Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Cristina , daca imi trimiti adresa de email pe PM, iti trimit eu doua carti probate de mine Aaaaaa...si bravo pentru fustita, asteptam poze! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Cristina, felicitari, orice are un inceput
Aura, oferta ta e valabila si pt altii? Adika moa?? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/7/2013 Mesaje: 17
| nu am putut scrie adresa de email pe PM pentru ca: Utilizatorii cu mai putin de 50 de mesaje postate nu pot trimite mesaje private. de aceea am scris-o aproape in totalitate mai jos. adresa de email cristina_branzan...nu am scris mai departe ca nu am voie dar deduceti dv. astept cartile cu nerabdare si va multumesc din suflet... azi dupa ce am terminat fustita am fost numai cu capul in nori... sunt fericita... mai jos am pozele cu fustita...
pupici... multumesc mikaela nu am apucat sa calc fustita asa ca imi cer scuze ... cristina_branzan attached the following image(s):

|
|

| Ti-a iesit frumos fustita ,incearca, pe viitor, sa micsorezi putin pozele ca sa fie mai usor de vazut! Iti trimit cartile chiar acum Mikaela, bineinteles, le dau oricui are nevoie!Asa ca trimite fuguta adresa! |
|

| am primit cartile si va multumesc...le-am rasfoit putin dupa ce le-am salvat si sunt foarte incintata. azi nu am timp de citit pentru ca este ziua fetitei mele(implineste 9 anisori)si trebuie sa facem ,,putina''agitatie---asa i-am promis,miine imi revin si de luni ma apuc de treaba... va multumesc inca o data si sper sa mai colaboram...de fapt eu v-oi mai avea nevoie de ajutorul dv.
multi pupici... |
|

| Cu placere, sa iti fie de folos! |
|

| mii de multumiri dnei aura (aurishta) pt tot... saptamina asta cred ca am de studiat serios... ne mai auzim |
|

| mi-am croit o rochita...sa vedem ce iese cind o finalizez...ard de nerabdare... prima mea rochita...facuta de mine bineinteles dna aura, cartile dv fac minuni, dar si dv pt ca mi-a-ti dat curaj. va multumesc ! |
|

| Cristina, ma bucur mult ca materialul iti este de folos! Abia astept sa vad rochita! Sa nu te descurajezi, chiar daca gresesti pe ici, pe colo, este inevitabil! Sa vii pe aici: http://forum.7p.ro/Imbracaminte-pentru-copii-baieti-si-fetite-deopotriva.aspx?g=posts&m=837372# ca sa iti povestesc despre ultima mea eroare |
|

| am terminat rochita...este simpla,dreapta cu mineca stil raglan, dar avind in vedere ca este prima,sa zicem ca este bine.mi-a fost foarte greu sa lucrez pe acest material pentru ca este si subtire si se lipea o parte de cealalta... am facut totusi o greseala ca am pus materialul invers,cu dungile pe orizontala si am inteles ca trebuia pe verticala.cind am vazut asa,am vrut sa ma las pagubasa dar am avut sustinere si am dat mai departe. am sa tin minte si data viitoare am sa ma conformez. am sa incerc sa fac si o poza sa o postez.
|
|

| Hai cu poze! Nu este neaparat sa pui dungile pe verticala,poti sa le pui si orizontal, oblic, combinat, oricum cere modelul sau dorinta ta! |
|

Inregistrat: 2/27/2012 Mesaje: 38
| buna ziua. fetelor ma poate ajuta si pe mine cineva cu un tipar pentru un bolero mai pentru adulte? am o rochita fara bretele si as vrea sa o "adaptez". eu nu mai am nici varsta si nici gabaritul necesare pentru astfel de rochii , dar mi-a placut foarte mult partea de jos si am luat-o asa. va rog tare mult sa ma ajutati multumesc. |
|

| Nu stiu ce cunostinte de croitorie ai , dar aproape orice tipar de bluza poate fi transformat in bolero. In Burda, de pilda, gasesti multe modele,de pe Leko poti descarca unele tipare gratuite, si de pe siteul Burda Style poti derscarca daca iti faci cont.... |
|

Inregistrat: 2/27/2012 Mesaje: 38
| aurishta wrote:Ti-a iesit frumos fustita  ,incearca, pe viitor, sa micsorezi putin pozele ca sa fie mai usor de vazut! Iti trimit cartile chiar acum Mikaela, bineinteles, le dau oricui are nevoie!Asa ca trimite fuguta  adresa!
buna dimineata. am inteles ca dai cartile oricui are nevoie. te roooooog tare tare mult sa mi le dai si mie, daca nu te deranjeaza. cred ca mi-ar prinde tare bine. |
|

| Astept adresa pe PM |
|
|