Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Top 10 cele mai populare nume de copii pe tari
Se pare ca fiecare generatie are nume de copii favorite. Daca va intrebati care sunt tendintele in alte tari, potrivit revistei americane BabyCenter, cele mai populare nume de copii din urmatoarele tari sunt:
Australia Nume de fetite /Nume de baietei 1. Olivia / Jack 2. Charlotte / Lachlan 3. Emily / William 4. Chloe / Joshua 5. Ella / Thomas 6. Jessica / James 7. Isabella / Ryan 8. Sophie / Daniel 9. Mia / Matthew 10.Emma / Samuel
Austria 1. Anna / Lukas 2. Sarah / Florian 3. Leonie / Tobias 4. Julia / David 5. Lena / Fabian 6. Laura / Julian 7. Hannah / Simon 8. Katharina / Alexander 9. Lisa / Michael 10.Sophie / Sebastian
Germania
1. Marie / Maximilian 2. Sophie / Alexander 3. Maria / Paul 4. Anna/Anne / Leon 5. Leonie / Lukas/Lucas 6. Lea(h) / Luca 7. Laura / Felix 8. Lena / Jonas 9. Katharina / Tim 10.Johanna / David
Italia
1. Maria / Giuseppe 2. Anna / Giovanni 3. Giuseppina / Antonio 4. Rosa / Mario 5. Angela / Luigi 6. Giovanna / Francesco 7. Teresa / Angelo 8. Lucia / Vincenzo 9. Carmela / Pietro 10.Caterina / Salvatore
Norvegia
1. Emma / Markus 2. Thea / Mathias 3. Ida / Jonas 4. Sara / Kristian 5. Julie / Tobias 6. Emilie / Alexander 7. Hanna / Adrian 8. Nora / Henrik 9. Malin / Andreas 10.Ingrid / Martin
Spania
1. Lucia / Alejandro 2. Maria / David 3. Paula / Daniel 4. Laura / Pablo 5. Marta / Adrian 6. Alba / Alvaro 7. Andrea / Javier 8. Claudia / Sergio 9. Sara / Carlos 10.Nerea / Marcos
USA 1. Emma / Aidan 2. Emily / Jacob 3. Madison / Ethan 4. Kaitlyn / Nicholas 5. Sophia / Matthewie 6. Isabella / Ryan 7. Olivia / Tyler 8. Hannah / Jack 9. Makayla / Joshua 10. Ava / Andrew
As fi vrut sa includ si Romania, dar nu am gasit publicate aceste informatii. Ce spuneti de un top neoficial, cele mai indragite nume de fetite si de baietei din tara noastra? Aveti sugestii? Va propun un top subiectiv, bazat pe ce am auzit des in ultimii 2 ani (nume de copii mici).
Nume de fetite / Nume de baietei 1. Maria / David 2. Alexia / Luca 3. Brianna / Matei 4. Bianca / Tudor 5. Maya / Robert 6. Ilinca / Mihnea 7. Tea / Vlad 8. Daria / Andrei 9. Mara / Victor 10.Giulia / Mario
Sursa: babyblog.ro |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Dar Alexandrele unde sunt ca am populat tot forumul . Eu zic ca Alexandra am auzit anul trecut si anul asta de m-am plictisit, parca eram vorbite toate mamicile sa se numeasca fetitele la fel. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Si eu spun la fel. SI-acum stau si ma intreb ce-o fi fost cu numele asta, dar mi-a placut atat de mult...si mai ales alaturarea celor doua nume Maria-Alexandra... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| leut wrote:Si eu spun la fel. SI-acum stau si ma intreb ce-o fi fost cu numele asta, dar mi-a placut atat de mult...si mai ales alaturarea celor doua nume Maria-Alexandra...
Leut, suna bine cele doua alaturate. Apoi a si fost nascuta aproape de sf Maria, nu?
Daca aveam baiat l-ar fi chemat Victor.
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Asa e, Nicoleta...
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Fac si eu un top cu ce nume am auzit mai des:
1.Andreea/Andrei 2.Alexandra/Luca 3.Maria/Matei 4.Maia/Mihnea 5.Bianca/Tudor 6.Sara/Mario 7.Ana-Maria/David ...si ar mai fi dar nu imi vin in minte acum |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| la mine in cartier cred ca sunt fetite cu numele de alexandra sau alexia(alecsia) si baietei david sau tudor...am enumerat doar majoritatea |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Da, e anul celor cu numele David, Tudor si Matei. A trecut valul cu Alexandru... Oare ce va urma? Daca aveam fetita trebuia sa o cheme Miruna (vreo cateva luni bune Tudor a fost alintat in burtica Baby Runi ). Miruna a fost calea de mijloc, pentru ca eu mi-as fi dorit sa o cheme Clara. |
|

Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| De departe la baieti, a fost anul numelui David (si pe Razvan l-am botezat David, dar nu l-am trecut si in certificatul de nastere)! Iar la fetite cel mai des am auzit Maia, Alexandra sau Alexa sau Alessia, Maria. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| E adevarat ca Alexia e des intalnit. In timpul sarcinii am fost izolata, asa incat nu am fost la curent cu ''moda'' numelor. Dupa ce am nascut si am iesit in lume, m-am minunat ce des l-am auzit (pana si la tigancile de pe strada ). La baietei, David si Tudor e in top. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Catinca nu e prea des intalnit, in schimb Tudor da, oricum alegerea numelui i-a apartinut Catincai, care din prima clipa cand a aflat ca sunt insarcinata, a zis ca va avea un fratior si fratior a fost. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Alina,si mie mi-a placut numele Catinca,numai ca,din cauza numelui de familie,care se termina in ca nu am vrut sa face o cacafonie! Asa ca am exclus din strat toate numele ce incepeau cu acest grup de litere. |
|

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Realitatea este ca eu cred ca anii 2005-2006 sunt anii predominati de numele de Alexandra si derivatiile lui (Alexia, Alessia, Alecsia, Alexa mult mai rar - de aia eu am probleme cand spun ca pe fata o cheama Alexa, si toata lumea ii spune Alexia...) Iar la baietei am auzit iar Alexandru, Tudor, Andrei, chiar si Robert... |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu in ultimul timp am tot intalnit la alexandri de m-am plictisit.Alexandru si Luca cat cuprinde.
In skimb daca as mai avea un copilas, de-ar fi baietel s-ar numai Simon, iar de-ar fi fetita, Ana. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| In Italia au numarat:
Maria 387.131 Anna 177.955 Rosa 108.193 Giuseppina 107.716 Angela 105.877 Giovanna 100.877
Giuseppe 790.149 Antonio 540.960 Giovanni 498.321 Francesco 427.657 Mario 362.645 Luigi 360.648 |
|
|