Mai Roxxy. Cind e vorba de sanatate si mai ales de bebe lasa rusinea la o parte. Medicii sunt acolo ca sa te ajute. Dar trebuie sa mergi Ca n-o sa vina nimeni la tine acasa sa te intrebe cum te simti.
|
Pai mai Roxxy!!!!!!!!!!!! Daca doctorita e in concediu tu stai sa mori de durere pina vine ea????????????? rapid la urgente la ginecologie. La ce dureri spui ca ai si hemoragie, Doamne fereste sa fie sarcina extrauterina. Ceea ce e foarte grav. Rapid la urgente. Nici un minut zabava
|
Mai Roxxy! Ce e cu rusinea asta? La doctor urgent si fara comentarii. Si evident- testul pozitiv. Mergi sa-ti dea progesteron pt mentinerea sarcinii.
La noi tocmai a inceput perioada fertila Si pot spune ca suntem harnicuti:018:
Poate, poate tin fetele usa deschisa si pentru mine
|
Si cind ai de gind sa ne arati cele 2 liniute????????? Cu tine vorbesc Roxxy
|
Na hai Roxxy. Ca incep sa nu mai am rabdare. Teea, sa fii cuminte si sa te odihnesti sa creasca bebe
|
Mai Roxxy, fantastic ce-ti place sa ne tii in suspans. dar s-au deschis gradinitele si scolile in Bucuresti si probabil Roxxy a noastra este la munca.
|
Mai fetelor. Voi ati patit asa ceva? Ieri mi-a trecut ciclul si astazi ma doare ovarul drept. Mai exact am intepaturi in zona respectiva. Nu stiu ce-o fi. ma gindesc ca e mult prea devreme pentru ovulatie pt ca ar fi a 5-a zi a ciclului. Si la mine e regulat . 26-28 de zile constant. daca si miine ma doare, am sa merg la medicul de familie la o ecografie sa vedem daca nu cumva o fi vreun chist.
Roxxy? Cum stam? Vreau noutati de la tine
|
Vai fetelor!!!!! O saptamina am lipsit si deja sunteti 2 la gravidute! Bravo fetelor. Roxxy? Sper ca tu esti cea de-a treia graviduta. La mine din pacate n-a fost sa fie nici luna asta. Dar cel putin ne-am relaxat in concediu si a fost foarte frumos. Poate pina la urma o sa reusim si noi sa-i facem o surioara sau un fratior lui Andrei. Ma bucur foarte mult pentru voi si abia astept noutati de la Roxxy.
|
Fetele cochetele Am intrat si eu sa va salut.Vreau sa va gasesc tot "verzi" la intoarcere Vreo 10 zile n-o sa va citesc pentru ca voi fi in concediu. Eu si sotul evadam la Praga-fara junior
Sa va gasesc sanatoase si cu ceva teste pozitive
V-am pupacit
|
pai teea, tinem pumnii sa nu vina uritii si sa vina bebele
facem galerie pentru bebe
|