Tipare --- Fuste, Rochii, etc,---
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Sunday, February 16, 2014 10:06 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Mie imi pare a fi organza si cred ca, pe langa fasiile de tulle, sunt si cel putin doua fuste clos incretit tot din tulle pe dedesubtul fustei de organza, ca sa poata sta fustita asa, ca la balerine!
La a doua intrebare, cred ca fasiile sunt taiate pe fusta, direct, nu cred ca sunt separate.....dar nu sunt prea sigura...ceea ce cred , insa, este ca sunt facute din tule elastic, de-aia sunt "cazatoare"
Paulapop
Scris: Monday, February 17, 2014 1:43 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/17/2014
Buna ,as dori si eu cartile daca se poate .Adresa de e-mail este paula@creatiph.com . Multumesc !
aurishta
Scris: Monday, February 17, 2014 1:45 PM
Nivel

chitara Gata!
Paulapop
Scris: Monday, February 17, 2014 2:59 PM
Nivel

Am primit ,multumesc:*
Paulapop
Scris: Monday, February 17, 2014 4:38 PM
Nivel

Nici o data nu mi-a reusit sa fac tipare, in schimb cos foarte bine la masina si mi-am facut fusta dar dupa modelul alteia . Eu fac multe modificari la fuste deoarece sunt inalta si toate imi sunt scurte si adaug dantela..
aurishta
Scris: Monday, February 17, 2014 4:47 PM
Nivel

Daca o sa te deprinzi sa faci si tipare, o sa poti face orice model ai avea in minte....trebuie doar sa "prinzi spilul"!ras
SI eu sunt foarte inalta, de aceea m-am apucat de croitorieras , fiindca nu gaseam fuste sau rochii potrivite ca lungime!sic
ynggys
Scris: Wednesday, February 26, 2014 7:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2014
topai topai topai topai Buna , as dori si eu cartile pe adresa gaby_gurey@yahoo.com. Ti-as fi recunoscatoare daca nu m-ai omite. Multumesc !
ynggys
Scris: Wednesday, February 26, 2014 7:19 PM
Nivel

Paulapop wrote:
Am primit ,multumesc:*

Imi trimiti si mie te rog cartile ? gaby_gurey@yahoo.com
ynggys
Scris: Wednesday, February 26, 2014 7:21 PM
Nivel

christinuca wrote:
ceva de genul asta vreau sa fac. plsss help!!! am colindat tot internetul si nu am gasit nimic

daca gasesti tiparul sau altceva , vreau si eu. Multumesc !
Tocristinel
Scris: Thursday, February 27, 2014 7:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2014
Buna, eu am facut cateva rochii si fuste dupa tipare comerciale, acum as vrea sa-mi incerc mana la construit tipare. As dori si eu cartile acelea, daca se poate. Email: tocristinel@yahoo.com

Multumesc
Cristina
ramisnarcisa
Scris: Sunday, March 2, 2014 5:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/18/2013
as dori si eu cartile acelea daca se mai poate ....adresa de email ramis_narcisa..................avem voie sa scriem adresele de email sau nu?
aurishta
Scris: Sunday, March 2, 2014 5:39 PM
Nivel

Cred ca nu este nici o problema....vad ca moderatoarele nu ne-au "tras de urechi"Crazy ....inca....Cheek Kiss
tynatwine
Scris: Tuesday, March 4, 2014 1:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2014
Buna ! Ai putea sa-mi trimiti si mie te rog casrtile ? Multumesc ! conturi_tyna@yahoo.com In conditiile in care nu am experienta, dar vreau sa invat croitoria cu ce ar trebui sa incep ?
aurishta
Scris: Tuesday, March 4, 2014 5:19 PM
Nivel

Ti le-am trimis!Cheek Kiss Daca esti chiar la inceput, eu t-as sugera sa faci prima oara o fusta creata, pe elastic sau o pereche de pantaloni de pijama....adica ceva foarte simplu, nepretentios! Poti folosi cu succes si revista Burda, acolo sunt si modele foarte simple, marcate cu o bulinaras , care sunt recomandate incepatorilor. In plus, sunt si instructiuni pentru executie. Si, daca asta iti poate fi de ajutor, poti veni cu orice intrebare aici, pe forum! pupici
tynatwine
Scris: Monday, March 10, 2014 7:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2014
Oof, nu le-am primit :( Oare de ce ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.