Tipare de croitorie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Wednesday, June 13, 2012 4:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Pentru partea de sus trebuie sa construiesti tipar ca sa se aseze frumos. asta presupune sa iei de undeva niste instructiuni de constructie sau sa folosesti un tipar "de gata" daca ai masuri-standard. Partea de jos este clos, adica un cerc perfect . Daca te hotarasti s-o faci, suntem pe-aici sa te ajutamiloveyou
mihamihaela
Scris: Monday, June 18, 2012 2:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/6/2011
pana la urma asa a fost rochita imparatesei .sunt multumita cum a iesit.sunt o incepatoare.as fi vrut sai fac si un bolerou cu acel guler inalt dar mam gandit ca va fi cald.si mam gandit bine.multi copii numai aveau stare din cauza caldurii.ea sa simtit foarte bine.alba ca zapada fiind prietena ei cea mai buna . in aceasta poza se tineau de mana.dupa ce au facut poza roxi ii zice daianei"ai vazut tu imparateasa sa o tina de mana pe alba ca zapada?'"si au inceput sa rada.fff simpatica a fost

mihamihaela attached the following image(s):
rrrrrrrrrrrrr.jpg

aurishta
Scris: Tuesday, June 19, 2012 9:12 AM
Nivel

A iesit superba,Mihaela!newclap newclap
Lenuta28
Scris: Tuesday, June 19, 2012 10:33 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/24/2012
:bowing: sa ma iertati ca nu am venit cu pozele finale si cu multumirile de rigoare am fost foarte ocupata cu aniversarea puiutului nu a iesit perfect dar lor le-a placut ca au fost imbricat mai special mai ales camasuta lui David parea la prima vedere ca nu e complicat sa o fac dar mia dat mari dureri de cap,si rochita lu dami a iesit binisor dar alta dezamagirea mia fost atunci cand am pus-o la spalat tullul i-a stat lasat rauplans nu a mai fost asa aspru si nu mai statea ridicata ca inainte de spalare dar nu mai stiam ce sa-i faccry , acum nu stiu ce sa fac as face acea rochita dar nu prea mai am curaj sa încep ori cum am sa va cer ajutorulcomputerlove

Lenuta28 attached the following image(s):
545069_348648168541142_636701243_n.jpg545069_348648165207809_1361122504_n.jpg

mihamihaela
Scris: Tuesday, June 19, 2012 10:36 AM
Nivel

multumesc auritsha
aurishta
Scris: Tuesday, June 19, 2012 10:39 AM
Nivel

Asteptam pozeletopai topai topai,Lenuta, si nu te descuraja, incepe alta confectie si vei vedea cat ai castigat ca experienta. Ca sa-ti spun drept, prima mea rochie a fost un dezastrualcool , nici macar nu putea fi purtata, era fantasmagorica de-a dreptul! A doua rochie a fost gresitaalcool era in carouri si eu nu stiam ca trebuie "potrivite" carourile alea, a trebuit s-o scurtez,ce sa mai, n-ai fi vrut s-o vezi!sic Asa ca....majoreta
Aaaaaaaaa,intre timp ai atasat pozicilenewclap newclap newclap ,au avut tinute frumoase si unice copiii !Felicitari pentru munca si determinarea de a le duce la bun-sfarsit!
Lenuta28
Scris: Tuesday, June 19, 2012 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2012
mersi multfloare2 , si rochita ta mihaela a iesit super când le vad ca le place asa de mult rochitele mor a mea nu pleaca la cresa daca nu are fustita sa-u rochita daca e frig si ii dau pantaloni plange si e trista toata ziua ca e urataras
aurishta
Scris: Tuesday, June 19, 2012 10:46 AM
Nivel

Pai daca-i asa,fa-i fetitei gustul si ingroap-o in rochite si fustitesic
mihamihaela
Scris: Tuesday, June 19, 2012 11:09 AM
Nivel

mutumesc lenuta.asa patesc si eu cu fetita in privinta pantalonilor.asta iarna erau parinti de fetite care ma rugau sa nu o mai aduc in dres pe roxi ca ii plang fetitele ca vor si ele si ei nu pot sa le aduca asa ca este frig.toata iarna am duso in dres imbracata incaltata cu cizmulite si paltonas.nu mia racit niciodata.ea imi spune:dar ce ,vezi tu ca sunt baiat?"ce raspuns poti da....
tia iesit rochitica perfect ptr inceput.nimeni nu se naste invatat.maine poimaine o sa raman uimita de rochitele pe care o sa le faci.e mult pana incepi.

ce imagine frumoasa!in mijlocul naturii.......superb .ador natura
exquisite
Scris: Saturday, July 7, 2012 4:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/29/2012
Buna revedere, fete! Mi-am luat masina de cusut, pana la urma, cu computer integrat, alea alea, de la Singer, am gasit-o in Aldi Süd cu 199 de euro. acum ca masina stie mai bine decat mine sa coasa e o alta problema :P dar sper sa invat sa cos cum trebuie, asa doar pentru mine. Voiam doar sa va dau de stire ca nu v-am uitat. Va pup!sorry

exquisite attached the following image(s):
2012-07-07 16.51.08.jpg

aurishta
Scris: Saturday, July 7, 2012 10:22 PM
Nivel

Este faina masina, musai s-o pui la treaba!
Viorica
Scris: Tuesday, July 10, 2012 4:43 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
bye Salut din nou! Multa vreme n-am fost pe aici, dar intre timp mi-am cusut o rochie din sifon. E pe elastic. I-am facut si o fustita pe de desupt caci sifonul, precum stiti, e destul de transparent. Ieri am purtat-o pentru prima data.Victory
Si....Sunt Mindra de Mine si de Creatia Mea :) ras thumright

Acum ma gindesc sa croiesc o alta rochie, tot din shifon. Dar apare problema surfilarii!!! Nu am surfilator si nici masina mea de cusut nu are asa operatie sorry1 nu stiu ce sa fac, caci vreau sa incep cit mai curind sa cos rochia.
bumbu
Scris: Tuesday, July 10, 2012 4:54 PM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2010
buna fetelor si eu vreau sa invat de la voi sa.mi lucrez o rochita cu bretele bineinteles daca vreti sa ma ajutati si pe mine
aurishta
Scris: Tuesday, July 10, 2012 10:39 PM
Nivel

Bumbu, pune o poza orientativa ca sa stim ce sa spunemras
Viorica, surfilarea se poate "fenta". Cel mai simplu este sa surfilezi manual . Mai poti "imbraca" rezervele cu banda bias. Mai sunt si alte modalitatiras Ce fel de masina de cusut ai?
Viorica
Scris: Wednesday, July 11, 2012 9:44 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Oh, Aurishta, masina mea de cusut e veche ... are cel putin 30 ani si face doar cusatura pe linie dreapta, inainte si inapoi, are un singur ac...cam atit.uff Nu stiu daca denumirea iti va spune ceva, dar totusi: PODOLISK (E ruseasca)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.