Profil: Timeea
Despre
Utilizator: Timeea
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, November 4, 2016
Ultima vizita: Friday, November 9, 2018 8:39 PM
Numarul de postari: 7
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 40
Postat: Wednesday, September 20, 2017 5:34 PM
Felicitari Inawar! Sa ai un bebe sanatos si cuminte pupici
Unde ai nascut? Si eu sunt din Timisoara si voi naste la Odobescu.
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 39
Postat: Tuesday, April 18, 2017 5:17 PM
Anelise wrote:
Buna, burtici! pupici
Rog un mic ajutor cu listutza - burtici noi!
Si felicitari din suflet proaspetelor mamicutze! coeur

Buna,

Si eu sunt cu burtica, 15 saptamani Cheek Kiss

Multumesc!
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 38
Postat: Saturday, April 15, 2017 4:43 PM
Buna mamici si burtici,

Nu am prea fost activa in ultimele saptamani pe forum. Acum sunt in saptamana 14 si am o problema cu mancarimi si mici bubite rosii de pe burta.
Stiu ca mancarimile sunt oarecum normale deoarece se intinde pielea, dar bubitele? De cateva saptamani folosesc bio oil. Credeti ca asta ar putea fi cauza?
Voi ce altceva ati folosit pentru hidratare?
Postat: Saturday, April 15, 2017 4:20 PM
Andreea06 wrote:

Si eu am pe 11 mai, la 11 sapt, dublu testul.. oare ce se face atunci? Analiza de sange si eco?
Si dureaza mult sa analizeze?
grup

Eu la 9 saptamani am fost sa imi recolteze sange pentru dublu test, iar la 12 saptamani la eco (se presupune ca trec 2 saptamani pana sa primesti rezultatele de la analiza de sange si, ca sa poata face interpretarea, este nevoie si de rezultatele analizelor si de masuratorile facute la eco. Dar mie mi-au ajuns rezultatele analizelor dupa 4 zile).
Postat: Saturday, February 18, 2017 6:04 PM
Multumesc, Lili Eu!
La ultima vizita medicul a zis ca e inca mic bebele si ca vom asculta bataile la urmatoarea vizita. La ecograf am vazut embrionul si locul unde se vedea cum ceva pulseaza, medicul a spus ca acolo este inimioara Love
Astept cu nerabdare urmatoarea vizita, sa vad ca este totul in regula. Fiind la prima sarcina, iti dai seama ca analizez fiecare simptom sau lipsa acestora.
Postat: Saturday, February 18, 2017 4:26 PM
In postarea precedenta am uitat sa specific ca am trombofilie, doua mutatii heterozigote si urmez un tratament cu fragmin injectabil si aspenter. In afara de acest tratament si acid folic, alte vitamine sau progesteron nu mi-au fost recomandate...si nici un set de analize sa fac.
Credeti ca ar trebui sa insist mai mult la medic pentru acestea?
Postat: Saturday, February 18, 2017 4:06 PM
Buna ziua, burtici. Este prima oara cand scriu pe un forum, sper ca am nimerit topicul dorit. Daca nu, am rugamintea sa ma indrumati voi :) Desi mi-am facut cont in noiembrie, abia acum m-am decis sa scriu pe scurt povestea mea, poate va fi de ajutor altor aspirante. Am incercat un an si 3 luni sa raman insarcinata fara niciun rezultat. Am schimbat medicul ginecolog de 4 ori si fiecare zicea ca totul este in regula si sa am rabdare. Monitorizam ecografic ovulatia lunar si tot degeaba. Abia urmatorul medic a descoperit un polip endometrial, care mi-a fost extirpat in luna noiembrie 2016 si in ianuarie 2017 am ramas insarcinata. Acum avem 6 saptamani si cateva zile si incerc sa raman optimista si sa cred ca totul ca fi in regula :) Sarcina usoara va doresc!