Tine anestezia daca am febra si posibil infectie la masea?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, August 4, 2006 2:32 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cine a mai patit-o si stie, tine anestezia daca am febra 38.2 si posibil infectie la masea?

Mi-e teama ca ajung la dentist, imi face anestezia si nu tine.
Alina
Scris: Friday, August 4, 2006 2:41 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
AdrianaC wrote:
Cine a mai patit-o si stie, tine anestezia daca am febra 38.2 si posibil infectie la masea?

Mi-e teama ca ajung la dentist, imi face anestezia si nu tine.

Pai, nu cred ca iti va face nimic medicul stomatolog, te trimite acasuca si-ti da antibiotic, ras
Anaida
Scris: Friday, August 4, 2006 2:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Si eu cred la fel...din cate stiu eu, un medic nu umbla la dinte daca e infectie, intai o trateaza, apoi rezolva si dintele!
Tina
Scris: Friday, August 4, 2006 2:51 PM
Nivel: Guest

Adriana, stai acasa linistita si baga antibiotic, ca nu iti va face nimik nici un doctor pana nu scade febra si nu dispare infectia. Oricum anestezia nu prinde acolo unde e infectie.
AdrianaC
Scris: Friday, August 4, 2006 2:59 PM

Tocmai am sunat acum doctorita si cica poate sa lucreze si asa oare ?

Am intrebat-o daca nu e nicio problema, daca prinde anestezia si cica prinde oare

Cred ca o scot prin geam daca nu prinde banghead

Si eu stiam la fel ca voi, dar acum m-a cam naucit. Am luat 15ml de Nurofen sirop pentru bebe, ca sa nu iau ceva ce nu i-ar place bine lui Andrei.
stele_pe_cer
Scris: Friday, August 4, 2006 4:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Cand mi-am operat un furuncul la subrat, nu mi s-a facut anestezie pt.ca infectia era "in floare" si oricum, "nu ar fi prins"...asa mi-au spus si asistentele, si medicul care m-a operat, si medicul care m-a dus de manuta acolo.

Nu stiu cat se poate aplica la tine, dar la mine a fost pe viu, a fost rau, dureros, noroc ca nu a durat mult timp operatia.Indif.cum va fi, important este sa curete si sa iti faca maseluta bine, astfel incat sa nu te mai doara.

S-auzim numai de binepupici !
monique
Scris: Friday, August 4, 2006 6:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Mda... cam aiurea...
Cand m-am operat de apendicita (de fapt peritonita), din cauza infectiei nu si-a facut efectul anestezia decat 3minute maxim, si alea f f f putin... Nu pot sa-ti spun ce durere crunta am simtit cele 45 min de operatie... asa ca.. paza buna trece primejdia rea... eu spun sa tratezi mai intai infectia...
Multa sanatate!!!
AdrianaC
Scris: Friday, August 4, 2006 7:33 PM

Gata ! yes

Am fost la dentist, mi-a lucrat putin fara anestezie, pana cand am zis eu "au", ca sa imi dea plombele vechi jos, dupa care mi-a facut anestezie si s-a pus pe treaba. A tinut foarte bine anestezia, a curatat cred ca 40 de minute acolo, a scos si o bucatica de nerv care incepuse deja sa se inflameze /infecteze, iar acum am un pansament temporar pe care trebuie sa il tin vreo 3 zile, daca marti totul e OK, deja obtureaza canalul si apoi sa vedem ce facem, daca punem coronita sau plomba, dar ideea e ca ar trebui sa scap de durere si sa raman si cu dintele in gura ras

Acum 2 ore nu am voie sa alaptez, iar apoi daca ma mai doare pot lua algocalmin sau nurofen yes

M-am dus exact la timp. Daca as mai fi asteptat chiar si 1 zi, lucrurile ar fi putut sa fie mult mai rele (ca pe mine ma doare maseaua de cand mi-a pus plombele).

Uite asa, am dat eu 2.100.000 lei degeaba pe 3 plombe puse la sfarsitul lui iunie pe aceasta masea, azi am dat NUMAI !!! 600.000 lei si sa vedem ce o mai urma.

Multumesc mult ca ati fost alaturi de mine !
pupici pupici pupici
Miri
Scris: Friday, August 4, 2006 10:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Adriana, sa inteleg ca ai schimbat stomatologul?Nu ai fost tot la cel care iti pusese plombele?oare

Ma bucur sa aud ca esti bine.Multa sanatate ,fara dureri de dintisic
AdrianaC
Scris: Saturday, August 5, 2006 8:50 AM

Miri wrote:
Adriana, sa inteleg ca ai schimbat stomatologul?Nu ai fost tot la cel care iti pusese plombele?oare

Ma bucur sa aud ca esti bine.Multa sanatate ,fara dureri de dintisic

Da, am schimbat stomatologul. Si asa ma dusesem cam cu jumatate de inima acolo, dar dupa ce am patit-o, chiar nu m-am mai dus.

Aseara am facut febra foarte mare, cred ca mai aveam putin si incepeam sa delirez, am facut 39.3 si nu imi ceda la nimic, nici la algocalmin, nici la Nurofen, am facut un dus cu apa calaie, dar tot degeaba. De mult n-am mai trecut prin asa ceva. Sper sa nu mai fac si azi febra, desi vad ca tot am fata umflata, deci e o infectie acolo care nu vrea sa se traga. Probabil ca deja a urcat de la masea mai sus plans
kali
Scris: Saturday, August 5, 2006 8:54 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Adriana, insanatosire grabnica!pupici Sper ca azi sa te simti mai bine, fara dureri si febra...
AdrianaC
Scris: Saturday, August 5, 2006 9:10 AM

Merci Kali ! Si eu sper macar sa scap de febra, ca sa nu mai trebuiasca sa iau iar medicamente si sa nu il pot alapta pe Andrei uff
Miri
Scris: Saturday, August 5, 2006 10:39 AM
Nivel

Azi ai mai facut febra?
Nu ai luat nimic pentru umflatura,poti sa incerci tot Nurofen,pentru ca e antiinflamator si s-ar putea sa-ti ajutepupici
O zi mai buna decit cea de ieri!flowers
AdrianaC
Scris: Saturday, August 5, 2006 10:50 AM

Azi deocamdata vad ca nu am febra. O sa pun niste gheata acolo, poate trece asa, daca nu si nu, o sa mai iau Nurofen.uff
Miri
Scris: Saturday, August 5, 2006 10:58 AM
Nivel

Poti sa pui si comprese externe resi sau gheata,dar daca rezisti,incearca sa tii apa rece in gura, pe parte umflata,sau un cub de gheata...
Numai sa nu faci rosu in git!sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.