Nivel: Membru
Inregistrat: 6/8/2015 Mesaje: 1
| buna tuturor. imi puteti triite si mie va rog cateva tipare de rochite. lumy.cimi@yahoo.com multumesc anticipat
|
|
Inregistrat: 6/9/2015 Mesaje: 1
| Buna ziua! Ma puteti ajuta si pe mine cu cartile? Multumesc frumos! adresa de mail este chetineacsiu@yahoo.com |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Am gasit ceva foarte interesant...sper sa va fie si voua de folos! https://ro.pinterest.com/neastarck/patterns/ |
|
Inregistrat: 7/2/2015 Mesaje: 1
| Buna ziua! Ma puteti ajuta si pe mine cu cartile de croitorie? Multumesc frumos! adresa de mail este manin_ecaterina@mail.ru |
|
Inregistrat: 7/5/2015 Mesaje: 1
| Buna ziua! Ma puteti ajuta si pe mine cu cartile? Multumesc frumos! adresa de mail este victoria_adin@yahoo.com
|
|
Inregistrat: 7/9/2015 Mesaje: 1
| BUNA AS PUTEA PRIMI SI EU CELE 2 CARTI DE CROITORIE PE MAIL ADRESA SCORTISOARA_ANA@YAHOO.COM Va multumesc.
|
|
Inregistrat: 8/2/2015 Mesaje: 1
| Buna zuia. Ma puteti ajuta si pe mine cu cartile? Multumesc anticipat. Mail: pavel.catalin77@yahoo.co.uk |
|
Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 4
| buna ziua si bine v-am gasit .fiind si eu o incepatoare in ale croitoriei va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu cartile ,,,adresa mea este viorikedik@yahoo.com .multumesc anticipat
|
|
| Imi pare rau, computerul meu a cazut prada unui trojan care mi-a corupt toate pozele si documentele Cu ocazia asta vreau sa atentionez pe cei care au primit de la mine cartile prin e-mail sa fie prevazatori fiindca aceasta este calea de infectare, prin mail! |
|
Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 4
| va rog ,,,cine ma poate ajuta si pe mine cu un tipar pentru o rochie simpla fara maneci ,dintr-un material imprimat , ,,,multumesc ! si poate cu cartile pe adresa de mail viorikedik@yahoo.com |
|
Inregistrat: 8/2/2015 Mesaje: 3
| Buna ziua! Eu sunt incepatoare, am primit o masina Singer Simple electricacu care am reusit doar sa.mi scurtez o pereche de pantaloni. In timp ce cosea am observat k nu.mi mai lua ata din suveica. ata din ac se strangea pe dosul materialului. Am scos cu grija ata si am curatit locul in care sta suveica, dar acum nu se mai formeaza bucla intre ata din ac si cea din suveica...ma poate ajuta si pe mine cinevacu un sfat? |
|
| Verifica infilarea ambelor ate si, daca nu se rezolva, incearca sa schimbi acul....o deformare oricat de insesizabila iti poate da astfel de probleme!
|
|
Inregistrat: 8/2/2015 Mesaje: 3
| Multumesc frumos, schimbarea acului a fost solutia. |
|
| CU placere! |
|
Inregistrat: 8/28/2015 Mesaje: 1
| va rog sa imi trimiteti si mie cartile pe adresa: adelutza_ianq@yahoo.com. multumesc |
|
|