine.Se pune intr-o forma(daca nu aveti formamerge si intr-o cartita mai lunguiata)Inainte de a pune compozita in tava nu uitati sa puneti hartie speciala pt parjituri(daca nu aveti puteti pune si folie de aliminiu,merge de minune,eu asa am facut ca mi se terminase hartia)! Creama de cicolata! Se cicolata si se topeste la baimare.Intre timp,frisca se bate pana devine constenta.Dupa ce ciocolata sa topit bine o turnati peste frisca si amestecati bine.Apoi o bagati la congelator 15,20 pana devine un pic mai tare sa se poata intinde pe tort!Se orneaza cum va taie capul Se serveste cu multa dragoste Cam asa arata tortuletul meu!
 Pofta buna! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| bravo rody, as minca si eu unul tot......, ca la fetele mele nu le place tortul de ciocolata de fapt dulciurile .... dar compenseaza mama lor...... |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Rody ce bine arata..as face si eu unu dar sunt la dieta |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| AAAAAAA,fetelor.Pute-ti sa-l faceti si cu ciocolata alba, daca vreti.Eu asa am facut.Si a iesit tare bun! |