|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Am rectificat sablonul(daca o fi bun).O sa tot tai din el ,pana nu o mai ramanea nimic . In a doua poza,metrul e linia de bie,desenata de mine si e paralela pe lungimea materialului. E ceva bun ? mariana71 attached the following image(s):

|

| Pot taia asa materialul,cum e pus sablonul?De cateva zile e intins ,faca ce fac iar ma uit la el si nu ma decid sa tai sau nu . |

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Pare a fi in regula. Scuza-ma ca n-am raspuns mai devreme, abia acum am primit alerta la subiect. |

| Mariana, cum esti cu jupa, a iesit ceva sau....NU! trebuie sa iasa!!! |

| Inca nu am croit-o.Sper saptamana asta . |

| Ok, sa-mi spui cum ti-a iesit! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna sunt Nico si sunt cred cel mai nou membru de pe aici
|
| Nu stiu mare lucru despre croitorie, dar sper ca o sa invat de la voi, am doua fetite(Oana are 6 ani si cea mica Diana 9 luni), de curand am primit o masina de cusut si trebuie sa-i si gasesc o intrebuintare nu? Mai ales ca nu prea ne mai sunt bune hainele (dupa a doua nastere am slabit destul de mult) iar Oana e inebunita dupa rochite. Si uite asa sunt invatacel
|

| Bine ai venit te asteptam sa foarfeci si sa cosi cu spor! |
| Multumesc mult. Astazi o sa primesc niste reviste Burda, ce-i drept mai vechi dar e in regula si o sa ma apuc de ceva mai usor. Am tot timpul din lume, cum sunt acasa cu piticuta care e super cuminte o sa incerc si altceva (sunt contabila de profesie). |

| Burda mi se pare o optiune excelenta, ai si tipare , si unele explicatii |

| Am facut jupa .Nu e ea perfecta ,dar cine o vede pe dedesupt . Aurishta,multumesc de ajutor . mariana71 attached the following image(s):

|

| Cu multa placere! Urmatoarea va fi mai buna! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/20/2012 Mesaje: 1
| buna sunt naomi |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/29/2012 Mesaje: 2
| Va salut! Desi e cam tarziu, toata seara am cautat pe net dupa o masina de cusut pe care sper sa o iau la licitatie pe ebay (20 de euro). Bun, intrebarea mea este (asta daca o sa fie si functionala masina): am o pereche de pantaloni luata de undeva din Bonn (Germania, aici sunt de ceva vreme), a costat suuuuper putin (2 €) pentru ca era descusuta. Asta nu a fost o problema, la lucrul de mana ma pricep. Dar daca redescos pantalonii si fac un tipar dupa acestia, tiparul va fi functional? as vrea sa am cate o pereche din fiecare culoare (desi cred ca ma voi opri la un negru si un gri simpatic...poate si un verde, si rosu rubiniu) |
|
|