Nivel: Membru
Inregistrat: 2/27/2012 Mesaje: 38
| aurishta wrote:Astept adresa pe PM
si eu, dar nu pot sa iti trimit adresa pe pm . nu am destule postari.  |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ti-am trimis eu PM ,! |
|

Inregistrat: 4/7/2013 Mesaje: 17
| buna dimineata dna aura! buna dimineata tuturor ! imi cer scuze pt absenta mea indelungata, dar cineva mi-a spart mailul, nu am mai putut intra pe messenger,pe nimic... am fost nevoita sa imi schimb adresa de meil,tot. doamna scumpa trebuie sa va spun ca intre timp am facut rochita aceea de care va povesteam si am reusit sa fac si un sacou cu mineca scurta. de ceva timp am inceput sa fac bentite pt fetita mea. miine plec la mare si trebuie sa ma pregatesc,dar cind ma intorc am sa pun toate pozele... pupici... |
|

| Asteptam cu (ne)rabdare! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2012 Mesaje: 139
| buna ziua...as vrea si eu sa debutez in ale croitoriei,dar nu prea ma pricep... imi puteti trimite,va rog si mie acele carti? nu pot sa trimit pm,dar sper sa nu fie cu suparare daca las aici o parte din e-mail... mihaela_m.doinita |
|

| Sigur, ti le-am trimis |
|

| aurishta wrote:Sigur, ti le-am trimis multumesc mult,doar ca din neatentie am gresit semnele adresa era asa: mihaela.m_doinita imi cer scuze... multumesc mult oricum greseala imi apartine |
|

| Mai trimit o data |
|

| aurishta wrote:Mai trimit o data multumesc din suflet le-am primit.imi cer scuze pt deranjul creat... |
|

| Nici o problema, a costat doar un click in plus! |
|
Inregistrat: 10/5/2013 Mesaje: 1
| Buna ziua, Sunt si eu interesata de carti, asa ca am si eu nevoie de un click ...ankcdion Multumesc anticipat.
|
|
Inregistrat: 10/10/2013 Mesaje: 12
| Buna ziua, am tot citit pe forum multe informatii care sunt mai mult decat utile. As dori si eu cartile dar fiind un membru nou nu pot lasa adresa pe PM. Va rog frumos daca se poate sa ajunga si la mine cartile as fi foarte bucuroasa. Ma puteti ajuta? Va multumesc! |
|

| Nicoleta, musai sa imi dai o adresa de mail, altfel..... Ana, scuze, am fost prinsa cu altele , iti trimit chiar acum! |
|
| va multumesc, adresa mea este nicoleta_bugarin@yahoo.com |
|
| buna ziua, va multumesc foarte frumos pentru carti , chiar sunt foarte bune. ma bucur ca am reusit sa gasesc materiale si orice carte de genul acesta ma fascineaza. va multumesc inca odata foarte frumos |
|
|