|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Ce ticuri aveti ? Le-ati descoperit singure sau vi s-au spus de cei care le-au sesizat ?
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mie mi-au spus colegele ca,atunci cand sunt obosita,coltul ochiului meu drept se tot "strange",ca atunci cand faci cu ochiul cuiva... |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Cand urmaresc un film bun, si stau in suspans, imi rod unghiile, incep cu un deget si am grija sa le termin pe toate ca na, daca s-a rupt o unghie trebuie sa refac toata manichiura .
In copilarie, nu aveam unghii , eram cu ele in gura mereu :81pukel: ... se mai pastreaza ticul asta, dar nu mereu ca na, acum ne-am maturizat .
Si mai am un tic...cand stau picior peste picior trebuie sa-mi balansez unul din picioare ca sa ma simt bine ...de ticul asta nu stiu cum am sa scap ? |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Nu mai stai picior peste picior ? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| taki wrote:Si mai am un tic...cand stau picior peste picior trebuie sa-mi balansez unul din picioare ca sa ma simt bine ...de ticul asta nu stiu cum am sa scap ?
Ganndeste-te la Peggy Bundy din "Familia Bundy" ...
La mine, culmea este ca nimeni pana cum nu mi-a sesizat ticurile, desi mai am si eu: aranjarea parului in timp ce vorbesc, rasucirea tigarii sau jocul cu briketa (pe vremea cand fumam), dezbracarea sticlelor de bere de etiketa , ma mai trezesc ca dau din maini ca Ceausescu cand vorbesc , si cred ca mai am ceva ticuri verbale, dar nu mi le amintesc...in skimb am dezvoltat o pasiune pentru vanatoarea de ticuri ale sotului , dar nu le dau in vileag, ca nu e frumos ... |
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/16/2006 Mesaje: 43
| ohoho la ticuri stau bineee cind sint stresata incep sami pun miinile prin par daca e dezlegat asa ca il leg aproape tot timpul ,apoi incep cu fata( lucrez cu bani si am miinile mai tot timpul murdare) dar tot pun mina pe fata incerc eu sa ma spal ff des dar tot degeaba (din aceasta cauza imi ies cosuri),apoi daca ma dau dimineta cu oja pe miini sera nu mai e nici un pic de oja si bineinteles niciodata nu am manichiura facuta pt ca imi mai si rup unghiutele,apoi daca sint acasa sau la prieteni tot timpul tre sa stau cu un picirus sub mine si mai am tendinta de a ridica piciorul cind sint si la persoane care nu se cuvine sa fac acest lucru astea sint citeva ca nu are rost sa va inebunesc |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| ticul meu de care sunt constienta este cel de aranjare a ochelarilor pe ochi, chiar daca ei stau bine |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| kimmi wrote:ticul meu de care sunt constienta este cel de aranjare a ochelarilor pe ochi, chiar daca ei stau bine
O, da, am si eu acest tic. Mai ales atunci cand vreau sa par impunatoare (sau sa subliniez ceva) intr-o discutie cu o persoana. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Uneori folosesc cam des cate o expresie si cand mi se atrage atentia scap de tic devenind constienta de situatie ,dar sunt si cazuri fericite cand imi dau singura seama ca folosesc excesiv un cuvant sau o expresie si gata !Nu o mai folosesc! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| oare am vreun tic? Trebuie sa fiu mai atenta la mine insami |
|
|