Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| TeosOf wrote:Daaaaa..., mai de mult dar nu l-am terminat, in schimb am toate cursurile.  Cand nu-mi iese ceva, mai trag cu ochiul prin ele
Sunt super cursurile!Si mie imi prind tare bine,am si lucrat in domeniu |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2008 Mesaje: 406
| Multumesc fetelor. Cum stiam eu era destul de simplu . Erau doar niste reguli cu pozitionarea penselor si dimensiunea lor. O sa salvez si o sa mauit prin caret sa vedem. Aveti habar de unde se pot cumpara carti cu constructie de tipare? Revistele Burda le cumpar cu constiinciozitate de o vreme. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Poti sa-ti cumperi intreg cursul de design vestimentar de la Eurocor. Eu asa am facut, nu am asteptat sa-mi trimita ei cate 2 lectii pe luna. E adevarat ca e cam scump, peste 300Ron, dar merita. Daca reusesti sa faci ce scrie acolo... Mai era o carte, "Croitorie pt femei", aparuta in epoca ceausista. Foarte buna si aia. Poti sa o cauti la anticariat sau pe net. Poate ai noroc sa o gasesti si nu e atat de scumpa. Spor la lucru! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 187
| Cine ma poate ajuta cu un tipar pentru fusta clasica? Oare fusta in clini se face greu? Nu am "croitorit" niciodata, dar cum toate au un inceput...Mi-am cumparat deja o stofa frumoasa si as vrea sa-mi lucrez o fusta in clini. Cineva mi-a spus ca daca stiu cum se lucreaza fusta clasica, atunci ma voi descurca si cu cea in clini. Voi ce sfaturi imi dati? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| bebelus wrote:Cine ma poate ajuta cu un tipar pentru fusta clasica? Oare fusta in clini se face greu? Nu am "croitorit" niciodata, dar cum toate au un inceput...Mi-am cumparat deja o stofa frumoasa si as vrea sa-mi lucrez o fusta in clini. Cineva mi-a spus ca daca stiu cum se lucreaza fusta clasica, atunci ma voi descurca si cu cea in clini.  Voi ce sfaturi imi dati? Eu spun sa cumperi ravista Burda si sa-ti scoti tiparul de acolo,e mai usor,eu altfel nu stiu sa fac |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Uite aici, e in italiana, dar se intelege destul de usor http://scuoladicucito.blogspot.com/2009/06/gonna-teli.html |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 187
| Carla, danab va multumesc. Cred ca am sa ma descurc cu acel filmulet in italiana. Pare sa fie usor. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ma numesc daniela si as dori si eu niste cursuri de coitorie daca ma poate ajuta cineva
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| eu ma descurc foarte bine cu revista,, burda,, gasesti acolo si tipare pentru toate marimile si explicatii pentru cusut |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Cel mai indicat pentru incepatori este sa lucreze din Burda.Eu sunt de mai bine de 20 de ani in acest domeniu si lucrez si eu din aceasta revista pentru ca este f usor sa scoti tiparul si sa lucrezi ceva. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| salut am vazut ca a-ti urmarit cursuei as vrea daca se poate sa imi zica cineva ce carti a-ti folosit ce editii sunt poate le gasesc pe undeva sa le cumpar mersi mult! |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Jucarii
https://picasaweb.google.com/anapaulita13/MoldesEIdeias
Pentru bebe
https://picasaweb.google.com/anapaulita13/LaboresParaTuBebe
|
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Fetelor croitorese!!!!Am si eu nevoie de un tipar sau explicatie pt o jupa in 4 clini.La croit sunt full.Va multumesc anticipat. |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ce fel de clini? Cum anume trebuie sa fie jupa? |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Am nevoie de jupa pt o fusta crosetata si eu m-am gandit ca ar trebui sa fie in 4 clini nu? As vrea sa o pun pe elastic ,iar lungimea sa fie deasupra genunchiului. |
|
|