cred ca o sa ne dea o veste rea
|
multumim pt voturi fetelor delfinasa nu am stiut...votam pe altcineva...capsunica noastra draga,puiut de mami ira
|
noi votam delfinasa.este o craciunita scumpa foc si chiar ne-am dori si noi o surioara asa scumpa ca ea.:801:
|
vin si eu cu gentuta mea in cateva poze de la nunta mosului nostru
|
fetelor vreau si eu o mata dragalasa.am avut siameza si mi-as dori din nou sa am.pe aici nu prea gasesc sunt mai mult corcituri.tare as vrea sa mai am una
|
aedon eu zic sa nu iti mai bati capul deageaba daca nu ai cu cine...omului poate i-a intrat altceva la inima,poate un sfat de la maicasa sau poate vreo tanti.nu vreau sa te sperii dar as vrea sa vezi lucrurile altfel si sa iti dai seama de situatie.cocolosindu-l mereu nu va face dect sa iti raspunda in continuare asa.incearca sa nu ii dai atentie si gaseste-ti ceva de facut.aranjeazate,iesi la plimbare,daca esti mamica ia bb de mana si pleaca.lasa-l in pace.apoi vezi cum va continua situatia.pana la urma va trebui sa ai o discutie sincera cu el cu toate ca nu iti va spune adevarul oricare ar fi el.tot ce iti zic este sa fii tare si sa nu il mai intrebi nimic pt ca i se va parea tot tp pe dos asa ca nu are rost sa te consumi.te pup si sunt alaturi de tine mai ales ca stiu cum te simti
|
trei barbati stateau la usa maternitatii iese asistenta si ii spune la primul tatic.. felicitari sunteti tatic,aveti gemeni taticul...ce coincidenta eu lucrez la two tawars(nu stiu daca am scris bine ) dupa un timp iarasi iasa asistenta si ii zice la cel de-al doilea tatic... felicitari sunteti tatic aveti tripleti taticul...ce coincidenta eu lucrez la 3d dupa un timp iasa din nou asistenta ,se uita la cel de-al 3-lea tatic... acesta tremurand si cu voce joasa intreaba... sotia mea ce a facut ca eu lucrez la 7up
|
un batranel este acostat de o tipa de pe strada si dus la o casa de toleranta.mergand amandoi intr-o camera se incing spiritele... tipa incepe sa il dezbrace pe batran ii ia hainele si le arunca pe geam batranelul...ce faci draga de ce imi arunci hainele pe geam? tipa...lasa tataie nu te agita..cand o sa termin cu tine nu o sa iti mai fie bune,o sa fie prea mari pt tine la un moment dat incepe si batranelul sa o dezbrace pe tipa,ii ia hainele si le arunca pe geam tipa...ce faci tataie acum te razbuni pe mine?mi le arunci si tu pt ca si euy ti le-am aruncat? batranelul...nu te agita dragamea m-am gandot sa le arunc...pana mi se scoala mie ...se schimba moda
|
noi a un an si 2 luni spunem:mama,tata,pa.aoo adica aoleo,bavo-bravo,abo-alo,ma,ma si loveste cu manuta...asa l-am invatat sa bata locul unde se loveste si el bate...ma ma,ute-uite,apa si nu mai stiu daca zice ceva,dar ma uimeste cand apare cu cate un cuvant nou.uite a fost celo mai nou.acum 2 zile se indrepta spre mine cu ceva un manuta si imi zicea ...ute ute
|
de curand a inceput si roby sa se joace singur.l-am urmarit cu placere cum le vorbeste pe limba lui jucariilor si cum isi baga cubuletele in galetusa,cum le cearta daca nu vor sa intre...copilul mamei este mare acum...nu mai are nevoie de mami sa ii aduca jucariile
|