Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu sunt un tip de persoana care nu are stare. Daca nu am nimic de facut simt ca ma sufoc. Pot sa lenevesc o zi, doua, poate trei, dar pe urma simt ca o iau razna. Trebuie sa am ceva, un plan, sa astept ceva, sa planific ceva, sa ma simt ocupata. De cele mai multe ori reusesc sa fac lucrurile in timpul propus. De exemplu daca imi propun sa pregatesc o masa mare cu mai multe feluri de mancare, organizez totul pe hartie si reusesc sa fac totul la timp. Cred ca faptul ca am o adevarata obsesie cu listele si planificarea ma ajuta sa nu raman in urma cu nimic. Singura care este mereu amanata este curatenia in casa, de cele mai multe ori o face mama sau iau o femeie si stau pe langa ea sa ma asigur ca face bine. In rest, fac in general tot ce mi-am propus. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| De cind o am pe Sara,parca ziua nu mai are 24 de ore!Azi-miine implineste 5 luni si nu stiu cind a zburat timpul... Adevarul e ca si eu imi programez sa fac mai multe lucruri in acelasi timp si,de cele mai multe ori imi reuseste.Poate e un defect profesional?Tot timpul ma gindesc:pina se face mincarea,pot sa pun si rufele la spalat ,pina termina masina de spalat,pot sa si aspir... Dar aceasta energie se datoreaza si faptului ca sint o persoana agitata,adesea repezita, care nu poate sa stea locului!Uite un defect! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| miri_haluca wrote:De cind o am pe Sara,parca ziua nu mai are 24 de ore!Azi-miine implineste 5 luni si nu stiu cind a zburat timpul...
La asta ma gandesc si eu in fiecare zi...parca ieri ma rugam sa nasc, parca ieri am venit cu bebe acasa de la spital...si uite acum, printisorul va face 5 luni. Cand a trecut timpul asta, chiar nu stiu...Nu stiu nici cand vine ora sa ajunga tati acasa de la serviciu ca parca acum 5 minute a plecat.... Trece prea repede timpul asta |