Nivel: Membru
Inregistrat: 5/24/2012 Mesaje: 21
| buna am vesti bune sunt la jumatate de drum cu rockita mea sper ca miine sa o termin si sa va pun niste poze drept multumire dar acuma cred ca voi avea o problema cred ca va ploa de ziua ei si e cam nasol cred ca va trebui sa/i fac un bolero deasupa
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Abia astept sa o vad! Am cusut si eu o rochita in genul asta, am postat-o la "Costumase de carnaval" aurishta attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| si eu abia astept sa o vad.si a mea e aproape gata.roxana a vrut neaparat corset si nu stiu cum sai prind gulerul.sai pun la corset niste bretele mai late si sa prind gulerul de ele? |
|
| Cum ar trebui sa fie rochia la final,caci nu inteleg despre ce guler e vorba? |
|
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 55
| Aurishta cum ai croit partea de sus?te rog sa mi explici un pic ca nu mi dau seama,are fermoar pe undeva? |
|
| Da,are fermoar in stanga. Pun cateva poze, poate este mai clar decat as explica in cuvinte. aurishta attached the following image(s):
|
|
| am terminat si eu rochita nu stiu cum va iasa voua asa de buine ca mie nu prea stresul ma omoara dar parca e o obsesia acum ma gandesc sa-i fac alta, super rochita ta auristha puiutul meu cred ca acum no so mai inbrace din stresul de cate ori am masurato si tot masurato de sa saturat va pun si poze un pic mai tarziu |
|
| Lasa, Lenuta, ca e faina, sa vezi ce mandra o sa fie ca poarta o rochita iesita din dragostea lui mami Abia astept s-o vad! |
|
| am terminat-o azi noapte am asamblato fara sa o mai probez si stresata sa nu iasa prea mica i-am pus fustita prea jos si acum sa trezit la probat nui bine deloc am so desfac si incrc sa vad daca nu pot sa o fac mai bine mie si rusine sa va arat Lenuta28 attached the following image(s):
|
|
| Nu trebuie deloc sa-ti fie rusine fiindca prin experienta invatam toti! Eu zic ca nu trebuie neaparat s-o desfaci,poti sa o iei putin in pense in dreptul taliei ca sa para ca a vrut sa fie cu talia coborata (multi vad, putini cunosc). Eu as mai pune tulle pe jupa, sa fie mai vaporoasa.
|
|
| aurishta wrote:Nu trebuie deloc sa-ti fie rusine fiindca prin experienta invatam toti! Eu zic ca nu trebuie neaparat s-o desfaci,poti sa o iei putin in pense in dreptul taliei ca sa para ca a vrut sa fie cu talia coborata (multi vad, putini cunosc). Eu as mai pune tulle pe jupa, sa fie mai vaporoasa.
meri mult pentru sfat deaceia nu imi place nici mie ca pare prea inchisa deaceia ma gandeam ca daca o radic un pic si ai dreptate trebuie sa cumpar tulle sa o mai inpodobesc |
|
| ...si fa-i doua pense la spate, o sa fie perfecta! |
|
Inregistrat: 6/12/2012 Mesaje: 18
| salut fetelor... vreau sa va intreb daca aveti sa-mi da-ti cateva sfaturi pt o incepatoare....f incepatoare...adica am primit cadou o masina de cusut alaska ...si nu stiu absolut nimic...in afara de a instala ...pune ata...si..cateva dintr-astea...in schimb cu croitul sunt...in plop...
|
|
| Dana,mai intai familiarizeaza-te bine cu masina,"joaca-te" cu ea incercand ce stie sa faca, apoi incearca ceva foarte simplu, cum ar fi o fusta creata, pe elastic(de exemplu) |
|
| aurishta te mai deranjez te rog lamure-stema cum ar trebui sa croiesc aceasta rochie doar o mica modificare sus fara mâneca Lenuta28 attached the following image(s):
|
|
|