Ticurile
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Wednesday, April 19, 2006 4:37 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ce ticuri aveti ? Le-ati descoperit singure sau vi s-au spus de cei care le-au sesizat ?

Miri
Scris: Wednesday, April 19, 2006 8:41 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Mie mi-au spus colegele ca,atunci cand sunt obosita,coltul ochiului meu drept se tot "strange",ca atunci cand faci cu ochiul cuiva...hohot
taki
Scris: Thursday, April 20, 2006 2:30 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Cand urmaresc un film bun, si stau in suspans, imi rod unghiile, incep cu un deget si am grija sa le termin pe toate ras ca na, daca s-a rupt o unghie trebuie sa refac toata manichiura sic .

In copilarie, nu aveam unghii plans , eram cu ele in gura mereu puker :81pukel: ... se mai pastreaza ticul asta, dar nu mereu ca na, acum ne-am maturizat hohot .

Si mai am un tic...cand stau picior peste picior trebuie sa-mi balansez unul din picioare ca sa ma simt bine ras ...de ticul asta nu stiu cum am sa scap oare uff ?
AdrianaC
Scris: Sunday, April 30, 2006 10:13 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Nu mai stai picior peste picior ? oare hohot
stele_pe_cer
Scris: Sunday, April 30, 2006 10:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
taki wrote:

Si mai am un tic...cand stau picior peste picior trebuie sa-mi balansez unul din picioare ca sa ma simt bine ras ...de ticul asta nu stiu cum am sa scap oare uff ?

Ganndeste-te la Peggy Bundy din "Familia Bundy"hohot yes ras ...

La mine, culmea este ca nimeni pana cum nu mi-a sesizat ticurile, desi mai am si eu: aranjarea parului in timp ce vorbesc, rasucirea tigarii sau jocul cu briketa (pe vremea cand fumam), dezbracarea sticlelor de bere de etiketahohot , ma mai trezesc ca dau din maini ca Ceausescu cand vorbescras , si cred ca mai am ceva ticuri verbale, dar nu mi le amintesc...in skimb am dezvoltat o pasiune pentru vanatoarea de ticuri ale sotuluiyes , dar nu le dau in vileag, ca nu e frumosangel ...
irinaella
Scris: Friday, August 18, 2006 11:40 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/16/2006
ohoho la ticuri stau bineeeplans cind sint stresata incep sami pun miinile prin par daca e dezlegat asa ca il leg aproape tot timpul ,apoi incep cu fata( lucrez cu bani si am miinile mai tot timpul murdare) dar tot pun mina pe fata incerc eu sa ma spal ff des dar tot degeaba (din aceasta cauza imi ies cosuri),apoi daca ma dau dimineta cu oja pe miini sera nu mai e nici un pic de oja si bineinteles niciodata nu am manichiura facuta pt ca imi mai si rup unghiutele,apoi daca sint acasa sau la prieteni tot timpul tre sa stau cu un picirus sub mine ras si mai am tendinta de a ridica piciorul cind sint si la persoane care nu se cuvine sa fac acest lucru ras astea sint citeva ca nu are rost sa va inebunescras pupici pupici
kimmi
Scris: Thursday, September 8, 2011 4:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/6/2011
ticul meu de care sunt constienta este cel de aranjare a ochelarilor pe ochi, chiar daca ei stau bine
monica irimia
Scris: Thursday, September 8, 2011 5:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
kimmi wrote:
ticul meu de care sunt constienta este cel de aranjare a ochelarilor pe ochi, chiar daca ei stau bine

O, da, am si eu acest tic. angel Mai ales atunci cand vreau sa par impunatoare (sau sa subliniez ceva) intr-o discutie cu o persoana. ras
oanamaria
Scris: Thursday, September 8, 2011 6:53 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Uneori folosesc cam des cate o expresie si cand mi se atrage atentia scap de tic devenind constienta de situatie ,dar sunt si cazuri fericite cand imi dau singura seama ca folosesc excesiv un cuvant sau o expresie si gata !Nu o mai folosesc!
bereea
Scris: Sunday, January 22, 2012 12:50 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
oare am vreun tic? Trebuie sa fiu mai atenta la mine insami
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.