Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eu am comandat un tort super frumos ( poze am sa pun dupa terminarea petrecerii ), de la Photocake.
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Abia astept sa vad pozele si tare rau imi pare ca nu am mai putut sta sa il vad life.
|
|

| AdrianaC wrote:Abia astept sa vad pozele si tare rau imi pare ca nu am mai putut sta sa il vad life.
De indata ca am sa intru in posesia camerei am sa atasez poze...cred ca pe maine seara!
Va multumim pentru ca ne-ati acceptat invitatia si ne cerem scuze pentru lipsa de timp de care am dat dovada, dar...PROMITEM sa ne luam cat de curand revansa! |
|

| AdrianaC wrote:Abia astept sa vad pozele si tare rau imi pare ca nu am mai putut sta sa il vad life.
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Yami, Yami ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Taki, cred ca s-a mancat cu mare placere!Kiar daca nu am mai putut ramane sa gustam si noi din minunatia de tort, ne infruptam acum cu imagini !
Pana la urma a iesit cum iti doreai? In cat timp de la comanda ferma a fost gata tortul?Ai idee daca fac si pe comanda (cu poza ta), sau numai una din exponeatele lor poti comanda?
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Stele, stiu ca fac si modele cu poza ta deasupra |
|

| AdrianaC wrote:Stele, stiu ca fac si modele cu poza ta deasupra
Multzam fain !Eu vreau din fondant cu cale rosii sau orhidee grena!Stiu...nu am pretentii deloc !
Cu pozica ma intereseaza pt.ziua lui Matei, cand va implini minunata varsta de 2 anisori, dar...in privinta asta nu imi fac griji, sigur nu vor da gres!Si daca dau gres, e doar in familie "greshul", dar tortul de nunta vreau sa fie impecabil si....mmmmm...nemaipomenit de bun ! |
|

| stele_pe_cer wrote:Taki, cred ca s-a mancat cu mare placere!Kiar daca nu am mai putut ramane sa gustam si noi din minunatia de tort, ne infruptam acum cu imagini  ! Pana la urma a iesit cum iti doreai? In cat timp de la comanda ferma a fost gata tortul?Ai idee daca fac si pe comanda (cu poza ta), sau numai una din exponeatele lor poti comanda?
Poti sa vii si cu idea ta si iti fac ei poza sau iti vor exemplifica prin desen daca se poate sau nu si cum arata pozitionat. Initial eu am vrut un tort in forma de carucior dar mi-au spus ca mi-l pot face dar iese numai din profil...asa ca am renuntat...cred ca mi-a fost frica, |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Torturi
    |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Altele
  |
|

| Din pacate in Ro asemenea torturi raman doar la nivelul de poze ! |
|

| Cred ca cei de la photocake iti pot face un astfel de tort.
Eu la ei i-am facut tortul pentru botezul Sashei si imi amintesc ca mi-au spus ca daca am un model anume, se poate discuta. Eu vroiam ca la botezul Sashei, tortul sa fie in forma carucior , dar dupa lungi exemplificari am renuntat si i-am facut forma de bebelusha.
Kiki, multumim pentru idei! |
|

| stele_pe_cer wrote:Taki, cred ca s-a mancat cu mare placere!Kiar daca nu am mai putut ramane sa gustam si noi din minunatia de tort, ne infruptam acum cu imagini  ! Pana la urma a iesit cum iti doreai? In cat timp de la comanda ferma a fost gata tortul?Ai idee daca fac si pe comanda (cu poza ta), sau numai una din exponeatele lor poti comanda?
Da, a fost bun tortul, toata lumea l-a laudat!
A iesit foarte frumos, mult mai frumos decat mai asteptam.
Am facut comanda cu 2 zile inainte de botez si am discutat despre mai multe modele cu cei de acolo. Ii recomand pe cei de la photocake, sunt pro, chiar daca mai intarzie cateva minuele la livrarea tortului. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| stele_pe_cer wrote:Din pacate in Ro asemenea torturi raman doar la nivelul de poze  !
In Iasi am vazut torturi asemanatoare inca de cand eram la facultate... presupun ca sunt si-n Bucuresti; trebuie doar sa cauti. |
|
|