Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Super! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Ma ajutati si pe mine va rog? Nu reusesc sa pun varsta copiilor la tickere care cred ca se vad |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| dari wrote:Ma ajutati si pe mine va rog? Nu reusesc sa pun varsta copiilor la tickere care cred ca se vad
Varsta se vede la tickere |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Se vede dar nu se modifica,sau nu stiu cum sa explic ,ramane neschimbata De ce? De ex. Daria are acuma 6 ani 4 luni 5 zile |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/8/2010 Mesaje: 230
| Buna tuturor!!! Am nevoie de ajutor! Am incercat sa imi pun un ticker la semnatura dar nu reusesc! Dupa ce dau salvare la semnatura din profilul meu la postare imi apare tot codul tickerului! Mai trebuie adaugat ceva pe langa cod? Va multumesc |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Poate nu ai copiat codul corect,mi s-a intamplat si mie. La crearea tikerului ti se dau doua coduri si doar unul e compatibil cu forumul,incearca-l si pe celalalt. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| trebuie copiat codul BBC |
|

| Multumesc de raspunsuri dar tot nu am reusit. Dupa ce parcurg toti pasii imi da doar un cod si nu e menionat nicairei ca e BBC. Mai incerc
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| Citeste cu atentie !!!Dupa ce urmezi toti pasii de creare a ticker-ului scrie unde va FORUM SIGNATURE.....si alegi UBBCCode and BBCode. bafta!!!! nu e greu ...eu am reusit din prima. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| AlinaC, poate fi din cauza site-ului. Fa-ti ticker pe un alt site si copie aici, asa cum au spus deja fetele, BBCode si va merge. Daca lipseste acel cod, eu una asa zic, ca nu este setat pe site-ul pe care ai intrat tu. Daca dai click pe oricare din ticker-ele fetelor de pe forum te va trimite direct pe pagina unde a fost creat si poti alege de acolo. |
|

| Va multumesc frumos de ajutor!!! 
In sfarsit am reusit!
|
|

| Cu placere si ne bucuram ca ti-am putut fi de ajutor! |
|

| noelia wrote:dragele mele, de un timp ma tot chinui dar nu reusesc nici la semnatura nici la tickr...as vrea ca dupa dce imi apare mesajul posta jos sa apara poze cu copiii mei si apoi varsta lor , dar nu reusesc...cine imi da o mana de ajutor Noelia, citeste in topicul asta si vezi daca te descurci singura cu ticker-ul. Daca nu, da de veste si te ajut eu! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/16/2009 Mesaje: 60
| offf...nu stiu cum...daca vreti sa ma ajutati las datele aici.. Andrei, nascut in data de 26.05.2007. si Abigail in 04.02.2010. multumesc |
|

| Hai ca incerc eu acum! Sper sa-ti si placa cele alese de mine! |
|
|