Tort de ciocolata foarte simplu!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rody
Scris: Sunday, June 11, 2006 9:43 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Pt blat
6 oua
1 plic zahar vanilat
1 praf de copt
6 linguri de faina
100 g zahar

Pt crema de cicololata
500 g ce cicolata menaj
400 ml de fisca
1 lingurita de cafea
Pt sirop!
2 lamai
20 grame zahar(Puteti pune si sucul de la un conpot de fructe,sa-u sucul de la o cutie de ananas si ati terminat balciul)!
Mod de preparare!
Se separa abusul de galbenusi.Albusurilese bat spuna,apoi se adauga faina,zaharul si galbenusurile/Se amesteca bine.Se pune intr-o forma(daca nu aveti formamerge si intr-o cartita mai lunguiata)Inainte de a pune compozita in tava nu uitati sa puneti hartie speciala pt parjituri(daca nu aveti puteti pune si folie de aliminiu,merge de minune,eu asa am facut ca mi se terminase hartia)!
Creama de cicolata!
Se cicolata si se topeste la baimare.Intre timp,frisca se bate pana devine constenta.Dupa ce ciocolata sa topit bine o turnati peste frisca si amestecati bine.Apoi o bagati la congelator 15,20 pana devine un pic mai tare sa se poata intinde pe tort!Se orneaza cum va taie capulhohot
Se serveste cu multa dragosteflowers
Cam asa arata tortuletul meu!

Pofta buna!
lori16ro
Scris: Sunday, June 11, 2006 11:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
bravo rody, as minca si eu unul tot......, ca la fetele mele nu le place tortul de ciocolata de fapt dulciurile .... dar compenseaza mama lor......yes yes
lori16ro
Scris: Sunday, June 11, 2006 11:44 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
acum il scriu ca mi-am adus aminte ca-i face mare placere nepotului si de cind s-a nascut ( 6 ani) eu i-am facut aproape toate torturile de ziua lui

Laura&Alfonso
Scris: Sunday, June 11, 2006 11:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
Rody ce bine arata..as face si eu unu dar sunt la dieta plans plans
Rody
Scris: Sunday, June 11, 2006 1:03 PM
Nivel

Laura&Alfonso wrote:
Rody ce bine arata..as face si eu unu dar sunt la dieta plans plans

Pai si eu sunt la dieta.Sti care e smecheria cu slabitul,sa manaci echilibrat si de toate cu masura.Eu asa am slabit.Pe timpul sarcini am luat 30kg in plus.Deci gandeste-te cat a trebuit sa dau jos pana sa ajung la greutatea dorita.Asta mi-a spus-o chiar medicul dietetician.
Rody
Scris: Sunday, June 11, 2006 1:05 PM
Nivel

AAAAAAA,fetelor.Pute-ti sa-l faceti si cu ciocolata alba, daca vreti.Eu asa am facut.Si a iesit tare bun!
Laura&Alfonso
Scris: Sunday, June 11, 2006 1:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
Rody wrote:

Pai si eu sunt la dieta.Sti care e smecheria cu slabitul,sa manaci echilibrat si de toate cu masura.Eu asa am slabit.Pe timpul sarcini am luat 30kg in plus.Deci gandeste-te cat a trebuit sa dau jos pana sa ajung la greutatea dorita.Asta mi-a spus-o chiar medicul dietetician.

am sa il fac de ziua mea..ca eu nu prea sunt cu dulcele mai mult sotul
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.