Profil: Timea P
Despre
Utilizator: Timea P
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, January 26, 2023
Ultima vizita: Tuesday, February 14, 2023 11:49 PM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Thursday, February 2, 2023 2:47 PM
Buna, fetelor! Si eu incerc de vreo 3 ani sa ramas insarcinata si tot de atunci merg la doctori. In vara am facut histerosalpingografie unde rezultul a fost de trompa impermeabila pe partea dreapta. La recomandarea doamnei doctor de atunci, am monitorizat ovulatia vreo 2 luni dar degeaba. Ulterior stabilisem ca atunci cand se intoarce din co sa facem laparascopie doar ca piedica a fost bacteria E-coli care imi recidiveaza mai mereu. Acum am schimbat si medicul fiindca doamna doctora ma cam plimba de la margine la perete, ca e plecata si diverse. Intrebarea mea este, bineinteles daca a mai fost cineva in situatia mea sau cineva care cunoaste aceasta problema mai in detaliu, exista sansa sa pot ramane natural dupa aceasta interventie laparascopic? Va multumesc si scuze de roman!
Subiect: Trompa infundata
Postat: Thursday, January 26, 2023 11:04 AM
Buna, fetelor! Sunt noua pe acest forum si nu stiu daca mai exista activitate ca in anii trecuti dar am zis sa incerc. La fel ca majoritatea dintre voi, ma chinui de 3 ani sa raman insarcinata fara niciun rezultat. Toti medicii imi spuneau ca sunt perfect sanatoasa. In luna iunie a anului trecut am efectuat o histerosalpingografie unde am descoperit ca trompa dreapta nu este permeabila. Am stabilit cu medicul de atunci sa incercam sa monitorizam ovulatia. Am facut acest lucru vreo doua luni pana mi a zis ca ar fi indicat sa fac laparascopie. Problema a fost ca n-am putut din cauza bacteriei E-coli care imi da batai de cap de 1 an jumatate. Am facut n tratamente cu antibiotice si pt asta si tot recidiveaza. Acum trebuie sa fac laparascopia daca am norocul sa nu fie doctorul plecat. Intrebarea mea este, sunt sanse sa raman insarcinata dupa aceasta laparascopie? A mai fost cineva de aici in situatia mea?