Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mamica23 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Felicitari, Victoras! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Victoras, o sa te rog sa ai nitica rabdare cu mine... Revin...gata cadouasul, maine pleaca spre voi! |
|

| VAI,ANGELICA,...nu trebuia sa te deranjezi pt.noi,...important a fost pt.mine ca am castigat,ca am fost votati,...aceea a fost cea mai mare bucurie si fericire,si de aceea iti multumesc tie ca tu ai dat startul acestui concurs si apoi tuturor mamicilor care ne-au votat sau ne-au felicitat.VA IUBIMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Marivic, asteptam sa ne arati si noua surpriza de la Leut. Cand ajunge bineinteles! |
|

| OK.nici o problema!De indata ce ajunge o sa fac poza.va pupppppppp |
|

| Astazi am primit surpriza,premiul de la LEUT(ANGELICA);este minunat! lui Victoras ii place foarte mult,...sapca nu mai voia sa o dea jos din cap.A trebuit sa plecam la Bucuresti la cumparaturi si el voia sa mearaga cu ea,...de abia a inteles ca inca este frig sa mearga cu sapca,si cu chiu cu vai a lasat-o din cap.Este minunat cadoul,ANGELICA! Si acum va pun poze ca sa vedeti ce am primit noi,.......
 |
|
| Victor, am avut emotii in ce priveste sepcuta. Doamna de la magazin m-a asigurat ca-ti vine si vad ca a avut dreptate! Sa le porti cu placere! Va pupam! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Victoras, sa porti cu placere tricoul si sapcuta. Si pofta buna la ciocolatele! |
|

| MULTUMIM DIN SUFLET ,ANGELICA!Sunt foarte frumoase,sunt foarte bune de el,de abia asteapta sa-si poarte sapca,dar momentan i-am explicat ca nu poate sa o ia caci o sa-i inghete urechile,si cu chiu cu vai a inteles.sunt de calitate,si ma sperie gandul cat ai cheltuit ,....iti raman datoare si o sa ma revansez eu,ai grija!Mi-as dori foarte mult sa te vad,dar cine stie poate la vara,sa se incalzeasca. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Victor sa le porti sanatos! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Victoras iti sta foarte bine cu sepcuta si sunt sigura ca ti se potriveste si tricoul Sa le porti sanatos
Leut felicitari pentru cadoul facut |
|
| Marivic, sa nu te aud! Nu trebuie sa te "revansezi" cu nimic, asa cum ai spus. Doamne fereste! Cadoul a fost facut din suflet si a venit in mod special pentru ca Victoras a castigat concursul! Va pupam! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Victor,sa le porti sanatos sunt foarte frumoase |
|

| MULTUMIM DE URARI,dar cea care merita sa le primeasca este ANGELICA,caci cadoul de la ea ne-a placut foarte mult pe toate. |
|
|