Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| kali wrote:
In Iasi am vazut torturi asemanatoare inca de cand eram la facultate... presupun ca sunt si-n Bucuresti; trebuie doar sa cauti.
Asemanatoare sunt multe, dar exact la fel nu.Asa si cu torutile de nunta...asemanatoare se pot face, si pot face cam orice, asa spun ei, dar ceea ce rezulta nu prea seamana cu originalul.Raman la ideea ca romanii nu au talent la asa ceva.Am vazut pana acum cateva torturi ale unor foste mirese cu poza tortului dorit, si ce a iesit...grotesc si nici pe departe asemanari cu modelul dorit.
Eu inca nu am gasit o cofetarie care sa execute torturi cu adevarat deosebite (aici ma refer numai la torturile de nunta, ca la botez noi am avut un tort clasic).Si modelele care imi plac mie nu ar fi foarte sofisticate, doar ca la noi se lucreaza de mantuiala. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Fetelor..dupa indelungi cautari..am gasit si eu CD-ul cu pozele de la botez..si cu tortul pe care l-a avut Christian...Spre fericirea noastra, ce am comandat (ce am vazut in catalog) este ceea ce am si avut...
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Superb tortul, monachris ! |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Superb tort! Eu nu m-as indura sa-l mananc |
|
| Multumesc fetelor...da, ar fi trebuit sa iau unul de "rezerva" si sa il tai pe ala... I-am oprit papuceii, normal, i-am pus intr-o cutiuta de plastis, dar am auzit ca ar sta ca noi daca i-as pune in ceva de sticla..o sa incerc...mai intai sa gasesc... |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mona, super tortul de la botezul lui Christian! Nici eu nu l-as manca |
|
| Kiki..multumesc mult! |
|
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| superb tort, si ce frumosi papucei |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/12/2007 Mesaje: 138
| eu genul asta de tort am comandat pentru sambata la petrecerea de 1 anisor a Clarei. cofetaria alice
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ce frumoase sunt toate tortuletele pentru copii! Mona, imi place mult tortul de la botezul lui Christian...si eu as fi pastrat botoseii, asa dragi mi-s Papi, eu am o slabiciune pentru torturi papusi , ca i-am facut si eu Karinei la petrecerea de 1 an si a fost cel mai migalit si reusit tort al meu...sa-l papati cu placere |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/12/2007 Mesaje: 138
| multumim delfinasa. de mancat cu siguranta ca il vom papa cu placere, dar din pacate nu voi migali eu la el pt ca ma stiu un dezastru in bucatarie si nu am de gand sa stric ziua fetei si bucataria. apreciez mult mamicile care fac prajituri si torturi pt puii lor si imi pare foarte rau ca io nu sunt in stare de asa ceva. |
|
| Delfinasa..multumim si noi pt aprecieri... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| eu o sa comand tortul de botez de la photocake si o sa fie o inventie proprie, adica am facut o schita cum vreau sa arate tortul de botez, forma si ornamente (sper sa fie o surpriza placuta) - si mi-au zic k nu este nci o problema si il vor realiza exact cum vreau eu |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Tortul pe care i l-am comandat finutzei la botez:
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| WOW ! vreau si eu o feliutza ! Kiki, sa va traiasca finutza ! |
|
|