Tocmai ai incheiat o relatie de durata. Cum te refaci?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, April 27, 2007 1:35 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Dupa o relatie de durata, 3-4-10 ani, totul se destrama in jurul tau, in jurul vostru. Iti dai seama (sau esti anuntata) ca totul s-a sfarsit si nu mai e nimic de facut pentru a indrepta lucrurile.

Ce faci? Cum te refaci?
Andi&Mariuca
Scris: Friday, April 27, 2007 4:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
grea intrebare..depinde de situatie si de persoana. eu am incheiat cu ani in urma, inainte de relatia cu sotul meu, o relatie de aproape 6 ani. a fost greu dar stiam ca e cel mai bine si m-am refacut repede. cand nu mai ai pt ce sta intr-o relatie si nu mai merge, mai bine pleci si lasi totul in urma.
Maria & Mario
Scris: Friday, April 27, 2007 7:04 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Eu m-am refacut hohot dupa o relatie de aproape 4 ani cu ..... sotul ! hohot Ca nu mai scapam de el......sic Si bine a facut , ca a insistat , pt ca daca era dupa mine..... maseluta
Miri
Scris: Friday, April 27, 2007 8:51 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Ceea ce nu te omoara, te face mai puternic...nu-i asa?sic
taki
Scris: Friday, April 27, 2007 10:28 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
La inceput e greu, simti ca totul s-a prabusit peste tine, dar daca ai un copil, acel copil te ridica si impreuna cu el o sa-ti dai seama ca ai putere sa mergi mai departe. Eu sunt o fire optimista si am incredere in mine si in deciziile mele. Orice inceput e greu si cu un sut in poponeata, faci un pas inainte.thumright cool cyclops
mihaela75
Scris: Saturday, April 28, 2007 2:42 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Greu, imi bag capul in pamant ca strutul si astept pe D-zeu sa ma scoata peste cati ani o vrea.Se pare ca sunt cam sensibila la socuribanghead
Roxanel
Scris: Saturday, April 28, 2007 9:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Depinde cum s-a terminat si de ce .... Oricum viata merge inainte. N-am sa stau sa sufar si sa ma dau de ceasul mortii. Plec la vanatoare, daca mai e cazul sic ... in caz ca nu oi fi vreo bunica de 70 de ani si atunci nu mai e cazul ... poate un partener de tabinet si toci hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.