Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| As dori sa ma ajutati cu numele unor cofetarii din Bucuresti care fac torturi deosebite pentru botez. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| am gasit ceva pe google http://www.ghidul.ro/rezultat.php?id=240 |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu am facut torturi pentru evenimentele pe care le-am avut, la cofetaria "Ana" si mi s-au parut foarte bune ...mai ales ala cu visine si martipan Au sedii pe B-dul Decebal, pe Mosilor, pe Dorobanti... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Eu am comandat de la cofetaria Ines de pe calea Mosilor,am intrat aici ca eram grabiti poate daca mai umblam gaseam mai frumoase.Am vazut ca cei de la Tip Top fac torturi frumoase,dar daca iti place sa si vezi cateva mergi la sectiunea «botezul bebelusilor nostri» si fiecare mami daca nu ma insel a atasat o poza cu tortul care a fost la botez uite am gasit link-ul Povesti cu ingerasi |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Bine ai venit !
Poti sa dai si comenzi online la www.photocake.ro. Au acolo tot felul de tipuri de torturi, care mai de care mai interesant ca design.
Succes ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc pentru raspunsuri. Si mie imi plac torturile de la Cofetaria ANA ca gust dar m-ar interesa ceva in genul celor vazute in Timisoara. Vizionati si voi site www.ottima.ro si spuneti-mi parerea voastra. Am gasit in genul acetor torturi la cei de la Angel's Day din Calea Mosilor, nr.88, Bucuresti |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Sunt tare frumoase, Miky. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Foarte bune sunt si torturile de la Cofetariile Alice. Mie, cel putin, imi plac mult! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Trebuie si tort? Bine ca va am alaturi ca altfel nu stiam nimic despre " de`ale botezului ". |
|
| Noi am comandat tortul pentru botezul lui Andrei de la cofetaria Toscana, din Pta Victoriei.
A aratat cam asa:
Pe el era un bebelus, o barza, niste botosei si scria "Sa ne traiesti, Andrei !" |
|
| Adriana tare frumos tortul imi place muuuuuuult,a fost acoperit cu martipan? |
|
| Ely wrote:Adriana tare frumos tortul imi place muuuuuuult,a fost acoperit cu martipan?
Multumesc. Nu, a fost numai frisca. |
|
| Mai bine ,mmmmmmmm cred ca a fost tare gustos |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Trebuia si tort? Noi n-am avut. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| .Roxanel wrote:Trebuia si tort? Noi n-am avut.
Uite ca nici eu nu stiam, noroc cu voi!
O sa fac comanda la cei de la photocake . |
|
|