Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Este corecta adresa pe care mi-ai dat-o? Le-am mai trimis o data...verifica, te rog!
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2014 Mesaje: 1
| Buna...sunt noua pe forum..in sfarsit v-am gasit..caut de mult carti despre constructia tiparelor...croitorie orice pe acest domeniu si am vazut ca aveti niste carti...ati putea sa mi le trimite-ti si mie va rog foarte frumos:D?sweet_creatza92@yahoo.com |
|
| Gata, s-a facut! |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 4
| va rog si eu frumos daca puteti sa/mi trimiteti si mie cartile .multumesc mult. |
|
| Adresa? |
|
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 1
| Buna seara, ma intereseaza si pe mine cartile pentru tipare daca imi puteti trimite, si eu sunt incepatoare si as vrea sa incerc. Multumesc! danielartrsc@yahoo.com |
|
Inregistrat: 4/3/2012 Mesaje: 1
| aurishta wrote: Gata!
Buna ,as dori sa mi trimiteti si mie cartile daca se poate .Adresa de e-mail este ana.a3952@gmail.com . Multumesc mult! O zi minunata si spor in toate! |
|
Inregistrat: 3/22/2014 Mesaje: 1
| Si eu sunt noua aici. Astazi mi-am cumparat un material si vreau sa-mi fac o fusta, dar nu stiu cum. Oare ma puteti ajuta si pe mine cu cartile? Adresa mea de mail este: ludmy1982@yahoo.com.
|
|
Inregistrat: 3/23/2014 Mesaje: 1
| Buna ! astazi mi-am facut si eu cont. Va rog sa ma ajutati si pe mine. Nu am mai croit nimic pana acum, dar ma gandesc ca nu e foarte greu. Va rog sa imi trimiteti si mie, daca este posibil, cartile cu tipare. Adresa mea e: gabriela.popu@gmail.com Va multumesc mult.
|
|
Inregistrat: 3/26/2014 Mesaje: 1
| Buna! Sunt noua intr-ale croitoriei si tare v-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea trimite si mie cartile. Adresa de mail este antonescu_elena@yahoo.com Va multumesc mult! |
|
| Ok |
|
Inregistrat: 3/27/2012 Mesaje: 1
| Buna ,de curand m-am apucat de facut fustite pt fetita mea care face 4anisori in aprilie si este inebunita dupa rochite as dorii daca se poate sa imi trimiteti si mie cartile adresa este r_irina_e@yahoo.com mar interesa foarte mult! Multumesc din suflet! |
|
Inregistrat: 3/18/2013 Mesaje: 4
| va rog frumos .vreau si eu cartile. ramis_narcisa@yahoo.com |
|
Inregistrat: 4/1/2014 Mesaje: 1
| Cristina te rog trimite-mi si mie cartile. Iti multumesc mult. Va urmaresc cu mare interes. Ma bucur ca v-am gasit.Adresa: maria_pat_2005 |
|
Inregistrat: 4/24/2014 Mesaje: 6
| Salutare! Sunt nou nouta intrata pe acest forum si-mi place ce gasesc! Am masina de cusut dar nu stiu sa croitoresc :(, si tare as vrea sa-mi pot face singurica o fusta, fetelor mele rochite. Ma puteti ajuta si pe mine cu tipare?
|
|
|