Profil: tiramisu
Despre
Utilizator: tiramisu
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Tuesday, August 4, 2009
Ultima vizita: Sunday, May 24, 2015 8:09 PM
Numarul de postari: 488
[0.05% din toate postarile / 0.09 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Concurs Euclid
Postat: Wednesday, November 12, 2014 7:11 AM
Imi poate da cineva ceva detalii despre cum pregatim elevii pentru concursul de matematica Euclid la clasa 0 ?Hands
Subiect: Vreau propria mea afacere
Postat: Wednesday, August 6, 2014 2:08 PM
Am 32 de ani, sunt mamica unui copil de 6 ani si vreau propria mea afacere. Am lucrat toata viata mea doar in croitorie si m-am cam saturat de 0re suplimentare, sambete si duminici la munca, stres si toate cele.

In deea mea de afacere este o ferma in apropirea orasului cu animale de tot felul, pe care parintii cu copii sa o poata vizita.

Astept raspunsuri, sfaturi,idei!
Subiect: ULCIORUL LA COPII
Postat: Sunday, April 21, 2013 8:27 PM
Multumesc Allisa pentru raspuns.
Ceea ce avem noi este orjet, e pe pleoapa superioara si in ciuda tratamentului nu da semne ca s-ar micsora. In data de 30 mergem la control si tare ma tem ca vom ajunge la operatie. Asi vrea sa stiu daca va fi nevoie de internare pentru operatie sau se poate face in ambulator?
Subiect: ULCIORUL LA COPII
Postat: Saturday, April 20, 2013 9:10 AM
Bye2
I-a aparut lui Matei ceva la ochi cam acum o luna. Medicul de familie ne-a spus ca e de la gripa si ca va trece de la sine. Nu i-a trecut si dupa o saptamana ne-am intors la medic care ne-a spus ca e ulcior. Am folosit Kanamicina crema si nimic. Acum am fost la oftalmologie si ne-a schimbat tratamentul dar ne-a spus ca e cam tarziu si s-ar putea sa ajungem la operatieCray . Nu e ceva grav doar ca fiind mic necesita anestezie generala.
A mai trecut cineva prin asa ceva?
Subiect: Ce am mai citit?
Postat: Friday, January 18, 2013 1:59 PM
Si eu am citit despre aceasta carte candva si cred ca mi-ar placea si mie. Poate data viitoare cand trec pe la biblioteca o voi cauta. ras
Subiect: Bancul zilei-8
Postat: Saturday, December 29, 2012 4:16 PM
Kmy wrote:


Cand femeile vorbesc intre ele, diavolul sta într-un colt, în linisteā€¦ asculta si învata...


bravo Asta mi se pare cel mai tarecool

diablo
Subiect: CITATE DEOSEBITE
Postat: Tuesday, December 25, 2012 1:15 PM
:018: INCEP EU:018:

Copii. Cantec de stea pe un felinar iesit din ploaie.In floarea fanului si miresmele teilor se joaca vantul si nascoceste iezi pentru ei.O lumina alba, mai frumoasa ca aceea din zilele de vara, se inalta din trupul lor si se aprinde, unindu-le intr-un rau limpede, toate clipele zilei. Iar cand vorbesc isi suna sufletul in fiecare cuvant. In gandul lor soptesc povesti, in vorba li se ingana visele.(...) Copii vorbind saruta aerul cu buzele dulci - dealtfel numai prin undele acelea se clatina porumbeii si se parguiesc ciresele si spicul graului. Niciodata ca-n copilarie, cuvantul nu e atat de puternic si incarcat de intelesuri. Credinta mea e ca fiecare copil repeta prima zi a lumii, cea mai albastra dintre toate cate au urmat, cand pe pamant nu aparusera durerea orgoliul si crima. Ca asa stau lucrurile o dovedeste faptul ca ei, copii, sunt singurii oameni care isi canta lumea cand vor sa adoarma.

FANUS NEAGU - Insomnii de matase
Subiect: CITATE DEOSEBITE
Postat: Tuesday, December 25, 2012 12:54 PM
M-am gandit ca ar fi interesant sa avem un loc unde sa scriem citate din cartile citite de noi care ne-au impresionat mult si unde sa putem comenta citatele scrise de noi sau de altii.

Subiect: Ce am mai citit?
Postat: Friday, December 21, 2012 1:57 PM
giulia_mamik wrote:
Eu am citit "Das Parfum" de Patrik Suskind.Am vazut filmul inaintea sa citesc cartea dar nu se compara...


Si eu tocmai am citit Parfumul si mi s-a parut foarte interesanta. Chiar ma gandesc sa mai caut ceva de acelas autorpupici

Inca o carte ce mi-a placut mult a fost Mihail Drumes Invitatie la vals.coeur

LECTURA PLACUTA advocat
Subiect: Sunteti o persoana independenta?
Postat: Friday, December 21, 2012 1:49 PM
Eu m-as descurca singura doar financiar uff . Sunt dependenta de sotul meu in sensul ca am mare nevoie ca el sa fie langa mine, sa ma asculte (chiar daca nu-ni da cele mai bune sfatiriras ). E singurul pe care ma pot baza ca e linga mine si orice problema asi avea o rezolvam mai usor impreuna.