Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| nicoleta_bugarin wrote:misiune indeplinita Te rog, trimite-mi-le si mie |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/21/2013 Mesaje: 2
| Am realizat si eu prima mea rochita! Nu este cine stie ce ! Multumesc ptr carti! alecsutza attached the following image(s):

|
|

| Bravo, te asteptam cu poze |
|

Inregistrat: 2/5/2013 Mesaje: 33
| Buna, as vrea sa imi fac si eu o rochie pentru revelion, imi trimiteti si mie cartea la adresa mireluta_l23@yahoo.ca? Multumesc!!! |
|

| alecsutza wrote:Am realizat si eu prima mea rochita! Nu este cine stie ce !  Multumesc ptr carti! Cu placere Imi place rochia , iti sta foarte bine, este un inceput promitator. |
|
Inregistrat: 12/13/2013 Mesaje: 1
| daca se poate, as dori si eu cartile la opreairina@yahoo.com |
|

Inregistrat: 12/27/2013 Mesaje: 2
| Buna ziua si... sarbatori cu lumina si sanatate! Sunt noua pe forum si e posibil ca postarea sa nu fie cum trebuie, insa... indraznesc sa va rog, e posibil sa imi trimiteti si mie carticelele de croitorie?! Eu lucrez singura de ani de zile dupa tiparele din Burda,si am realizat foarte multe hainute de calitate, insa in ultima perioada nu am mai gasit ceva care sa imi placa foarte mult! In afara de fusta nu ma pricep sa croiesc singura. Multumesc! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/6/2009 Mesaje: 104
| Buna fetelor!! Nu am mai fost pe forum tocmai de vara trecuta de la ultima fusta creata... Ieri am reusit sa mai fac o fusta cu dantela. Toate fustele create de mine sunt in acelasi gen...insa o sa mai incerc si altele. As vrea sa fac o rochita din 2 parti...fusta clos si topul simplu...fara maneci, insa nu stiu partea de sus/topul cum sa-l fac (sa fie simplu, cu pense la subbrat). Am citit intr-o carte veche de croitorie, insa vreau sa va rog sa ma ajutati si voi daca puteti. christinuca@yahoo.com ...daca imi puteti trimite si mie o carte sau ceva de unde sa invat cum sa fac tiparul. Multumesc muuuult!!!
PS..inca nu am facut tivul christinuca attached the following image(s):

|
|

| si alte fuste facute de mine... christinuca attached the following image(s):

|
|

| ceva de genul asta vreau sa fac. plsss help!!! am colindat tot internetul si nu am gasit nimic
christinuca attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 2/12/2014 Mesaje: 1
| aurishta wrote:Sigur, ti le-am trimis
Buna ziua,
Ati putea, va rog, sa-mi trimiteti si mie cartile. Adresa mea de mail este: menchenieioana@yahoo.com
Va multumesc. |
|

| Gata! |
|

Inregistrat: 2/14/2014 Mesaje: 1
| Am primit cartile, multumesc mult. M-am uitat un pic pe ele si sunt foarte interesante si utile. Abia astept sa-mi fac timp sa le studiez. |
|

| |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| Buna fetelor.spuneti-mi si mie va rog din ce material credeti ca este facuta aceasta fustita?tull-ul il recunosc.......celalalt e organza? Si mai am o intrebare. Tull-ul e croit in clos sii taiat fasii doar in partea de jos sau este fasii tot? mihamihaela attached the following image(s):

|
|
|